artık çok bunaldım anlatacak başka yerimde yok o yüzden burdan yazacağım tavsiyeleri bekliyorum
babam sürekli beni ve herkesi eleştiriyor artık evde huzur kalmadı herkese laf söylüyor hiç birşeyi beğenmiyor herkese düşman arkalarından konuşuyor ve geçimsiz ben arkadaşlarımla küstüğümde bile bana saatlerce psikolojik baskı uyguladı resmen kimse seni sevmiyor etrafında kimse yok diye hep benimle bu şekilde kırıcı konuşuyor yanına gelip ilk adımı ben attığımda bile beni tersliyor git diyor çok kaba ve sinirli biri ve bıktım bu huyundan kendisi hiç bir şey olamamış ama anca insanlara laf söylüyor bana ve anneme de laf söylüyor doğduğumdan beri böyle ve benim sosyal hayatımda da ilişkilerimde de hep problemim olmuştur herkes beni kandırıyormuş ve gerçekten sevmiyormuş gibi hissediyorum içten içe sevgi görmek istiyorum bana ilgi göstersinler istiyorum ben ne yapacağım? üni son sınıfa geçeceğim bu sene, üniversitede bizim yanımızda okuyacaksın başka yerlere gitmeyeceksin hatta meslek seçimini de ben yapacağım diyor kurtuluş yolum yok mu gerçekten?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer