Sugar daddy ne demek? İnternette net bir açıklama bulamadım. Sugar mommy ne demek?

Sugar daddy ne demek? İnternette net bir açıklama bulamadım. Sugar mommy ne demek?

Günümüz popüler ilişki türlerinden olan "Sugar" tipi genelde genç kızların yöneldiği bir ilişki biçimi. Toplum tarafından genelde yadırganan bu ilişkiler, aslında her iki tarafın da özgür iradesi ile yaşanan memnun. Biraz amiyane tabir olacak ama "Alan memnun, satan memnun" durumu tam da. Peki sugar daddy ne demekmiş bakalım.

Daddy, İngilizce bir kelimedir ve sözlük anlamı olarak; baba, babacık, babacığım anlamlarına geliyor. Kendi başına gayet tatlı bir anlamı var. Daddy ne demek açıkladım.
Sugar da İngilizce bir kelimedir. Sözlük anlamı olarak; şeker, şekerim, tatlım anlamlarına gelse de temel anlamı şekerdir.
Mommy de İngilizce bir kelimedir. Sözlük anlamı olarak; anne, anneciğim anlamlarına gelir. Bu da gayet tatlı bir ifade şeklidir. Peki asıl sugar daddy nedir bakalım.

Yukarıdaki görsel tam da sugar daddy olayını tanımlıyor. Kısaca zengin, yaşlı erkeklerin para, hediye, kıyafet, teknolojik ürün sunarak genç kızlarla yaşadıkları ilişki biçimidir. Zengin yaşlı erkekler maddi olarak genç kızları desteklerken onlardan kendileri ile vakit geçirmelerini isterler. Bu gerek onlara partner olarak eşlik etme de olabildiği gibi cinsel olarak da birliktelik olabiliyor. Sugar daddy'nin partnerlerine sugar baby deniyor. Sugar daddy ne demek açıkladım.
Bu tarz ilişkileri genelde maddi olanakları yetersiz olan ya da erişmek istediği şeylere erişemeyen kızlar yaşıyorlar. Peki sugar mommy ne demek?

Sugar daddy'nin tersi de sugar mommy oluyor. Yani zengin, yaşlı taraf kadın olurken genç kişi erkek oluyor bu ilişkide. Sugar daddy'de olduğu gibi bu ilişkide de para, kıyafet, hediye, teknolojik ürün, kısaca erkeğin ihtiyacı olan her şey karşılığında erkek kişinin arkadaşlığı, cinsel birlikteliği bekleniyor.
Sugar daddy ve sugar mommy ne demek açıkladım. Buradaki içerikte de kusursuz bir seks için ön hazırlık tüyoları anlatılmış, haz dolu bir cinsel hayat için göz atmanı öneririm. :)
sugar daddyi bir nevi "iş ortagi ya da sponsor" olarak da görebilirsin
sen onun ihtiyaclarini karsiliyorsun oda senin icin kariyerini destekler
ulasmak istedigin yerlere ulasmani saglar, anlasmaniza göre aylik maddi destekte bulunur vs
sugar daddy aramak icin
özel legal siteler var orda resimlern, yasini, vucut ocülerini, beklenti isteklerini paylaşıyorsun ve seni begenen sugar daddy seninle tanismak icin irtibata geciyor
aciz insanların ilişkisi yani sen onun ihtiyaçlarını karşılıyosun o da sana maddi konuda hep yardımcı oluyo bir nevi para için ilişki diyelim
kart-finans erkeklerle kurulan ilişki. yani yaşı babası yaşında ama parası için birlikte olduğu ilişkilere deniliyor. kızın her istediğini adam alır yapar olay bu
Genç bir kadının yaşlı biriyle sadece parası için takılmasına denir.
Yaşlı adam burada sugar daddy dir.
Cevap
45Cevap
Sugar daddy biri genç ya da orta ıhtiyar ya da ıhtiyar bir zenginden zengine imparatorluğu üstünden, guzelik ile genç bir kız ile çıkma beraber dır
Kız in ile zengin ile her ülkede gezer birinci sınıf ile iş için, lüks salonlar için lüks gibi bir hayat
Zengin ile kızı, evliler gibi, sevgiler gibi, partner gibi, flört gibi, f. k buddy gibi, eskort gibi yaşaniyorlar
Kızı ne istediği alır, hem üstünde sugar daddy sinin lüks hediye verir hem lüks parası verir ya her ayda, ya da her haftada, ama bunu şartı var
Sugar daddy ne zaman öpüşmek isterse kız öper , cinselik isterse kız hemen yapar istemesede yapar , yavru isterse verir... yanı lüks para ile hediyeden lüks vücudunda geri verir yanı hayır diyemez
O gün bir seferde kız hayır derse her şey bitiyor , hediye, para lüksleri, her şey biter
Sugar mummy de aynı ama cinsel performans ını çok yüksek olmalı, olmazsa anında atar
Maddi destek karşılığında ilişki yaşanan ilişki türü. Son yıllarda İngiltere de üniversite öğrencileri arasında çok arttığını okumuştum. Eskiden olsa yargılardım ama artık çok yadırgamıyorum.Çıkarsız ilişki gerçek değil. Sugar mommy ise bir mit gibi duruyor ama bir gün karşıma çıkarsa çok mutlu olurum:)
şeker baba demek. Babası yaşında adamın altına yaatan kızın aradığı ilişki.
Para ver şeker al '' slogan budur.
Sugar daddy keriz demektir :) Genç kadınlarla beraber olmak için para harcıyor. Hem kadına saatlerce hizmet et, inlet, zevkten çıldırt hem de üste para ver :D
Yahu kadınlar erkeklerden daha fazla zevk alır. Bunu öğrenin artık.
kendınden yasca buyuklerden zevk alıp onlarla fantezı yapmak demektır. genelde anne baba fantezısı veya yaslı akraba fantezısıde oluyor bunda. ama agırlıklı yaslı bırıyle olma fantezısı ıcın kullanılan ıfade seklı
Zengin biriyle ilişki yaşarsın, o da senin maddi ihtiyaçlarını karşılar, harçlık verir gibi bir durum.
sugar daddy bulmak için atıldıysa bulunmuyor ya kolay kolay😂😂
neden kı
Günümüz genç kızları için çok revaçta olan şey, ulen düne kadar liseli kızlar olgun sevdiği için beraber olurdu, şimdikiler şeytan direk sugar daddy falan diyor, madem vericez, boşa gitmesin diyorlar :D
tabir türk toplumuna uymayan bir ilişki türünü içermekte. gerçekte olmasa bile anlamı bu. baban yaşındaki adamla sevişmek... diğeride annen yaşında kadınla sevişmek... babacılık oynamak... annecilik oynamak...
senden büyükçe birinle birlikte oldugunda deniyor , yatakda fantazi arayanlar için yabancılar kullaınoyr , partnerine daddy diye sesleniyor :)
Genç yaşta bir kızın olgun ve yaşlı bir erkeğe ilgi duyması ve babası yaşında erkeklerle vakit geçirip sevgili hayatı yaşaması.
Maddiyata dayalı Genç kız-Olgun erkek ilişkisi diyebiliriz kısaca..
Kendinden çok büyük adamlarla yatıyosun konuşuyosun resim falan atıyosun onlarda sana para gönderiyolar bi nevi kerh@ne ortamı yani çok iyi para verenler var ama kendi haysiyetini düşün yapmak yapmamak sana kalmış
para yoldan cıkarır
bir nevi pamuk şeker :D ağarmayan kılı kalmayıp zamparalık yapan
Şugar baba demek. Şugar da romanların kullandığı "güzel" anlamında.
mantıklı :)
Ingilizcem var ALLAHA sukur ama onun gorevini soruyorum
daha bir mantıklı :) :)
Cinselliği karşısında birlikte olduğu ve her ihtiyacını gördürdüğü olgun kişiye Amerikada sugar dady (Tatlı babacık) deniyor..
Yaşlı başlı baban yaşında birini bulup parasını yiyorsun.
Karşılıklı ihtiyaç ilişkisi. Cinsel olarak ddlg fantezisi. Keyifli bir birliktelik.
Seni yediriyor iciriyor sen onla birliktr oliyirsun baban deden yasinda adamla
Bayramda el öpünce para yerine şugar veren dedelere denir 😂 hsjsjdk
sponsorlu hayat için sugar daddy edininnnn :D:D:D:
Yaşlı adamla birliktelik
Yaşlı ne demek yahu olgun erkek diyecektin galiba
Yoo yaşlı adam demek istedim
Pöfff oldu mu şimdi bu 😕
Yeter mk kıza yazma yavsiycam diye
Teşekkür ederim tatlım 🙂
Rica 😘
Arkadaşlar bir sakin olun ben kimseye yavşamıyorum sadece yaşlı diye 60 üstü insanlara denir
yaşlı zengin sevgili demek türkçe karşılığı
bu soru eski sugar daddy mi hatırlattı
Aciz kadınların ilişki türü
tatli babacik :D ye ye bitmez.
Yani ben oluyorum o tam olarak...
Nasil yani?
Olgun erkek demek seks partneri olarak
Sadece seks anlamina gelmiyor. Ayni zamanda kizin harcligini da sen veriyorsun. Harclik demiyorsan kendini sugar daddy falan sanma
Veririm tabi neden vermeyeyim ben onun şugar dadysiyim 😀😁
Peki
Kıza yavşamayayım da sana mi yavşayayım?
Birine yavsaman gerekmiyor. Benim sorumda kimseye yavsayamazsin
Benim kimseye yavşadığım yok sadece su yaşlı kelimesine sinir olsum o kadar
Bu arkadaşın yavşamadığı biri kaldı mı ya :D
Geçen soru bile sorulduydu bunun için :D
bunu fantezi olarak yapan var
babacıgın parası hatunun gideri var demek
Ülker çikolata demek.
Yaşlı adam küçük kız yakınlaşması
Olgun erkek fantazisi diyelim. Sık karşılaşıyoruz.
olgun ve size bakabilecek bir baba demek
seks sonrası elini öpüp harçlık aldıgın partnerdir
kötü insanlar işte.
boşver.
Ensest iliski fantazisi
Karşılıkla faydacı bir çarpık ilişki türü
hayırdır nerden aklına geldi bu hııı? hadi söyle söyle
Bir yerde rastladim
:) :)
Pompalayip paranı veriyor amcalar dedeler
olgun beyefendi sevgisi
Birisi vücudunu kullandırıyor diğeri parasını.
istersen sende benim sugarbaby olabilirsin :)
Sevgili aramıyorum sağol
😊 sen bilirsin
baya iğrenç bir şey
Bkz; Donald Trump
Zengin yaşlı adamların genç kızlarla takılması
fantezi türü
tatlım onu da ben mi söylim
sugar daddy tam bana göreymiş :D
Bozuntuya verme 😁😁😁 güzel bişeye benziyor 😁😁
Eyvallah ablacım 100 yaş bana uymuyor demi bu mantıkla 🤦♂️ kaçırdım seni hay Allah. Başka bi dady falan oluyor mu acaba 😄😄😄
az p*rno izle az :D
Sapık şeydir kesin
Ednan ziyagil
Ergen kiz olgun erkek ilişkisi
bende istiyorum bitane
Jigolonun kadın versiyonu
Babişko demek canım
Tatlı baba demek
Tanışma sitesi
Cici baba üvey baba
cingen baba
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?