Kizlar beni sevmiyor cunku efendiyim lafındaki simarikliga bakar misiniz.
Nasil kendinize efendi diyorsunuz mesela ne yaptınız cami mi yaptırdınız
Kizlar beni sevmiyor cunku efendiyim lafındaki simarikliga bakar misiniz.
Nasil kendinize efendi diyorsunuz mesela ne yaptınız cami mi yaptırdınız
Merhaba,
Açıklamama izin ver lütfen.
Pek çok kız arkadaşım oldu ve ciddi anlamda fazla kişi ile flört ettim. Dış görünüş bakımından ortalama altındayım ve kişisel eleştiri konusunda acımasız davranırım.
Bir süre kız arkadaşım olmadı ve kimden hoşlansam bana bakmadı. Bu ciddi bir öz güvensizlik getirmeli değil mi?
HAYIR!
Her reddedildiğimde durum normalleşti. Kişisel gelişime önem verip kelime hazinemi geliştirdim ve flört etmenin inceliklerini öğrendim. Kadınlara nasıl yaklaşacağımı, nasıl konuşacağımı ve kontrolü ona verdiğimi sanmasını sağlayacağını zamanla öğrendim.
Sonra ise bunu kötüye kullanıp, kısa zamanda pek çok kadınla zaman geçirip onları kendimden uzaklaştırdım.
Öğrendiğim şey ise şu oldu.
Mazeretlerin ardına saklanmakmış benim "efendilikten sapım" deyişlerim.
Şimdi kız arkadaşın var mı diye sorsanız, kolayca hayır derim. Çünkü iyi şeylerin hiçbiri hemen olmaz. Zamana bırakmayı öğrendim.
Okuduğun için teşekkürler.
Işıkla kal...
Yani kötü davranınca da istemediler iyi davranınca da istemediler diyosun
Cevap
13Cevap
Hiç kimse efendi değildir ya efendi diye Bir şey yoktur efendi ulaşamadığı için efendiyim der ha dürüst açık sözlü olsa olabilir
Çoğu efendiyim diyen pısırık ezik.
Benim sevgilimimin olmama sebebi dış görünüşüm efendilikle alakası yok.
Genelde şunu yapıyorlar: 20 tane kıza yürüyüp hesinden red alınca; ben çok iyiyim onlar kaybetti ühüüğ
boş ver dert etme bunları tencere yuvarlanır kapağını bulur endişelenme
Efendilik anlayışınız cami yaptırmak gibi uhrevi eylemlerle mi sınırlı?
Türkiye genelinde tarafımca yaptırılmış 3 hayrat var
Başkaları bize efendi diyorsa peki neye dayanarak diyor? Al birde buradan yak.
Saldırgan olmayışımıza, şiddet meyilimizin olmayışına, romantik oluşumuza, insan oluşumuza, iyi bir dinleyici oluşumuza, karşımızdakinin fikirlerine değer verişimize, ne derse desin, ne düşünürse düşünsün tepeden bakmayışımıza dayanarak.
kızlarla içli dışlı olmayan sakın ısınde gucunde , illa cami yaptırmak gerekmıyor
Cami yaptıranlar mı efendi oluyor bu ne saçma bakış açısı 😃
Mesela seni yatağa atmıyorlar
Cami yaptırdım knk euzu besmele çek
İmam efendiyim ben, yetmez mi abisi
Egoo
Uyduruyolar yalan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?