Erkekler kızların hangi lafına kıyamaz ve yumuşar?

Erkekler kızların hangi lafına kıyamaz ve yumuşar?

Erkegin karakterine ve birazda konuya bagli bence bu
Erkekler olarak çok saf, ilgiye muhtaç canlılarız. Bu nedenle en ufak bir sevgi sözcüğünde ışık tutulmuş tavşan gibi kalıyoruz. :D
Erkekler, kadınlar gibi kendilerinin sevildiğini ifade eden sözleri sever elbette. Bunlar kişiden kişiye değişir ama ben sana herkesin sevebileceği sözleri paylaşacağım. :)

Biz erkekler, egomuzun okşanmasını çok severiz, hemen bir havalara gireriz. :D İşte erkeklerin dayanamadığı sözler:
Bu tür sözler, erkeklerin duygusal dünyasında derin izler bırakır ve genellikle karşı konulamaz bir etki yaratır. Duygusal olarak samimi, içten ve anlamlı sözler, erkekler için çok değerli ve etkileyicidir. Bunu ona hissettir yeter. :)
bir erkek sana nasıl iltifat ediyorsa sende ona yakın söyle kendisi söylesin aynı şeyi 100 kere ama sen söylediğinde bambaşka etki yaratır
Cevap
19Cevap
Şahsen benim sinir dereceme bana onun haricinde ne dese boşş
Göz yaşlari gozler yalan soylemez ya ondan kıyamiyok
Gurur okşayıcı, gücü ve zekayı öven, bize ihtiyaç olduğunu betimleyen her türlü söz olabilir. Biz basit canlılarız. Basit olmak ucuz olmak aptal olmak demek değil tabiki. Daha düz düşünüyoruz bu kadınlar için bir avantaj.
Bazen Söze Gerek bir Bakış Bile Yetiyor Yumuşatır
Yaaa aşkımm yaaaa hadii amaaa :) Gülümseyerek bunu derse sanırım dayanamam :)
Sana soliyipte bilgilendirimde sende erkeklere kullan demi? :D nope
Seni seviyorum bebeğim ye beni yut beni falan işte :DD
diklenmediğin sürece sıkıntı olmaz
Aşkısıııııııııııııııı :D
erkekten erkeğe değişirrr
aşkitoş şifreni ver neredesin
Özür dilerim..
aşk dolu sözler etkiler ya da erotik
Böyle tatlı tatlı baksın yeter
Şu an yumuşaması biraz zor. :D
boynuma dola derse
Kısragımm :D