Majör depresyon tanısı alan varsa bakabilir mi?

Hayatım kaydı resmen. 26 yaşındayım. Sevgilim denen insan kullandı maneviyatımı insanlığımı bedenimi duygularımı. ( o malum şey olmadı ) kpss ye hazırlanmaya çalışıyordum ayrıldık onun saçma sapan bahaneleri yüzünden bende onayladım düştüm yakasından kurtuldu benden. Kpss ye çalışamadım onun yüzünden. Hayatım kaydı markete bile gidemiyorum uyu uyan yemek ye. Zaten tanı almıştım daha önceden majör depresyon diye. Rahatsızlığım tetiklendi sanırım. Kendime inancım kalmadı. Güvenim kalmadı. İşe girip çalışacak özgüvenim yok. Ölmek istiyorum. Herkese külfetim. İyi bir insan abla evlat arkadaş dost sevgili olmaya çalştım. Ne gençliğim umurunda ne güzelliğim. Çok güzel olduğum söylenir. Gözümde ki ışık söndü. Uyusam da uyanamasam diyorum. Allah’a yardım et diye kaç kere yalvardım. Etmiyor sırt döndü. Hiçbir zaman iyi olamıyorum kafamın içinde ki düşüncelerden kurtulamıyorum. Yetersizlik değersizlik duygusu beni bitirdi. Çocukluğum da kötü geçti anne babasi kavgası içinde büyüdüm arayı ben buldum. Annem bipolar hastası. Dik duramıyorum ölsem kalsam daha iyi.
Majör depresyon tanısı alan varsa bakabilir mi?