Ruh hastası saplantı?

Arkadaşlar merhaba benim 3 4 aydır aile tavsiyesiyle tanıdığım biri var aramızda yaş farkı var 10 yaş her neyse kendisi piskopat ve takıntılı bi gün ayrılmak istedimi yazdım bana dedi ki hangi parmağınla yazdın o mesajı arabadan iniyorum hangi ayağınla indin dedi gözleri hasta gibi bakıyor bi tuhaf yani psikolojik sorunları olduğunu düşünüyorum neyse ben bu hareketleri görünce konuşmayı kesmek istedim ama ne yaptıysam kurtulamadım ailemi devreye soktum ailem kızımda bizde istemiyoruz dedi Şu an evlilik ama anlamıyor laftan yok diyor ilayda benim ve benim olacak takıntı haline getirdi muhtemelen çünkü ondan güzelim gencim benden başkasıyla evlenecebilxegini düşünmüyorum ve işin kötü yanı bi gün beni kandırdı bulusucaz bi şeyler icicez dedi dışarda bende tamam dedim beni ablasının evine götürdü ablam evde bizi bekliyor dedi Eve gittim evin önüne gidince bana söyledi ablasına geldiğimizi neyse evde ablası yoktu kandırdı beni aramzıda bişey geçmedi ama seviştik ister istemez oldu o zaman bilmiyordum hasta olduğunu o günden sonra bana bağlandı ve benimsin dedi şimdi kurtulamıyorum ne yapmam lazım
Ruh hastası saplantı?