Şehvetle bakan bir kadına hangi erkek "hayır" diyebilir? Sizce bir kadın isterse her erkeği elde edebilir mi?
Erkeklerin %99'u bir kadının yaklaşımına ve isteğine "hayır" diyemez, diye düşünüyorum. Şimdi çıkıp bir çok arkadaş "ne alakası var, irademize sahip çıkarız" diyecektir. İşin öyle olmadığını kendileri de çok iyi biliyorlar oysa. Evet arkadaşlar, erkeklere soruyorum, siz şehvetle bakan ve sizi isteyen bir kadına karşı koyabilir misiniz? Kadınlara da şunu sormak istiyorum, istediğiniz erkeği elde edebilir misiniz?
Şehvetle bakan bir kadına hangi erkek "hayır" diyebilir? Sizce bir kadın isterse her erkeği elde edebilir mi?
Sadece şehvetle bakan değil, akıllı ve zeki bir kadın istediği her erkeği elde ede bilir. İsterse güzelliğini, isterse aklını, mantığını, isterse de zekasını ve kültürünü kullanır
Ben ederim. Çünki erkekler kadın * gurur duyuyor. Ama benim için 1 numaralı şey hedeflerim. O yüzden eger kadın benim amaçlarıma giden yolda yoksa, gözümde zerre kadar değeri yok (yani kadını kullanıp sonra öldüre bilirim.) Kadınların da bana hep ilgisi var.
En İyi Cevaplar