#HermioneGranger 🧚🏻♀️
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Aldatan erkek, nefes alsın yeter amacıyla hareket eden erkek, sözünde durmayan erkek, çalışmak yerine hazır yemeye razı asalak erkek, koruma içgüdüsü yerne kaçan erkek..
bunların hepsinin sonunda erkek var ama Karakter anlamında değil, önünde sallanan şeyin dikine gidince maalesef erkek diyoruz, yoksa Adamlığı versen de kullanamaz bu kafalar.
Yanlış olmasın bunu hak eden erkek.. birlikteyken canım (hayatim) dediğine ayrıldığında o... u diyorsa hak ediyordur şeref ve haysiyeti.. eksiktir çünkü
Ihanet edene kişilik lazım
Ahlak icin haysiyet
Cikarci olmamak için de şeref gerekiyor.
Ahhh süper bir soru açmışsın canım benim..
Öyle çok şey vark aslında, ama şeref yoksununun yüzüne tükür "yarabbi şükür, yağmur yağdı" der. Çünkü, ne karakter ne de şeref yoktur.
Arkadan konuşan, iftira atan ekeklere tsin bu laf. Azcık onuru şerefi haysiyeti varsa.
Teşekkür ederim 🙏🏻
Rica beybisi.
Ya soruların çok güzel ve hep yukarlarda helal olsun sana ✌🏻 cevaba gelince yaşadığını, sevdiğini inkar eden erkeklere 100gr kavrulmamış haysiyet alıp hediye edesim geliyor, yeter de artar bile bazılarına.
Teşekkür ederim 🙏🏻😇
Cevap
30Cevap
erkeklik aslında delikanlı olmaktır sevdiği kadına sadık olmak , sokakta başkasının karısına bakmamalı.
ölüyor olsa bile kimseye baktıramamaktır erkeklik
adamlık sokaktakilerede saygı duymaktır
Erkeklerin çoğu maalesef erkekliği sadece şu iki şey sanıyor.1 - kabadayılık - kısaca şiddeti - 2 - hep bel altı düşünmeyi - kısaca sürekli seks yapmayı - . Not - ben cinsel ilişkiyi bırakın , bir kızla öpüştüğümü bile bilmem. Çünkü bekarım ve sevgilim de hiç olmadı.
Ben de yazayım bari içim de ukde kalmasın. Sorunuzda da erkeklere hakaret var. Böyle düşündüğüm için , böyle düşünen bir kız bir erkeği artıladım. İlk bu uyarıyı ben yapacaktım , unutkanlığıma gelmiş.
Nefes alsın yeter, erkek olup adam olamayan hepsi üzerine alınsın...
🤣🤣
Yani şimdi , anlayana sivrisinek saz , anlamayana sazı soksan az demişler. o yüzden kime verirsen ne anlam içerdiğini bilmez bilse zaten şeref halsiyet verme gereği duymazsın
👍güzeldi.
Ben insanlar için yaptım ama yorumumu erkeklere özgü değil söylediğin şey
Abazalik, dedikodu, iftira, ihanet.. Daha da sayabilirim..
Her kıza yavşayan Şeref özürlülerine genelde daha çok oluyor bu istek
@BayKöksal şerefsizlikte bir seçim haklısın..
Sen karakter size karakter yuklersen yukledigin karakterde karkaraktersiz olur huylu huyundan vaz geçmez bu insana şeref veremezsin
Bu insan ve şerefli onurludur ya da şerefsiz pi. çin tekidir
Hani şu 5 -10 kisiyi aynı anda idare edip hareme çeviren tipler varya ortalığı onlara diyesim geliyo ama şu devirde bunları yapan kızlarda var şimdi o yuzden kim yapıyosa alayına gider bu söz
Birine seviyorum diyip başka kızlara da “sevgilimsin tabi seni görmicem de kimi görücem” demesi
Gözümle gördüm bu mesajları Allah düşmanın başına getirmesin aklıma geldikçe deliriyorum
En zor zamanında destekler gibi olur , etrafından insanlari uzaklaştırır ve tek kendisi kalır. Sonra birden saçma sapan bir şekilde gider. Işte buna demek istiyorum
ben erkegim aldatirim sen kadinsin aldatmak lafi i agzina bile alamazsin. aldatmak kadin erkek fark etmez ahlaksizliktir.
İnsanların deseydin daha uygun olurdu. şeref ve haysiyet sadece bir cinsiyete bağlanmamalı.
Doğru diyorsun ben de öyle düşündüm ama sözü uyarlayamadım. Hış gelmedi kulağıma. Ben de o yüzden erkek ve kadın oalrak ayrı sormaya karar verdim bu soruyu.
Kesinlikle öyledir. Neyse byeee
Bu çok ağır bir söz bir erkek için. İhanet dışında söylenmez galiba.
Her kadına yürüyen çapkın abaza, karakteri oturmamış kişilere cuk oturur..
bizim türde çok konu var bunlara ihtiyaç duyulacak.
Erkeklerde kalmadi ya kizlar artik aynilarini yaparak intikam aliyolar erkeklerden
Kendi kız kardeşine yapılmasını istemedigi şeyleri el alemin kız kardeşlerine yaptıklarında😏
Esiyle , kiz arkadasiyla arasindakileri gevsek gevsek arkadaslarina anlatmasi kesinlikle
Kadınları kullanan erkekler
Hangi anlamda olduğu fark etmez
işi yalan dolan kadınları aldatan kullananan ve şiddet uygulayan köpekler için. Hav hav afkurun
Neden aşık oluyorsunuz öylelerine peki yani hala şiddet gören kadınlar aldatılan kızlar var bunu da açıkla
ben öylesine aşık olmuyorum. aşık olana sor bence
ayrıca öyle biri bunları hak etmesede mal yerine koyup sorgulamamak gerek
Peki
Allah akıl fikir vermiş irade vermiş gidip öküzlere aşık olup nefsine hakim olamayan kızları bana savunma
siz anca destek değil köstek olursunuz sorgularsınız busunuz işte
Hiçbir baltaya sap olamaz, hayatı çamur atmakla geçen erkekler için kullanıyoruz.
Mavi boncuk dağıtım şubesi kurmuş erkekler için olabilir.
Sadece kendi kız kardeşine gelince namus bekçisi kesilen.
Slim mayo giymesi şu kilot gibi olan nefret ediyorum
Siddet hastasi olanlar, gosteris meraklilari, egoistler...
Şurada sanal seks peşinde olmaları başta olmak üzere sokaktaki aynı tipteki iğrenç davranışları da dahil
Her erkeği adan sandığınız sürece bu istek çok uyanır
kardeşim ve gevseklerde
İşi düşerken hayatım cicim işi bitince oros.. sun diyorlar
Gıybet yapmaları kuyu kazmaları
Erkeklerin her yaptigina bu soylenebilir
Adam olanlara soylenmez
Kadınları hor görüp kullanıyorlar ya tam o anda söylenir.
Siz de kullandırtmayın erkeklerden betersiniz bu konuda düzgün wrkek yok sanki
Doğru konuş be. Düzgün erkek yok mu dedim. Üstüne alınan sensin gelipte bana laf edemezsin.
Bazı erkekler de o zaman ayrıca kadınları hor görüp kullananlar seni bu kadar rahatsız ediyorsa zamanında
onlara pas vermişsin burada gelip ağlıyorsun
Bilip bilmeden konuşma başıma gelmedi ama bir çok kadının başına geliyo. Haberlerde falan görüyoruz. Benim hakkımda böyle konuşamassın. Git kullandıklarına söyle bunlari.
Ben kimseyi kullanmadım midesiz değilim o kadar
Tebrikler bu konuda
Keşke birazda önyargısız olsan
kızlara açık açık yurumeleri
Yaninda sevgilisi varken baska kizi kestiginde
Eski sevgilisiyle yaptıklarını anlatanlar için.
Cinsel ilişkilerini ulu orta anlattıkların da
Kimseyi eksikleri ile doğrudan yargılamıyorum.
Aldatanlar, şiddet uygulayanlar için geçerli😏
sevgilisi olan kızlara yürümeleri.
Ucan kacan butun disilere sarkan taciz edenlere
Bu karşı cins söylemeli
Her gece başka kızla yatan erkek
Zamparalıklarında ve aldattıklarında
Aldatanlar kandiranlar bu soze layik
artık kızlar daha sapkın
Sebepsiz bırakıp gitmeleri
kizlari kullaninca ortalik yerde herkese anmalari
Dedikodu, ikiyüzlülük, çapkınlık, kibir..
Aldatan erkek için geçerli
Off hangisinden başlayayım.
Dedikodu yapması, aldatması, gevşeklik..
Aldatma , ihanet , yalan çok var daha
Evli olup başka kadınları kovalayanlar
Bence tüm erkekler aynı
Değil ama sizin amacınız tüm erkekleti aynı yapmak düzgün erkler yerine serserilere gidip kazık yiyip tüm wrkekler aynı demek kadar saçma bir tepki olamaz
Sürekli küfür eden zorba maço
Aldatan erkeğe..
İhanet !!!
Ihanet..
Aldatması
Çok düşündürücü. Laf atma olabilir mesela.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar