Evlensek ailesine baktırıyor, evini bedava temizlettiriyor, yemek yaptırıyor, bedava cinsellik olarak kullanıyor. Babam da anneme öyle yaptı zaten bir de üstüne on para vermeden zengin olduğu halde, bir de şiddet uyguladı anneme ailesini sık sık göremedi. Bu eskiden
Yeni dönemde de fakir erkekler paramızı yemek için ancak bizle evleniyor onda da aldatıyor. Evlenmeyip ilşki yaşayınca zaten kullanıyor ve bizi asla sevmiyorlar.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılGenellemelerin her zaman olduğu gibi bu durumda da yanlış olduğunu gösteren bir soru (aslında soru görünümlü yargı belirtme) olmuş.
Kadınların da bazılarının günümüzde erkeklerle para için birlikte olduğunu bilmiyor muyuz? Ama tutup da "bütün kadınlar paragözdür" diyor muyuz? Tabii ki de hayır.
Tanıdığın 100 erkekten 100'ü de yukarıda belirttiğin gibi olsa dahi bu "bütün erkekler kötüdür" demen için istatistikî olarak gerekli ve yeterli koşul olamaz. 100 olaylık bu örneklem setindeki 100 olayın da bağımsız olaylar olduğunu düşünürsek henüz tanımadığın 101. erkeğin öncekiler gibi olup olmayacağı ne malum? Dolayısıyla, böyle bir örneklemin evreni ne derece iyi temsil ettiğini söyleyebiliriz?
Genellemeler yapıp sorunları başından savmak yerine sorunun kültürel, psikolojik, sosyolojik temellerine inmeni tavsiye ederim. Herkes aynı ortamda, aynı kişilerle ve aynı şartlarda yetişmiyor, herkes aynı hayatı yaşamıyor çünkü.
Umarım söylemek istediklerimi doğru bir şekilde ifade edebilmişimdir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınlar Her türlü erkekleri kullanıyorlar farkındamısınız. Cinselliği çıkar ve silah olarak kullanıyorlar. Size hiçbir şey vermezken sürekli sizden bekliyorlar Sorumluluklarını yerine getirmezken sizin hem çalışıp eve ekmek getirmenizi Hemde Ev işlerinide sizin üzerinize yıkmak istiyorlar. Sözde o benim arkadaşım yalanıyla boynuzluyor. En ufak sacma sapan sebeplerden boşanıyorlar Sırf nafaka almak için Sürekli sözlü şiddete başvurup hakaret edip aşağılıyorlar. Sürekli sadık dürüst temiz kalpli İyi erkek istediğini söyleyip Bu adamın ağ, zına sı, çıp Gidip pi, ç erkekle beraber oluyorlar. Yaptığınız bütün çaba boşuna gidiyorlar. Her hangi bi sorun olduğunda Erkek olarak zayıf düştüğünüzde size destek olmuyor. Zavallı olarak görüp soğuyor Düşenede bi tek me Onlar atmaktan çekinmiyor. Evlenmesende bunlar oluyir Evlenince zebani oluyorlar Bizi sevmiyorlar. UMARIM BU EMPATİ YAPMANI SAĞLAR Çünkü hepsinden çok Sürekli dert yanıp Mağdur edebiyatı ve duygu sömürü yaparak Eşitlik derken ZERRE KADAR EMPATİ YAPMAK SIZIN Sürekli Erkek suçlanıyor Kadınlar MELEK İLAN EDİLİYOR artık anlarsan
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ortak paradan, yemek alınabilir, çocuklara bakıcı tutulabilir, temizlik için personel çağrılabilir. Cinselliği yaşamak için eşi ile yapacak bunun için bir ücret ödemesi mi gerekiyor. Zengin bir kadınsanız, aldanmayın hanımefendi. Sizi seven bir erkek mutlaka olacaktır, bulmak ve aramak sizi kalmış bir şey. Fakir erkek diyorsunuz, o zaman evlenmeyin, tercihleri siz yapıyorsunuz. Çok zengin olsanız bile, eninde sonunda bir erkeğin göğsüne yaslanma duygunu bastırmanın anlamı yok. Bu tür şeyleri kendinizden ödün vermek gibi görmeniz bir hata. Üstelik genelleme yapmanız hikayeyi sığ yapıyor. Niteliğinizi ve güzelliğinizi kelimelere sığdırabilirsiniz.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 508 cevap paylaştı.
+1 yılHer erkek için bunu söyleyemem hatta eminim ki şu an erkekler bu söylediğine baya bir kızmıştır ama okurken haklılık payı gördüm çünkü benim babannem anneannem tayfa ve annem tayfalar hep böyleydi. Mesela annem çalışan bir kadın ama ev işi ve yemekte onda. E annem ne yaptı kendi maaşıyla hizmetçi kadın tuttu yıllarca hem bize baktırdı hem bu işleri yaptırdı. Ama annem bunu yapacak durumda olmasaydı 'evi asla babam' temizlemeyecakti. Sonuç olarak ben doğdum ve özgürlüğün gerçek manasını biliyorum. Evleneceğim kişi bu şekilde hayvan olmayacak. E artık akıllanın ya. Böyle neandertallere yüz vermeyin.
01 Yorumla- +1 yıl
Cinsellik konusunda haklı ama her erkek kadını kullandığını düşünür cinsellik yaşayınca
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
36
Cevap
73Cevap
+1 yılTabii ki dediğin doğru Ben dediğine katılıyorum Tabii ki erkeklerde kadınları kullandı oluyor Ama olayın Bir de tam tersinden bakmamız gerekmiyor mu Arkadaşlar şu an tam tersi Aslında kadınlar erkekleri daha fazla oranda kullanmıyor mu Bence kullanıyor erkeklerin cinsel aşıklarından istifade edip bunu kendilerine bir malzeme olarak çıkartan kadın sayısı emin ol ki bir o kadar fazla Bak ben erkekler masum demiyorum ama oranla vurduğumuz zaman kadınlar bu konuda gerçekten daha fazla profesyonel olmuş bir halde bir erkeğin kendisine köle etmesini emin ol daha iyi biliyor onun için ben burada kadınların erkekleri kullandığını daha çok düşünüyorum
10 Yorumla
+1 yılNe kadar haklı olsanızda genelleme yapmanız hiç bir şekilde doğru değil çünkü her insan aynı değil ve sizin hayatınızda böyle yaşanmışlıklar var diye tüm erkekler böyle demeniz doğru olmaz burada kadınların yapması gereken şey hayatlarına alacakları kişiden emin olmaları gerekiyor.
50 Yorumla
+1 yılTeknik açıdan kendiniz ediyorsunuz kendiniz buluyorsunuz. Burada günde kaç tane, kocam işte vurdu ayrılayım mı, kocam kıyafetime karışıyor ayrılayım mı, sevgilim çok kıskanç bir yere çıkamıyorum ayrılayım mı gibi 2 iq soruları soranlar sizin hemcinsleriniz.
Ayrılmayıp onları tercih eden sizlersiniz. Efendi erkek sevmiyorsunuz hacı daha neyi zorluyorsunuz işte. Edin naneneleri, yiyin b0kları sonra erkekler böyle. Kavgacı olması lazım, kibarlığı ise sadece sende olması lazım, vurdu mu oturtması lazım, maço olacak, beni köpek gibi kıskanacak vs.
bunları söyleyen biz değiliz aw. Tercihlerinizin bedelini ödüyorsunuz. Evlendikten sonra değişenler var onlara lafım yok fakat onların bile kendi karakterlerini bu kadar kolay gizleyebildiklerini sanmıyorum, aşk, sevgi, muck diye diye önünüzdeki karaktersizlikleri görmüyorsunuz sonra saldırın bize. De get işine la
02 Yorumla- +1 yıl
@sfhdgd Bu şey gibi, hırsızlar olmasa insanlar kapısını kapatmazdı. Hayır, kapatırdı.
Her tercihin bedeli vardır, kendini istediğin kadar kandırabilirsin. Efendi erkek var hanımefendi, çok var. Kendi ortamınızı kontrol edebilirsiniz, boş insanlardan oluşan bir kadronuz varsa boş insanları çekersiniz. 5 arkadaşınızın ortalamasısınız bu hayatta. Kendiniz ediyorsunuz kendiniz buluyorsunuz
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Saydığın durumlar bazı evliliklerde geçerli olabilir ama bu herkesi genelleyeceğin anlamına gelmez. Biriyle evlenince severek evleniyorsun, eğer çalışmak istiyorsan seni zaten kısıtlayamaz, o zihniyette biriyle evlenirsen işte o senin hatan olur. İki birey de çalışırsa yaşadığın ortamı ortak temizlersin, yemeği beraber yaparsın. Ayrıca bedava cinsellik tabiri de çok saçma, paralı çalışan mı oluyorsun ki evlilikte sana bu konuda para versin eşin? Zevk alıyorsan bu karşılıklı bir eğlem oluyor. Senin baban annene böyle davrandıysa onun yanlışı, herkese aynı yanlışı dayatamazsın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSimdi de butun bunlarin yaninda calisan kadin isteyip paramizi da yiyorlar. Evdeki ekonomik yukude ustlerinden atiyorlar. Cocuk bakimi, yemek, temizlik, hem iceri hem dışarı işi kadinlarda. Erkege gelirken ekmek al, yogurt al bile diyemiyorsun yapmiyorlar cunku, gelirken sen al cevabini alıyorsun.
Erkeklerin gunumuz dunyasinda yaptiklari bir sey goremiyorum ben. Ozellikle calisan kadinlarla evlenen erkeklerin o evde ne işe yaradigini, varlığını gercekten sorguluyorum.
Ki bircok calisan kadin arkadasim bu cileye katlamanayip bosandi. Her seyi ben hallediyorsam sana ne gerek var diyerek. 2 tanesi de cekismeli bosanmada. esleri bosanmak istemiyor. Haklilarda adamlar. Niye boşansınlar? Bedava hizmetci, bedava bakici, bedava asci, bedava yatak hizmeti, bedava temizlikci, eve bedava çalışan ve para getiren eleman. Ne diye boşansınlar?
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. baska ne ise yariyorsun keko... normal gorevin bunlar... baska ne fonksiyonun var.. gorende cern de akademik teori uretiyor sanir... sanki 3 nanometrelik çipin patent sahibi olmus... bir deligin var iste onunda bıdıbıdısına yapma... vermiyorsan evlenme kendini parmakla yalniz basina..
21 Yorumla- 3 ay
Kadınlar öğretmen, sanatçı, doktor olurlar. Profesör olurlar. Senin aldığın maaşın iki katını alan kadınlar var. S*kilmek kadınların fonksiyonu değil. Sen her kadını annen gibi sanma
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Erkeğin kendini yetiştirmesiyle, medeni olmasıyla alakalı biraz da yetişme tarzı ile ilgili. Evde baba figürü anneye asla yardımcı olmuyorsa onun oğlu da ileride kadına o şekilde bakıyor. Ama kadının evini temizlemesi yük değil bence %70 80 kadın organize eder evi yönetir. Olması gereken budur incelikleri bayan daha iyi düsünür. Ama kadın çalışyorsa erkeğin de desteği olmalıdır az da olsa burada katılıyorum sana. Çorabını, çamasırını bir yana atan erkekte duyarsızdır, tembeldir net...
20 Yorumla
+1 yılBence çok genelleme olmuş erkekler de çalışıyor eve bakıyor ayrıca kadınlar da çalışıyor çoğu kişi ortak yapıyor ev işimi seks dersen o seks yaparken sende yapmış oluyorsun ayrıca eve erkek bakar kadın bakar olayını çoktan geçtik ve annen yaparak kendine haksızlık etmiş saygılı bir evlilikte söylediğin hiç birisi olmaz çoğu erkek artık böyle değil yani haksızlık olmuş sadece yaratılış sebebi ile kadınlar daha farklı hepsi bu ancak kadın yapacak erkek çalışacak diye bir kural da kalmadı yani
23 Yorumla- +1 yıl
Seks sadece erkeği mutlu eden şeymiş gibi düşünüyor bazı kadınlar
- +1 yıl
Evet bende anlamadım neden bu düşünceye varıyorlar sanki sadece erkekler istiyor gibi
- 3 ay
Her kadın seks istemez. Çoğu kocası mutlu olsun diye yapıyor. Ayrıca evet erkekler çok daha fazla zevk alır.
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. alacağım karı benim kazandığım parayı kazansın ben anasına da bakarım babasına da sülalesine de.. canı istediğinde gelip zikkişebilir de.. :D yani home dady olabilirim.. yeter ki kendini savunurken saçmalamasın (kulaktan dolma başkalarının sözleriyle kendini savunmasın), az öz ve anlaşılır konuşsun ( çok konuşmasın).. başkalarıyla değil kendiyle yarış içinde olsun..
10 YorumlaÖzgüven eksikliginiz var. Bu yüzden karşı tarafı yanlış anlıyorsunuz.
Kimse kimseyi kullanamaz. Eğer o erkek sizi kullanıyorsa sınır koymak da sizin elinizde olan bir durum.
Durumum çok iyi değil fakat karşımdaki kadını kullanmak için bir şey yapmayı sevmiyorum. Bir kadının parasını kullanmak için birlikte olmam. Öyle denk gelir, hoşuma gider birlikte olurum ama niyet bu olunca insan zevk alamaz zaten.
10 Yorumla"Evini temizletiyor" kısmını okudum, gerisini okumaya gerek duymadım.
Günümüz kadınlarının kendi yaşadığı eve bakış açısı.
Bu tür kadınlar sadece Türkiye'de var.
Allah'ım karşıma böyle kadınlar çıkartmandan sana sığınırım, bildiğin şeytan bunlar.
11 Yorumla
+1 yılKadının ev işi yaptığı erkeğin de çalışıp eve para getirdiği evde kullanılma durumu olduğunu düşünmüyorum. O zaman kadın da kocasını maddi olarak kullanıyor oluyor. Ha babanın şiddet uygulaması, ailesini görmekte zorluk yaşatması doğru değil. O ayrı. Bu üzücü. Allah kolaylık versin.
Fakir erkekle değil de maddi durumu aynı veya senden bir tık daha iyi bir erkekle evlenirsen maddi olarak kullanılmış olmazsın. Lakin kadın da çalışıyorsa erkek ev işlerinde yardımcı olmalı.
00 Yorumla
+1 yılBu kullanma durumu da duruma göre değişir. Örneğin kadın da zevk alıyorsa, erkek yatakta bencil değilse bu kullanılmak sayılamaz. Ya da örneğin ev hanımıysan ev işi yapmak seni kullanılmış yapmaz, tıpkı onu finansal köle yapmadığı gibi. Aslında ne yaptığından çok, neden ve kime nasıl yaptığın önemli.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
u +1 yılHerkesin akıl iradesi var. "Kullanıyorlar "demeyi doğru bulmuyorum. Biri kalkıp kendi ayakları üzerinde durmuyor sonra bulaşık yıkadım vs bunların lafını ediyor. Erkek siz bunları yaparken yan gelip yatmıyor emin olun o da iş yerinde masa başında kafa patlatıyor. Biraz objektif yorum yapın. Cinsellikte kullanılıyor vs cinsellik yaşayınca siz de yaşıyorsunuz tek taraflı olmuyor hiçbir şey. Kadınız diye de gerçekler göz ardı edilemez kimse kimseyi kullanamaz öyle..
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler ne yaparsa yapsın, ne kadar seversen sevsin işin sonunda ya aldatıyor ya da şiddet uyguluyor. Yeni nesil bunların bin beterini yapıyor. İş yerinde tanıştığım herkesin evli olduğunu çok sonradan öğrenmiştim ve erkeklerin çoğunun sevgilisi vardı. Sonra söyleyince de feminist diyorlar geçiyorlar.
00 Yorumla anlaşıldı Bu memlekette ne düzgün erkek nede düzgün kadın kalmış ben anlıyorum şimdi önceden kadınlar hakkında benzer şeyler düşünürdüm ki hala düşünüyorum ama görüyorum ki erkekler de kadınlardan geri kalmıyor anlaşılan çevreme erkek de sokmamaya başlayacağım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 877 cevap paylaştı. Kusura bakma senin babasal sorunlarından ve korkularından başka bir şey değil. Yüzlerce çift tanıyorum. Şu devirde kocasına yemek yapmayan kocasına kendi ailesi için kredi çektirip borca sokan. Yüzüne bakmayan. Emin ol sen eski de kalmışsın. Elbette şuanda da birbirini kullanan çiftler var. Bu nasıl bir bakış açısı. Yani eşine yemek yapmak ya da cinsellik yaşamak kullanmak nasıl olur. Bakış açını değiştir. Ve umarım iyi insanlar ile karşılaşırsın.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Aşırı saçma cümleler içeriyor yazdığınız. ''Bedava cinsellik'' nedir ya? Cinselliği erkek tek mi yaşıyor ya da sadece erkeğin mi amacına hizmet eden bir paylaşım. Kadının kendine saygısı varsa kendine ona göre bir eş seçer ve bu bahsettiğin şeyler karşısında sessiz kalmaz ya da öyle bir insanla hayatını birleştirmez. Bunun erkeği kadını yok, sınır çizmeyenin sınırlarını s... ler. Bu kadar basit.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılÇok yanlış düşünüyorsunuz. Doğrusu ise tam tersi. Sadece kadınlar kullanır, çıkarlarına, işine nasıl gelir ise öyle yaşarlar. Savunmasız olduğumuz tek şey kadınlardır. Ve günümüz kadını sadece para için bir erkeğin hayatında olur. Başka hiç bir amacı yoktur. Hadi yanıltın beni...
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılAslında bu sorunun cevabı bazı erkekler ve bazı kadınlar aldatıyor olarak değiştirilebilir... kullanma konusuna gelince bazı kadınlarda sadece zengin olduğu için erkekle evlenip parasını yiyor... gününü gün ediyor... evde hizmetçi tamizliği hizmetçi yapsın çocuğa hizmetçi baksın sen ne işe yararsın diye sorarlar... hayat müşterekse herkes elini taşın altına koymalı.. ama kimse kullanılmayı haketmez.. insan bazı şeyleri istediği için yapar...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsiyetçiliğe lüzum yok. Kadının da erkeğin de iyisi de var kötüsü de. Parası için evlenen kadınlar da var. Ya da evde hiçbir iş yapmayıp işten yorgun gelen kocasına çatan kadınlar da. Yani kadını hizmetçi olarak görüp kullanan erkekler olduğu gibi erkeği para makinesi olarak gören çıkarcı kadınlarda var.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen öyle evlenip eşinin parasını yiyen erkek fazla görmedim vardır ama azdır, daha çok kadınlar yapıyor bunu. Evleniyor ev hanımı oluyor erkek ona bakıyor. Valla ben de ev kocalığı isterim yemek yaparım temizlerim eşim çalışsın oh, iş hayatı daha zor.
00 YorumlaSana bi tavsiye , Bakis acini degistirmezsen bu hayatta mutlu olamazsin, yanlis dusunuyorsun. Benim senden hicbir cikarim yok seni tanimiyorum sende beni, hayatinda basina gelen bazi kotu olaylardan dolayi boyle dusunuyor olabilirsin ama yanlis
13 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılDoğan Cüceloğlu'nun Yetişkin Çocuklar kitabında insanın yetiştiği ailesinin , düşünce tutumunda çok etkili olduğu yazıyordu. Bence sen de öyle bir ailede büyüdüğün için herkesi öyle sanıyor olabilirsin.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılArkadaşım sen erkeklerden ne bekliyorsun bilemiyorum ama, seks yapınca kullanıldım, evlenince kullanıldım, meraba dedikten sonra gidip evde beni düşünerek otuz bir çekti kullanıldım
Biraz rahat olun da hayatınızı yaşamaya çalışın00 Yorumla Bu nasıl bir zihniyet?
Hayat müşterek, evlilikte de hayatlarımızı paylaşıyoruz.
Olaya bedava cinsellik yok bedava yemek gözüyle bakıyorsan bence evlenip de kimsenin başını yakma sen..00 YorumlaBu nasıl bir zihniyet?
Hayat müşterek, evlilikte de hayatlarımızı paylaşıyoruz.
Olaya bedava cinsellik yok bedava yemek gözüyle bakıyorsan bence evlenip de kimsenin başını yakma sen.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 788 cevap paylaştı.
+1 yılYa dedigin gibi erkek kadini kullaniyor. Ya da kadin erkegi kullanip sömuruyor. Kimsenin kullanilmadigi iliski az gibi. Menfaat olmasa kimse evlenmezdi zaten
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Çoğu kadının sunabildiği şey sadece cinsellik ve hizmet olduğu için bu tür olaylar doğal 😃 genelleme yapmıyorum bu arada aranızda zeki çalışkan ve başarılı kadınlar var onlar alınmasın üzerine
00 YorumlaKadin erkeğe hesabını ödettiriyor. Ben çalışmasam da bana bakmak zorundasın diyor. Bana hediye almadın diye trio atıyor. Sabah akşam dir dir ediyor. Bırakta bize de bir şey kalsın.
00 Yorumla
+1 yılDoğru sen o evde yaşamıyor o yemeği yemiyor, o srksten zevk almıyorsun, ne kötüyüz biz erkolar😅😅
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvliliği Ne Sanıyosunuz Anlamadımki Televizyonlardaki diziler gibimi :D Evinin temizliğini yemeğin yapmaktan gocunmuşsun cinsellik demiştin insan doğasında olan bişey bunları bedava yaptığını düşünüyosan sende sorun var
00 Yorumla
3 ayHayatı anlamışsın. Evlenince başka türlü kullanırlar evlenmeden başka türlü. Erkekler hep kullanır. Buna razı olan kadınlar da s*l*ktır.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 675 cevap paylaştı. Allah gönlünüze göre en hayırlı olanı versin. Biraz sabredin sizi gerçekten seven biri çıkar. Aile/ailelere hizmet konusunda katılmıyorum.
00 Yorumla
+1 yılBunu karşı cinsi kredi kartı ve cuzdan muamelesi yaparak soylersen oda parasini ödediği herseyi yapar sonucta sen evdesin ve sana para getiriyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılSeni seven biri çıkmamıştır karşına bence seven bir adamın kadını için yapamayacağı şey olmaz bu hayatta
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılYok be çoğunluk öyle değil o bahsettiğin azınlık, sinek küçük mide bulandırır hesabı eşini seven değer veren erkek sayısı çok daha fazla
00 Yorumla Evet farkındayım ancak binada bazen kadınlar izin veriyor. izin vermezler kullanamaz. Bir süre sonra kölesi olarak görüyor hatta onu.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. bunu düşünerek evlenen erkeğin hayvandan başka Bi yanı olur mu? ama böyle düşünmene üzüldüm
00 Yorumla
+1 yılBunu erkeklere sadece yatak performansı verebilicek birinin söylemesi ilginç
00 Yorumlakadınlar hiç erkekleri kullanmıyor tabi canım
00 YorumlaBen mal tipsizim genelleme yapmamak gerekiyor
00 Yorumla
+1 yılİlginç bir bakış açısı ❗️ Bu yapılanlar parayla mı olmalı ❓️
00 Yorumla
+1 yılBedavaya cinsellik ne lab 😁 evliyken bir de
Neyin kafasi bu00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence senin ailenden kaynaklı psikolojik problemlerin var. Bedava ev temizletmek ne alaka sevdiğin adamla evleniyorsun. Utanmadan bir şey yapmadan baba oluyorlar diye suçlayacaksın
01 Yorumla
+1 yıl1. Genelleme yapma
2. Erkeklerin çoğu siz çözmüş ve anlıcanız dilden konuşuyorlar
00 Yorumla
+1 yılAbi böyle bı sacmalik görmedim bu arada baya icerlenmissin ve kendi hayal dünyan da yaşıyorsun
00 Yorumla
+1 yılKullanıldığını düşünüyorsan evlenmezsin olur biter.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Yanlış eş seçim suçunu tüm cinsiyetin üstüne atma. Gülünçsünüz.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. biri uyanmış mevzuya 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYok canım nasıl alistirirsan öyle gider. Yemek yaparım komşu teyzeye yaptırıyorum arada ama temizlik yapmam birini tutarız.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe kadar boş bir yorum Karakter meselesi olduğunu hiçbir zaman anlamıyorsunuz çünkü beyin fındık kadar yapacak bir şey yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBizi kim sevecek? Geldik gidiyoruz bu hayattan ne sevildik gerçekten ne de tamamen istikrarlı şekilde ilerlendi. Ne olacak böyle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTam tersi bence gündüz kuşağı programlarına bak
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılartık devir degisti kadınlar erkeklerı kullanıyor. ayrıca seks konusunda kadınlar daha cok zevk alıyor ve kadın ıstemesse olmuyor bunu kullanmak olarak dusunmemek lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÕylemi ama ailede killaniyosa kullanmaksa bu 😭😭😭😭
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlilik bir yerde çıkar ilişkisi denebilir, sanki sen adamı kullanmış olmuyor musun :D
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadınlar daha çok aldatıyor burada tv lerde görüyoruz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılCinsellikte kullanmak diye bir şey yok. Bu kadar nazlanıyorsan evlenme ilişki kurma...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiraz fazla önyargı ve nefret dolu bir soru sormadın mi
00 Yorumla- Devamını Gör (49)
Devamını Gör(94)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri