Babamla tam olarak sorunum ne bilmiyorum?

Çocuklarına karşı çok iyi (belki de sürekli öyle söylendiği için kazındı) annemi çok aldattı. Elektirikli süpürgesiyle dövdüğünü biliyorum 8 yaşımda önüne atlamış 1 darbe bana gelmişti sonra bırakmıştı. Alkolü sigarası yoktur. Çocuklarına bir fiske bile vurmadı. Ama herkes mükemmel baba olduğunu söyler. Bir kere bile sarılmadım hayatımda babama. Hiç öyle bir yakınlığımız olmadı ama yine mükemmel görüyor herkes. Sürekli evin mükemmeli ben olmak zorundayım ama ne yaparsam yapayim görmedi beğenmedi. 27 yaşımdayım şimdi. 23 yaşıma dek elime erkek eli değmedi. Son 3,5 senedir 7 kişiyle birlikte oldum belki de 10( hepsi kullandı beni evlilik niyeti ile başlamıştık ama gerçek hayata hoş geldin) psikolojim bozuldu geçmiş travmalarım evdeki şiddet aldatılma geliyor aklıma ve partnerlerime de bunu yansıtıyorum. Aldatan da oldu tabi. 3 aydır yalnızım kesinlikle birini istemiyorum. Güçlüyüm evde kim ne olsa beni arar iyi de mesleğim param var. Ama kimse beni gerçekten sevmiyor ya da ben istemiyorum. Evde babaml artık hiç konuşmak hatta görmek bile istemiyorum. Neden böyleyim nasıl yenerim?

Babamla tam olarak sorunum ne bilmiyorum?