Selamlar,
Bazen insanlar olarak hayatımızın bazı dönemlerinde böyle çıkmazlara girebiliyoruz maalesef. Eğer çevrende bu durumu paylaşabileceğim birileri varsa konuşabilirsin. Konuşmak ve sıkıntılarını birileriyle paylaşmak bazen gerçekten de insana çok iyi hissettirebiliyor. Kendine yeni hobiler edinebilirsin ya da insanlarla sosyalleşebilirsin bir şekilde. Yani spor yapmak, kitap okumak, arkadaşlarla vakit geçirmek bu dönemlerde iyi hissettirebiliyor. Yine de içini çok karartmadan güzel şeyler düşünmen de fayda var. Eğer çıkamayacağın bir durumda hissediyorsan kendini. Mutlaka bir uzmandan destek almanı tavsiye ederim.
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim
En İyi Cevaplar
+1 yıl"Mutluluk" sence nedir? Bulduğun cevabı düşün ve bu mutluluğu yaşamaya ne engel oluyor ise engelleri kaldırmak için yollar ara derim.
Üzüldüğün şeyler, üzülmeye değer mi?
Seni ne üzüyor, ne enerjini düşüyor? Gelecek kaygısı düşünceler mi, geçmişe dayanan pişmanlıklar mı, yarım kalan hisler mi?
Hangi zamandasın?
Şu anı yaşıyor musun? Bu an dışında gelecek, geçmişi yaşıyor isen mutlu olmayı beklemek bana abes geliyor. Çünkü biz şu anı mutlu geçirmek için yaşıyoruz. Gelecek zamanda ki mutlu düşünce, gelecekte düşünülen bir şey.
Burdan da şu düşünce çıkmasın; geleceği yokmuş gibi yaşamak, yanlış bir yoldur. Şu anı düşünerek geleceğe yürümek önemli bence. Mutlu kal.
15 Yorumla- +1 yıl
Mutluluk hayatta sevdiğin en ufak bir kelebek gördüğünde sevinmek bile mutluluk verir diğerlerini bilemem kendim için veriyor yani.
Yani heme hemen üzülmeye değer yaptığım pişmanlıklar.
Anda kalsam bile o anda tam güzel bir film seyredeyim derken gerçek hayata döndüren kişiler yüzünden yapacaklarim yarim kaldığından böyle oluyor. - +1 yıl
Peki, neden kendi hayatının kelebeği olmuyorsun?
3 günlük yaşamında üzüntülere kulak asmak yerine; anın, mutluluğun tadını çıkarmayı denemelisin. - +1 yıl
Tamam diyorum kulak asmicam dinlemicem hatta umursamıyorum bile fakat sonra bir bakıyorum kendimi o şeye üzülürken buluyorum çok denedim olmadı.
Bir de yapilan iyi kötü ne varsa hiçbişey unutmuyorum bunun da etkisi var biraz - +1 yıl
Unutmak zorunda değilsin. Ama insanlar böyledir diyerekten de kabulleniş ve gereken yerde gereken müdahale yapıp, hayatın akışına bırakmak gerekir kendini...
- +1 yıl
Akışa bıraktım ama sanki bir şeyler ya eksik ya da fazla anlayamıyorum
+1 yılHayattan bıkmış gibisin ama psikolojik bir durum da olabilir insan bazen zor zamanlar geçirir zamanla düzelir ama bu durum
10 Yorumla
+1 yılHayao Miyazaki'nin filmleri bu kafayla çok iyi gidiyor
110 Yorumla- +1 yıl
Dili neyce
- +1 yıl
Dublajı var 😋
- +1 yıl
Ne tür film
- +1 yıl
Anime 🥺
- +1 yıl
Tahmin etmiştim de rezil olmamak için şimdi yanlış çıkar diye anime mi demedim
- +1 yıl
Içerik türü nedir
- +1 yıl
Anlatılmaz yaşanır. Çok soft bütün filimleri, insanı sakinleştiriyor. Arrietty var şu an izleyesim geldi :) ev sahiplerinden aşırdıklarıyla yaşayan küçük insanları anlatıyor.
- +1 yıl
😀guzel biseye benziyor
- +1 yıl
İzleyip beğenirsen haber ver :d
- +1 yıl
Tamam
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılBu durumu artık maalesef özellikle ülkemizde birçok kişi yaşıyor senin yaşında Senin yaş grubunda birçok insan yaşıyor ama herkesin yaşaması bunun normal olduğu anlamına da gelmiyor
Psikoloğa gidebilirsin zaten sanırım ilaç vermiyor onlar sadece dinliyor tavsiyelerde bulunuyor Eğer maddi manevi imkanım varsa gidebilirsin onu arkadaş gibi görüp onunla dertleşebilirsin En azından bir iki seans yapabilirsin
Bir de Her insanın mutlu olduğu şeyler vardır mutlu olmadığı şeyler vardır Sen de bunları belirleyip mutlu olduğun şeyleri yapabilirsin biraz açmam gerekirse mesela kimi insan kalabalık şehir sever kalabalıkları sever arkadaş ortamlarını sever kimi insanda yalnızlığı ve doğayı sever Sen de nasıl bir ortam seviyorsan ya da neler yapmaktan hoşlanıyorsan bunları belirleyip bunları yapabilirsin10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılTam olarak bende de durum aynı bu zamanlarda. Ben zamana bıraktım, üzerine düşünmüyorum sıkıntı olarak görmemeye çalışıyorum ve biliyorum ki geçici.
Zaman zaman bu dönemlerden geçiyoruz, gözümüzde büyütmeden atlatmamız gerekir.
İlgi alanlarınızı değiştirebilirsiniz, oyalıcı ve odağı değiştirecek türden. Kendinize bol bol vakit ayırmaya çalışın. 🌺
12 Yorumla- +1 yıl
Zamanında payende denge yakalayamayan ben kaykaya merak saldım uzun zamandır ama kaykay yok ki hiç 😄🌹
- +1 yıl
Paten*
- Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, bence yapmanız gereken şey yeni hedefler belirlemek, her şeye sıfırdan başlamak ve artık geleceğe odaklanmak. Hepimizin hayatında bu tarz hayal kırıklıkları veya üzüntüler olmuştur ama önemli olan bunun altından nasıl kalkabildiğimiz ve cesaretimizi ne kadar topladığımızdır. Bunun için kendinizi zorlamanız ve gerçekçi hedefler belirleyip hayata karşı pozitif bir bakış açısıyla bakmalısınız. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı.
u +1 yılZamana bırakın ya da yeni hobiler edinin
10 Yorumla Bu depresyon belirtisi. Bunu yenmek için beyninin serotonin salgılaması lazım. Küçük küçük işler yap örn: yatağını hersabah uyanır uyanmaz topla, önemli olan birşeyi yapmış olmak ve harekete geç , Muhtemelen hareket etmekte istemiyor olabilirsin ama bunun tek yolu harekete geçmek birşeyler yapmak olacak
31 Yorumla- +1 yıl
E zaten yapıyorum klasik ev işleri yatak düzeni vs.
- Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılKendini böyle hissetmenin bir sebebi vardır elbette. Kendini baskı altına sokma derim. Kötü hissetmeye de hakkı var insanoğlunun. Hep iyi ve neşeli olmak zorunda değiliz. Birşeyleri hazmediyordur ruhun, bilemeyiz ki nedenini sen de bilmiyorsan. Akışına bırak derim. İçinden geldiği gibi davran. Ve içini sıkma.
10 Yorumla Fazla daraltma kendini kalp çarpıntısı hissinede kapılırsın.
Sanırım geçmiş durumlardan ötürü boşluğa kapılıyoruz.
Tatmin olamıyoruz.
En iyi çözüm evden çıkıp yürüyüş ya da koşu yapmak.
13 Yorumla- +1 yıl
Dün ağrıdı zaten durduk yere.
Teşekkür ederim - +1 yıl
😂😄
Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yaaa. Pozitif ol. Güvendiğin arkadaşlarınla konuş, ya da yazış. Kafanı dağıt biraz. Kendini rahat hissedeceğin şeyler yap. Kitap oku, film seyret. Hobi bul kendine. Hayat çok güzel. 😎
07 Yorumla- +1 yıl
Güvendiğim insan yok
- +1 yıl
Teşekkür ederim😊
- +1 yıl
Zaten kendimden başka kimseye güvenmiyorum ki😂
- +1 yıl
Bende barışığım zaten diyorum
- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBursı sana iyi gelir kendini bomba gibi hissedersin yda delirtirler 😁
01 Yorumla- +1 yıl
Öyle niyetli amaçlarım yok teşekkürler
+1 yılZaman zaman hepimize oluyor; bana da tabiki, kendini önemse tek yapacağın şey bu
01 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler
Para harcamak
Şarap
Evde bol bol tatil
017 Yorumla- +1 yıl
Hiç yapmadığım ve yaptığım tek şeyi söylemişsin zaten evdeyim dışarı da çıkasım gelmiyo ki şarap içmedim
- +1 yıl
He he
- +1 yıl
Yukarı yazdım hiçbişi yapasım gelmiyor içimden diyorum sen gelmişsin evde bol bol tatil al senin olsun
- +1 yıl
Merak etme hala evde gezinebilecek derece ayakta olabiliyorum sen git doktora ben gitmem bananew
- +1 yıl
Çikolata yiyorum yemek de yiyorum bunlar normal şeyler benim ruhen hissettiklerim farklı sadece ve biraz da sinirlerim fazla vedeee kalbime ağrılar giriyor bazen. Hayırlı geceler
- +1 yıl
Hastanı mı kaybettin
- +1 yıl
😂😂boşa yürüyorsun
+1 yılBende böyleyim ve bu durumu kabul edip hayatıma devam ediyorum
06 Yorumla- +1 yıl
Evet de tamamen siyah renkte akıyor düşünceler değil belki neşe enerji kaynağı tamamen mutlu olamayıp mutlu gibi davranan kişilerine her kisi var sanki üstümde çok tuhaf hissettiriyor
- +1 yıl
Enerjisi var sanki*
- +1 yıl
Kanka ben bilmiyorum artık ne olacak ne yapsak iyi olur düzelir valla ölmek istiyorum
- +1 yıl
Zamanında bende ölmek istiyordum fakat ölmeyi istemekle olmuyor ecelin gelmesi lazım sen kendini öldürünce de cennet helal olmuyor sana
- +1 yıl
Napcaz ya
- +1 yıl
Bekliceksin ölüm sana vakti saatinde gelecek o sana gelinceye dek her konuda hazır olman lazım
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen daha beter durumdayım adeta bir bataklığa baktıkça batmış gibiyim
024 Yorumla- +1 yıl
Sence hangi sebeblerden bu durumdayız
Cevap sahibi+1 yılGeçmişte yaşadığımız travmalardan dolayı
- +1 yıl
Ellerine sağlık bi çoğu evet aslında hepsi evet illa bi düzeltmek için bir şeyler yapabiliriz değil mi çünkü ben bu değilim bu şekilde kalmak istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılPsikologa gidersek ise yarar mı bilmiyorum ama param yok
- +1 yıl
Işe yaramaz ben sürekli derdimi anlatmak istemiyorum yoruldum artık söylemeden anlasın isterim onu da anlayacak zeka yok kimsede
- +1 yıl
Anlatmadan anlayacak biri vardır illaki
- +1 yıl
Henüz öyle bir varlık bulunamadı kediler dışında
- +1 yıl
Var var
Cevap sahibi+1 yılGüvenilmiyor kimseye
- +1 yıl
Yok öyle biri
Cevap sahibi+1 yılBen varım diyor anlasana dostum zbjanxjsbx
- +1 yıl
Var dedim ya
- +1 yıl
Ben değilim o 😊👍
- +1 yıl
Anladım da benim için yok
- +1 yıl
Niye senin için yok
- +1 yıl
Yok işte tecrübem var o konuda insanlar çok iyi oyuncular
- +1 yıl
Dikenliyil bilemedin. Başka bir konu aslında
- +1 yıl
Benimle oyun oynama bu oyunlara karnım da tok gözümde
Cevap sahibi+1 yılAhahaha
- +1 yıl
Oyun değil. Söylemek istiyorum Ama anlamıyorsun
- +1 yıl
Oyun oynar vaziyette anlatma sende
- +1 yıl
Tamam tkp et o zaman
- +1 yıl
Biz Onu duymasak da O bizi duyuyor. O'ndan isteyelim.
- +1 yıl
Teşekkürler ondan mi sürekli takip isteği atıp çekiyordun
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende mutsuz ve sıkıntılıyım evden işe işten eve
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Oha minikkuşum sanki beni tarif etmişsin…
10 Yorumla
+1 yılNeşeli sempatik biriyle konuşursan düzelirsin.
118 Yorumla- +1 yıl
Oki dokii🐰
- +1 yıl
Oki koki
- +1 yıl
Doki dokiii😄
- +1 yıl
Volki tolki 😂
- +1 yıl
Tiki mokii😂
- +1 yıl
Çakı maki😂
- +1 yıl
Yiter artik😑
- +1 yıl
Timam🐂
- +1 yıl
Aferim👏
- +1 yıl
Alla alla
- +1 yıl
Ya tabi
- +1 yıl
Çok dik kafalisin
- +1 yıl
Teşekkür ederim🥰
- +1 yıl
🌬🌬🌬
- +1 yıl
Her zaman
- +1 yıl
Ne o
- +1 yıl
Rüzgâr galiba
- +1 yıl
Ok.😀
Kurşun döktür nazar var
122 Yorumla- +1 yıl
Hangi kem gozlunun nazari değdi acaba
- +1 yıl
Hem kurşun batıl inanca girmiyor mu ya
- +1 yıl
Bi ara nazar var diye kurşun dökmüşlerdi o zaman daha fazla karanlık çöküyordu içime taaa 8. sınıftayken yaşlı bi kadın yapmıştı😂😂
- +1 yıl
Yok ya o zamanda bile çabuk kara şeyler basardı hisler işte
- +1 yıl
Ya o zaman yüzümde akne çıkardı hala var geçmedi de o kadında işte nazardan diyip kurşun dökmüştü sarı kantaron yagi sürmüştü yüzüne daha berbat atmıştı yağ tabi kadın sonradan vefat etmiş Allah rahmet eylesin
- +1 yıl
Berbat olmustu*
- +1 yıl
Hehe hiç sorma bide bizimkilerin nazar vardır diyip inanmaları o kadar komikti ki
- +1 yıl
Sağ kaşımın altında kırmızı bisi belirmiş 2 gündür kesin değiştir nazar zaten 3 gündür sahilde olunca değmemesi tuhaf olurdu
- +1 yıl
Allah'tan denize girmedim yani etrafta çekemeyen çok var ondandır
- +1 yıl
E tabii pandemi ve pandemiden sonra rahatlıkla gördüm bunu ondan şaşmıyorum artik
- +1 yıl
Anlamadın mi
- +1 yıl
Çekemeyen insan her yerde vardır önemli olan görmektir mesela bakmakla görmek arasında çok ince bir fark vardır.
Bakarsın sadece bakarsın birde bi bakarsın görürsün bi ara deneyini yaparsın anlamadıysan
- Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılHayatında neler eksik
04 Yorumla- +1 yıl
Temel kökünden halledilmesi gereken herbir sey
- +1 yıl
Lakin hepsini görmezden geliyorum
- +1 yıl
O yüzden işte bunlar
- +1 yıl
Düzeltilmiyor ki zaten ondan böyleyim sanırım
+1 yılCanlanman lazm 😀😉
033 Yorumla- +1 yıl
Oha gerçek ten mi nasıl yapacağımı da yazaydın iyiydi
- +1 yıl
Sahte olan ten mi var.😛
Uzun iş hemen yazılmaz öyle . ki zatn snde bitiyor olay - +1 yıl
Psikolog filan mısın kırk saat söylemiyorsun da
- +1 yıl
bazen oluyorum 😀dikenli. Psikologlar herşeyi hemen söleyip, tedavi ediyomu hemencik
- +1 yıl
Etse de devam etsek artık
- +1 yıl
Neye devm etsen
- +1 yıl
Daha iyi ruha girmiş şekilde hayata devam etsek😑
- +1 yıl
Cok şey istıyon 😀az fantastik ya da korku filmi izle
- +1 yıl
Sen bile beni anlayamazsın biliyordum zaten sen izle korku filmini
- +1 yıl
Nerden bilecen dikenli.😒
İzlerim çok da severim. somurtkan - +1 yıl
Boşversene
- +1 yıl
Boş vermeyi sevmim
- +1 yıl
Boş yap o zaman😄
- +1 yıl
Bakarız 😛😀
Boş şeylere takılmışın çikolata canavarı 😉 - +1 yıl
Iki gündür cikilatlarin tadı da tuhaf gelmeye başladı cikilatli puding yiyordum ağzım sanki acı bi tat var gibiydi pudingin tatlı tadını aldım ama acı tadını da aldım
- +1 yıl
100 yıllık çikolata çıkılat oldu😒😁.
Snn ağzının tadı bozulmuştur pudingin suçu ne 😀 - +1 yıl
Ama çay su içerken filan gayet iyi cikilat yerken de gayet iyi neden puding yerken şey oldu anlamadım
- +1 yıl
Hem banane ben cikilat demeyi seviyorum
- +1 yıl
Pudingler bozuk o zaman😀
- +1 yıl
Tm sen cikilat de , deli😛😁
- +1 yıl
Bazı pudinglerin tadı acımsı gibi zaten.
Çikilat🍫 - +1 yıl
Bitterli yedin belki 😁ondandır, cikilatcı
- +1 yıl
Çikilatli yazıyordu
- +1 yıl
Her neyse, uyuz😛
- +1 yıl
Güle güle gıcık
- +1 yıl
Derken
- +1 yıl
Uyuz dedin karşılık verdim beğenemedin mi