Bir kadın isterse her erkeği kendine aşık edebilir mi? İstediği her adamı peşinden koşturabilir mi?

#beyazorkidem😘
#orkide
Bir kadın isterse her erkeği kendine aşık edebilir mi? İstediği her adamı peşinden koşturabilir mi?

#beyazorkidem😘
#orkide
Bir kadın değil, hayır. Ancak çok güzel olan ve cazibesi olan, bunu çok iyi kullanabilen bir kadın evet çoğu erkeği peşinden koşturabilir. Kadınların en büyük zaafı nasıl ki para ise (yeterince zengin ve bunu çok iyi kullanabilen bir erkek de çoğu kadını düşürebildiği gibi) erkeğin de en büyük zaafı karşı konulamayacak güzellikte kadınlardır.
hayır... dünya üzerinde bunu yapabileceğine inanan saf kızlar hala var mı varsa eger sizin aracılığınız ile sesleniyorum hanımlar erkekler alacağını alana kadar sonrası onların bileceği iş doyamamışsa kalır ama tamam dediği anda geçmiş olsun yani siz elde ederim diyorsunuz da erkek sizin bunu düşünmenizi sağlıyor yani basıt mantık avcıyı avlıyorlar...
Hepsini değil. Çünkü genel olarak erkekler o kadar kolay canlılar değil bakma sen şu üç beş tane dangozun ettiklerine, onları damacana bile bastan çıkariyor bebeğim. 🤣
Selam gadası 🙃
Hayır böyle bir şey olsaydı aşk acısı ya da platonik aşk diye bir şey söz konusu olmazdı.
Cevap
82Cevap
Evet elde edebilir
Bunun canlı ve kanlı örneğini ben kendim bizzat yaşadım. Hali hazırda ki kız arkadaşım benim için aylarca uğraştı. Bir gün bile vazgeçmedi benden. Hani derler ya yavaş yavaş zehri verdi diye. Benimki de birazcık o misal oldu. Kaleyi içten ele geçirdi.
Hayır bunu yapabilmesi için kainat güzeli olması gerekir oda imkansız olduğuna göre :D Diyelim ki kainat güzeli ve seksepalitesi yüksek bir kadın güzelliğe ve seksiliğe bakan erkek olduğu gibi bakmayan erkeklerde olduğuna göre gene her istediği erkeği ele geçirmesi imkansız :D
İstemekle olsaydı herkes elde ederdi gönlün herhangi bir formulü matemaği yok , sadece kısa tek gecelik belki , ama gönül aka da konar boka da. Aşık olacağın kişiyi, seçemezsin. Kişi kendisini, kim olduğunu/olacağını seçemediği için aşık olduğu/olacağı kişiyi de seçemez. Ama aşık olduğu/olacağı biriyle birlikte olmamayı seçebilir. Bazı adamlar kadınlar o kadar gururludur ki, Ne yaparsan yap peşinden asla koşmaz, sevse dahi.
Erkeğin kendini nasıl geliştirdiği önemli. Kadın delisi ve aç bir güdüye sahip olan her erkek her kadın tarafından ele geçirilir. Böyle bir erkeği ele geçirmekte başarı mıdır tartışılır tabi..
Çok deneyen oldu ama başarılı olamadılar. Benim aradığım şeyler belirgin ve olması gereken şeyler. Showa gerek yok.
Ne istediğini bilen, karakterli erkekleri ele geçiremez. Ancak libidosunun doğrultusunda yaşayan erkekleri ele geçirebilir..
Gercek anlamda kalbi sevdasina dusmediyse ne anlami var.
Evet isterse yapabilir nadirde olsa saglam adamlar var onlar elde edilmez onlarin kalbi size baglanirsa ancak o adamlara sahip olunabilir.
isterse evet
ancak ne kadar istiyor oda önemli hani
Edemez..
Anca kendini teşhir ederse, etrafında sinekler uçuşan necasetten farkı yoktur..
Kaliteyi ise sadece sarraflar anlar..
Maharet, çoklukta değil niteliktedir..
Erkeklerin geneli zaten meyilli. Ben kadınların bu düşünceden sıyrılıp, bedeni ile değil zekası ile ilgi çekmesi taraftarıyım. Maalesef zeka arka planda..!
Her erkeği elde edemez. Nitekim Züleyha Yusuf as ı elde edememişti. Ve günümüzdede öyleleri var. Bir kadın çoğu erkeği elde edebilir ama her erkeği elde edemez
Hayır yapamaz. Aşk kimya meselesidir. Herkesle tutmaz
O kadar da değil bence. Her istediğini elde edemez.
Hayır hocam kadınlar benim gözümde bir objedir o yüzden her erkeği Hayır
Bazı asalaklar evet demişte iradeli bir erkeği nasıl elde edecekler merak ediyorum.
Her kuşun eti yenmez
Benim gibi kuşun eti ise biraz zor ya
erkek onu isterde kadın kabul ederse tabiiiki :) yoksa imkansız
hemde super derecede ısterse adam evlı olsun esıne delıler gıbı asık olsun hepsı hıkaye
Erkeğin karakteriyle yakından ilgilidir bunun cevabı.
Geçiremez.. Eğer hata yaparsa erkek ona geçirir ve gider...
yatana alır ama elde edemez sadece seks yapar
Kim demiş?
Kime göre, neye göre :D
Hadi beni ele geçirsin bir kadın? Ben istersem görünürsem belki :D
İyi geceler
Asla. Ben gerçekten onurlu ve iradeli bir erkeğim. Allahima şükür. Kendimi 90 li yıllarda namusunu koruyan kızlar gibi hissettim şimdi. Ama doğru! O zamanlar namus vardı.
böyle olduğunu düşünen o kadar çok kadın var ki, bir turnuva düzenlesek de en güçlüsü kimmiş hepsinin erkeğini elinden alacak şampiyon, belirlesek de çözsek :D
rihannanın elde edemedigi ne var?
bir kadın degil hangi kadın o önemli
Kadın ruhundan anlayan erkekler ancak ve ancak kendileri istediklerinde ele geçirilebilirler
Bu kadına göre değişir güzel çekici bir kadınsa genelde evet elde eder.
Hayır geçiremez, Bazı erkekler kadınlardan daha zordur çoğu konuda, kadınlar hemen kanıp inanır ama erkekler öyle değildir
Hayır tabii ki de! Siz kadınlar kendinizi çok üstün görüyorsunuz ama değilsiniz; normal insansınız işte yani haberiniz olsun. Biraz gerçek dünyaya gelin lütfen. (Özelliklere Türk erkekleri 💩 gibi evet biliyorum yani gelip de laf çarpıtmayın.)
Hayır sadece beyni bel altında olan erkekleri kendine bağlar iki tarafta birbirini kullanir
Büyük bir ihtimal evet ne demişler altın ateşi görünce erir kadın altını görünce erir erkek kadını görünce erir. benim fikrim bu
Hayır tabi ki erkeklerin iradesi yok mu
Soran zilliye göre yok
Ucuz erkekleri almak kolaydır..
Erkeğin karakterine bağlı ☺️
Hayır. Her kadın her erkeği elde edemez.
Oyle bisey yok tamam belki bir kismini kendine aşik edebilir ama bunun cogunlugunuda sadece abaza sapik karaktersiz kisiliksiz gurursuz sahsiyetlsiz olanlar oluşturur.
Benimkini geçirir ama derisini kanka sünnetsiz olduğum için anca ucundan derisini geçirir 😋😋 ne kadınlar gördük pehh
Erkeğe göre değişiyor
Elde edebilir ama aşık edemez bence
Kesinlikle evet
Beni kimse eline geçiremez.
Evet, bazıları hepsi değil ama.
İşi biliyorsa her türlü elde eder bence
Zor olur ama evet😂
Hic oyle bir niyetim yok valla 🤪
Bakımlı alımlı zenginse anca
Bu mümkün değil imkansız bir şey.
Kesinlikle hayır
Kadinalrin istediği ama beceremediği durum