Biraz önce 24 yaşında Muğla'da okuyup, kirasını ödeyemediği için 3200 liraya ihtiyacı olduğunu belirten, bunu karşılarsam bir yıl boyunca eşi gibi hizmet edeceğini söyleyen bir ahmak mesaj attı. Aşağılayarak engelledim. (Bu ahmak sosyal paylaşım sitesindendi)
Dün de bu sitede fenomen olan 21 yaşında bir kız, biraz sıkışık olduğunu belirtti ve kendisi daha mesaj yazalı 5 dakika geçmedi borç para vermemi istedi. Maşallah kıyafetleri de markaydı. (Buradaki yazışmalarını ve WP yazışmalarını kaydettim, telefon numarası ile birlikte KS yönetimine bildireceğim.) Yine aşağılayarak engelledim.
Geçen hafta da yine bu siteden bir kız sugar daddy'm ol istediğini yaparım diye görüşümün altına yorum yazdı. Hakaret etmemek için muhatap olmadım.
Ramazan ayından önce de, can güvenliğim tehlikede, hayatımdaki erkek beni öldürecek diye, yine bu sitede fenomen bir kişi çocuğuyla bende kalmak istediğini söyledi. Bu konuda insanî sorumluluk hissettim, inançlı ve dirayetli biri olduğum için Allah rızası için yardımcı oldum, ama can tehlikesi hikâyeymiş, mesele başkaymış, kısa sürede evden gitmesini sağladım.
Kadınlar... (İstisnalar var tabi ki, kadınlığını kadın gibi yaşayan hanımefendileri hariç tutuyorum ve hepsine saygı duyuyorum)
Ne oluyor size? Para için atmadık taklanız kalmamış.
Bakın, net bir şekilde söylüyorum... Her kuşun eti yenmez. Benim gibi bir adam itin g@tüne sokar sizi. Feleğinizi şaşırırsınız...
(Ocak ayında yapımı devam eden Ankara Polatlı'daki bir okul inşaatına 47 bin lira para bağışladım ama eli ayağı tutan bir kadına 1 kuruşumu esirgerim. İyilik söylenmez, amenna, kimseye söylemedim de; ama bu kıyası ahmaklar iyi bilsin istedim)
Kadına şiddete karşıyım ama paraya taparcasına erkekleri kullanabileceğini zannedenler için aklıma daha muteber bir şey gelmiyor. İyice tozuttular...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer