Kendime saygısı olan bir birey olarak, kimsenin bana saygısızlık yapmasına izin vermem. Böyle durumlarda aşırı katı bir insanım. Hayatım boyunca elimden geldiği kadar dik durdum. Dik durmaya da devam edeceğim. Ciğeri beş para etmeyen insanlardan gelecek olumsuz bir tavırda kesinlikle sakin kalamam. Net olarak bir tepki gösteririm.
Her zaman söylediğim bir şey vardır: İkili ilişkilerde sevgi keyfi, saygı zorunludur. Saygısızlığa tahammülüm yoktur. Saygısız insana ağzının payını verip bana karşı bir daha saygısızlık yapamayacağı şekilde bozmayı da iyi bilirim. Aslına bakarsak saygısız tipleri kendimizden uzak tutup muhatap olmamak en iyisidir ama her zaman bu mümkün olamayabiliyor.
Önceden asla sakin kalamazdım. "Ne münasebet yahu?" der tepkimi koyardım ama artık iş değişti. Ben büyüdüm ve sabretmeyi öğrendim. Hoşlanmadığım durumlarda bile susmayı, sakinliğimi korumayı, karşımdaki büyüğümse küfretse bile edebimi bozmamayı öğrendim. Çünkü sinirlenip bende aynı tepkiyi verirsem aynı seviyeye düşmüş olurum. O yüzden her zaman olduğu gibi bunda da susarım sadece ☯
O anki ruh hlime bağlı ama. bazem bakıyorum anlatsanda bunda incir çekirdeği kadar beyin yok hiç muhattap olmuyorum. Bazen ise içimdeki Hulk dışarı çıkıyor