Soruya doğru düzgün yanıt veren yok... ne diye soru soruyorum acaba?
Erkeklerin vazgeçmedi̇ği̇ hatunlar nasil olmali?
Soruya doğru düzgün yanıt veren yok... ne diye soru soruyorum acaba?
Birincisi karmaşık olmamalı, net olmalı, içindeki düşüncelerini yansıtırken 40 dereden lafı anlatacağım diye ne kendisini nede karşısındakini boğmamalı, sevmeli çünkü ben sevilmek isterim ve umursanmak, iyi davranmalı sevgili ve saygılı, bağlılı olmalı “ sadakatli “, güvenen kadınlar, bazen güven sorunları olacaktır ama güven oluştuğunda bir erkek kesinlikle sorgulamaz, çaba göstermeli, ufak gün içi bir mesaj bile bir erkeğin o kadından vazgeçememesine neden, aralar da şımartılmak, şımartırsa eriyebilir😅, hayallere saygı duyuyorsa ve o hayallere destekçiyse ve en önemlisi beni evi gibi hissettirip bana dürüst olması o kadından kendi adıma vazgeçemem.
Erkeklerin vaz geçemediği kadın yok. eğer başka kadın bulamazlarsa o zaman vaz geçmezler oda seçenekleri olmadığı için. yoksa kadın bulunca daha güzelini direk giderler.
Evimin kadını çocuklarımın anası olacaksın 😂sevgi, saygı, sadakat ve dürüstlük benim için önemlidir. Fiziksel olarak da balık etli tercihimdir
Güne esprili şakalı başlayalım günümğz güzel geçsin. Günaydın ☺️
Teşekkür ederim ☺️🙏🏻
Öyle biri yok daha güzelini ya da cilvelisini görünce anında vazgeçerler 😃sonuçta erko işte
Erkeklerin gözü hiçbi zaman doymaz ksde görüyoruz en basiti😃
Cevap
18Cevap
Kadin dediğin; sokakta hanımefendi , mutfakta aşcı, yatakta o**spu olacak" Lev Nikolayeviç Tolstoy
Başkasına yapamaz zaten
Öldürünce nasıl canlı olacak ki 🥳
Ne istiyorsun kadından 😊
Konumuz kadın ya 😊 icat çıkarma
Elde ettikten sonra genelde degersizlestiriyoruz kafamizda o yüzfen kimse vazgeçilmez olmuyor ben öyle değilim ama gördüklerim bunu gösteriyor.
Güzel, aklı selim, zeki, çok seven.
Eeee peki bunları hak edecek erkek var mı 😃bulunca aşk olsun 😃
Sevgi saygı arzulu istekli erkeğini mutlu etmesini bilen bir hanım vazgeçilmez olur
Ne yaparsan yap daha fingirdegi geldigimj vazgerler 😂😂
Aşka inanmalı, aşk ile sevmeli ve aşk ile sevilmeyi istemeli hanfendi. Ama nerdeee?
Öyle hatun mu varmış.. 😄
Kendi Ayakları Üstünde durabilen seksi Yaşamayı bilen
Trip atmayacak gerisi teferruattır. Gelip geçici hersey. Dünya güzelide olsa aynı evde olunca diğer kızlardan farkı yoktur ertesi gün aynısı olur. Bizlerşıpsevdiyiz.
Hayal oyleleri o yuzden her kadin vazgecilir
Kimse vazgeçilmez değildir.
Nefes alan her hatun vazgecilmez
Aslında abaza degilim ama doğruları soylemek abazalik mi
Abazaliksa evet oyleyim
Oldumu
He he
Sorma olum
Peşinden kosturtmalı zor seviyoruz :)
Ayakları güzel olmalı
güzel seksi cilveli şehvetli ateşli arzulu
Kessinlikle kotu olmali