Merhabalar artık dayanamayıp bu soru başlığını açtım çünkü hiç etkilenmeyen ben artık bunlardan çok etkilenip bünyemi zayıflatmaya başladım.19 yaşındayım babam senelerdir anneme çektiren bir adam 20 yıllık evliliklerinin 9 yılı annemi aldatmış ve annemin artık dayanamayıp boşanmasıyla hepimizin kurtulduk sandık ama zerre kadar kurtulamadık. Ben çocukluğumdan beri çok babacı bir çocuktum ama artık ne ona karşı sevgi nede nefret besliyorum iyi olsun benim için yeterli ama sohbete girmek istemiyorum çünkü kendisi çok dengesiz bir insan. Anneme bu kadar şey yaşatmasına rağmen sanki hiçbir şey yasatmamis ve annem hiçbir şey yaşamamış, biz yaşamamışız gibi yüzsüz bir şekilde annemle barışma hayalleri kurma çabasına girdi. Bizi rahatsız edip gittiğimiz herşeye karışmaya başladı annemle boşandığı halde o benim herşeyim, eşim, o bidaha evlenirse onu öldürürüm demeye başladı. Annemin doğum günün de birkaç gün önce oluyor ortalığı birbirine katıp zehir etti annemin kolunu bacağını kirmakla öldürmekle tehdit etti. En son olan olay da da ben annemin iş çıkışına gitmiştim saat 7.30 civarında annemle evin önündeydik döndüğümüzde babam beni aradı bende arkandayım diye cevap verdim elimde kırtasiyeden cikarttirdigim çıktılar vardı. Nereden döndüğümü bu saatte dışarı çıkamayacağımı söyledi bende annemle olduğumu söyledim ki normalde babam asla karışmazdı böyle seyleere dediğim gibi dengesiz bir insan. Eve çıktığım da beni 2 kere daha arayıp hakaretler de bulundu daha sonra evimizin aşağısındaki parka konuşmaya çağırdı ve bana eğer birşeyler sakliyorsam beni öldüreceğini namusu şerefi üzerine yemin ederek söyledi gozlerime bak sen bu evin en büyüğüsün hata yaparsan seni öldürürüm dedi sonra ağlayarak siz benim evlatlarımsınız dedi sarıldı cidden ne yapacağımı bilmiyorum yıllardır bunları yaşıyorduk ama artık aşırı derecede etkilenmeye başladım görüşmek sesini duymak bile istemiyorum dün rahatsızlandım arayıp iyi olup olmadığımı sordu defalarca ama artık içime işlemiyor sanırım. Parkta oturduğumuz gün rehberde birini ararken kadınla olan konuşmalarına da rastladım ayriyetten bana istese en kral kadınla bile yatabilecegini söyledi. İgrendim kendi öz babamdan dışarı çıkmaya tedirgin oluyorum bir yere gitsem arayıp sorun çıkartır gibi hissediyorum sizce ne yapmalıyım cevap verenlere şimdiden teşekkürler
2 ay
Babam konusunda ne yapacağımı bilmiyorum?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
6Görüş
Bunları ses kaydı vs alıp derhal polise gitmelisiniz
Ses kaydı var elimde anneme hakaret ederken bunu öğrenmiş nasıl olduğunu bilmiyorum ama ses kaydını almamızın suç olduğunu vs söyleyip durdu inanın polisten vs zerre kadar korkmuyor kapıya geldiğinde polisi aradık ama hiç korkmadan gelmelerini bekledi aşağıda
Ayy korkunç bir şey bu. Ya nasıl defedersiniz başınızdan bilmiyorum. Yani bence tımarhaneye felan kapattırın.
Boşanmalarını sağla. Bi de detay yaradılış hikayesinden bile daha uzun, özet geçsene
Boşandılar zaten çok uzun farkındayım ama okursan konu hakkında kafanda bir şeyler iyice netleşir
üşeniyorum
kardesim. is bulup baska. sehre gidebilirseniz habersiz en iyisi oyle olur kardesin falan var mı . gecimi. nasil. sagliyosunuz
baban artik. takinti haline gelmis. anlatmana gore ne yapacagi belli olmaz boyle insanlarin isiniz cok. zor. ama allay. yardimciniz olsun
Anne tarafından akrabalariniz yok mu
Var ama öyle onlardan korkup susacak bir adam değil onlar da dahil olmak istemiyorlar zaten
O zaman taşınıp izinizi kaybettireceksiniz
Bende öyle düşünüyorum ama annemin ailesiyle konuşurken ona dünyayı zehir ederim yasatmam diyen bir adam işi pisliğe bindirmesinde de çok korkuyorum
O zaman adam tutup çok sağlam dovdureceksiniz
Evet kadınla birlikte ikisinde desağlam bir iz bırakmak lazım aslında
Ama sakat kalacak şekilde dayak lazım ona
Ben canım sanırım ya da çok merhametliyim bize bunları yaşatan adam sırf babam olduğu için Allah korkusundan cesaret edemiyorum ama aslında o kadar çok hakediyor ki
Malım*
Evlenmekten başka çaren yok görünüyor
Evlenecek potansiyelde biri değil hayallerim ve hedeflerim var diş hekimliği okuyorum benim bahsettiğim nokta kendi öz evladını öldürmekle tehdit eden bir baba nasıl önlem alabilirim ailemi nasıl koruyabilirim
Değilim*
Farklı bir eve çıkabilirsiniz kendi ailebe çalışıp bakarsan anca o şekil kurtulursun dicem ama bu seferde yine peşinizden gelir yine kurtulamican
Haklısınız teşekkür ederim yanıtladığınız için
Rica ederim takip eden sen miydin
Hayır
Pardon buldun takip edeni 😅
😄
Taşının
Oturduğumuz ev benim üstüme kiraya çıkacak güç şu an için yok bu evi kiraya verip çıkmayı düşündüm ama kiracıları da rahatsız eder bu
Oha eviniz var ama fakir gibi kiraya vericek paramız yok diyorsunuz satın evi başka yere taşının komple
Kiraya verecek paramız yok demedim ev babamındı zaten benim üstüme daha bu hafta yapıldı borçlarından kaynaklı kendi üstüne yapamadı zaten evi bırakın satmayı kiraya versem burada insanlara rahat vermez bundan bahsediyorum on yargılı olmayın lütfen
Hmm peki valla siz bilirsiniz sakince konusum olmazsa polise verin bence
En son öyle yapacağım zaten umarım ki kurtuluruz teşekkür ederim vakit ayırdığınız için 🙏
Mersinli kız seni soru sahibi kız sandım, sen takip etmişsin bende soru sahibi sandım kıza sen mi takip ettin diyorum 😂
Rica ederim dış hekimisin dimi bende hemsireyim takip at
@AteşliBaytar ohooo kafa güzel
Kafa güzel değil yorumunu görmemiştimki soru sahibi gizliydi tam onun yorumu üstüne takip ettin karıştırdım 😅
@AteşliBaytar pekiiii
Siz bilirsiniz
kimse bilmiyor