"Dışarıda" göründüğünüz gibi misiniz?
İkiyüzlülük söz konusu değil, sadece görünümünüzden, kişiliğiniz hakkında tahminler yapılır mı diye soruyorum.

"Dışarıda" göründüğünüz gibi misiniz?
İkiyüzlülük söz konusu değil, sadece görünümünüzden, kişiliğiniz hakkında tahminler yapılır mı diye soruyorum.
Yüzüm kişiliğimi yansıtmaz. yani yüzüm genelde sevimli durur ben de sevimliyim ama her zaman değil. bazen depresif olabiliyorum ya da bazen modum düşük oluyor sinirli gergin oluyorum bazen mutsuz üzgün oluyorum. yani anlık ruh halim değişken olduğu için de yüzden karakter analizi yapılmaz zaten.. ayrıca karakterim de dışımdan kat ve kat daha güzeldir her zaman
Bana çoğu zaman ön yargıyla yaklaşıyorlar halbuki güleryüzlü biriyim. İnsanlara karşı kibarım. Benle sohbet ettikten sonra "Böyle biri olduğunu hiç düşünmemiştim-seni şöyle sanmıştım" diyerek sürekli yanlış tahminlerde bulunuyorlar ancak bunları gülümseyerek dile getiriyorlar. Genelde insanların beklentilerinden kat kat daha iyi biriyim kişilik olarak.
Cevap
16Cevap
Sayılır ama pek değil. Yüzüme bakıp masum duruyorsun deyip tanıdıkça masum değilsin, her şeyin farkındasın diyen çok olmuştur.
Yansıtır. Yüzünden pislik akıp da iyi çıkan insan görmediğim gibi, yüzü nur saçıp kötü olan da görmedim.
Yani yansitiyor. Sanirim tane tane konusmam ve az konusmam.
Evet, neşeli güler yüzlü biriyim zaten haliyle bu da yansıtıyor beni az çok
Genellikle ciddi ve somurtkan bir ifadeye sahibim. Karakterim esprili, şakacı.
Sert göründüğümü soguk olduğumu söylüyorlar ben oyle birisi değilim ki ama inanmıyorlar
Yansıtır duruşumdan sakin yüzümden sakin bir insan olduğum belli olur
Herkes için değil ama bazı insanların kötülükleri bazılarının iyilikleri yüzüne yansıyor evet.
yüzüme vurmus zaten kisiligim :D
Yansıtır derler
Evet yansıtır
Alakam yok tipimle kişiliğim çok zıt
Bu maskenin ardında bir düşünce var bay grey
Evet yansıtır
Az çok karşıdakinin yüzünde belli eder
Yansıtuyor
Hayır yansıtmaz.
Evet
Yansıtmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?