Majör depresyon yaşayan var mı?

25 yaşındayım yaklaşık 1 senedir hayatımın en kötü dönemini yaşıyorum yapı olarak çok alıngan ve takıntılı biriyim küçükken bi dönem baya içime kapanmıştım böyle olunca eziyolardı beni hatta bi ara baya ağrıma giden bi laf işittikten sonra değişmek istedim sessiz kalmak istemedim bu yüzden elimden geldiği kadar uzun zamandır güçlü görünmeye çalıştım hep bakkala bi gitmeye cekiniyodum korkularımın üstüne gittim vs ondan sonra tam hayal ettiğim gibi olmasam da bi yere kadar iyi oldum kendime güvenim biraz da olsa artmıştı biyerde çalışmaya başladım bu bile benim için çok uzakta olan biseydi kendimle gurur duyuyodum ama istede cok mobinge maruz kalıyordum ve bi ara çok yorulduğumu farkettim mobinglerden dolayı çıktım işten ondan sonra mükemmel bi boşluğa kapıldım herşeyi sorgulamaya basladım ne hevesim kaldı ne azmim hic bi yere ait hissedemiyorum önceden zevk aldığım seyler bile zevk vermiyor artık yalnızlaştım psikiyatriste gittim majör depresyondaymışım benim gibi hisseden var mı aslında çalışsam belki biraz kafa dagıtırım ama çıkarcı iki yüzlü insanlar ve mobingler aklıma gelince evden dahi çıkmak istemiyorum nerden bulucam o gücümü bidaha ben niye bu kadar hassasım nefes bile almak zor geliyor artık..

Majör depresyon yaşayan var mı?