İçimde ne varsa yüzümde benim şükür ❤️
Keyifli vakitleerrr 🌺

İçimde ne varsa yüzümde benim şükür ❤️
Keyifli vakitleerrr 🌺
Neysem o'yum diyip içini dolduran ender yaşam forumlarındanım..
Bilakis bu sitede nick name ile ün salmış, ağzı iyi laf yapan kadınlar karşımda bir masada öyle pasif kaldıki ben ortamı rahatlatmasam kasıntı şekilde tat alamayacaktık sohbetlerden..
Bu gerçek sosyal yaşamda da böyle.. İnsanın fıtratında yaptığı ve gösterdiği ile bir savaşı var içten içe..
Merhaba, evet genelde çevremdekiler yüzüm ile kişiliğimin uyuştuğunu söylerler yani masum, temiz yüzlü ve iyi niyetli bir insan olduğumu ifade ederler ki ben de zaten kötü, art niyetli bir insan olmadığımı düşünüyorum. Sağ olsunlar onların da doğru bir analiz yaptıklarını düşünüyorum bu konuda. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Rica ederim. Teşekkürler :)
çok saf ve masum bir görünüşüm var doğal bir güzelliğim var yüzüme bakanlar çok naif göründüğümü söylerler. ama öyle değilim. çok kurnaz ve herşeyin farkında olan biriyim bazen öyle oyunlar oynuyorum ki oynadığım kişiler bilseler bile inanmazlar
safa yatmak gibisi yok inan dış görünüşün de bunu destekliyorsa en güçlüsü sensin sljgj
Hayır alakam yok. Dışarıdan çok soğuk ve sert bir tipim var ama aslında çok kafa biriyim. Randomlar espriler yapan biriyim ama sadece samimi olduğum kişilere
Cevap
55Cevap
İçimiz dışımız bir, şükürler olsundu 💅
Evet tamamen uyuyor
Fazla mahkeme suratlıyım karakterimde öyle aslında bazen değişiyor ne bilim 🙄😒
Çoğu kişiden duyduğum için evet kalbimin güzelliği yüzüme yansımış 😆😆
Hayır. Dışarıdan çok soğuk şerbet olduğumu söylerler oğlak burcu da olunca :-) ama yakınlarıma karşı veya beni tanıdıkça hafif mahcubiyet duyarlar önyargılı oldukları için.
Yani dışarıdan bakanlar ya da tam olarak tanımayanlar, ciddi ve sert bir kişiliğe sahip olduğumu söylerler lakin tanıyanlar Katmer gibi kalbi var dedikleri de oldu açıklaçası.. 😂
Bunu karşımdakiler yanıtlasa daha doğru olur ama bana göre tip olarak itici, karekter olarak sevecen, içten oldupumu düşünüyorum.
Uymuyor. Dışarıdan saf görünüyormuşum. Çok duydum "Dışarıdan baktığımda çok saf duruyorsun ama akıllı kızsın."diyeni.
Kesinlikle uyuşmuyor, sert bir ifadem vardır içim ve duygularım çok farklıdır, tanıdığım birçok insanda da bunu görfüm
Uyuyor bence ama bilemedim şimdi... Du bi kocama sorayım... Soğuk görünen sıcak bi kadınmışım
Uyuşmuyor. Biraz narsist, biraz da ihtişam meraklısı biriyim sanırım. Ama dış görünüşüm hiç de ihtişamlı falan değildir.
Allaha şükürler olsun yüzüne tukurseler yarabbi şükür diyen kişiliksiz insanlardan hiç olmadım o yüzden kişiliğimle yüzüm uyumludur
Eveet uyuşuyor sadece bazı insanlar çok fazla egolu olduğumu söyler halbuki değilim ki zaten tanıdıklarinda da anlarlar.
Çok tatlı çok masum sanıyorlar sinirlenince içimden canavar çıkıyor
Sertim sert olmayada devam ederim.. Soytarı gibi etrafa gülücük saçmaktan iyidir
gram uyuşmuyor ya. dışarıdan gören kaçıyo benden
Yüz ile kişilik bir yana da... Bedenimin dayandığı yerde, ruhumun pes ettiği anlar oluyor...
Nerden bileyim ki profil resmime bak sen söyle 😂😂
Bende adamına göre muamele var efendim.. Kişiliğimi de asla bozmam..
Yüzüm sert içim yumuşak hassas bir kalbim var ince ruhlu biraz da komedi daha ne olsun yok yok.😂
Hayır uyuşmuyor asık suratlı duruyorum ama cıvıl cıvıl biriyim aslında
Çok romantik baktığımı sandığım anlarda ''ne öyle kötü kötü bakıyon'' denildiğinden beri bu konuda şüphelerim var
Hayır aynı şu görseldeki gibiyim.
Tepkilerim yüzüme hemen yansır ama genelde yüzüm çok ciddi
Bilmiyorum hiç düşünmedim 😅
Evet fazlasıyla hem de
Çok şükür karakterimiz bozuk tipimiz değil.
Benim akıl yaşım 10 falan
Sağdaki senmisin😀
Soldaki ben🐈
Uyuşmuyor fotodaki ben bu arada
Uyuşmuyor şükür
Niye guluyon ya :(
😀 O kadar güzelim diyosun
Maşallah de uçuk çıkacak 😀😀😀
Hepsi değil şimdi büyük konuşma 🤣
Şu iyimserlik beni öldürüyor 🤣🤣
Yüzüm ve kişiliğim aynı değiştiremiyorum
Evet, ya da hayır, bilmiyorum xd