ben biraz daha farkındalığa ihtiyaç duyuyorum kendim için sanırım. başka bir yanıtınız varsa görüşte belirtirsiniz :)

Huzur
Yalnızlık
Farkındalık
Sevgi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
ben biraz daha farkındalığa ihtiyaç duyuyorum kendim için sanırım. başka bir yanıtınız varsa görüşte belirtirsiniz :)

Ben ve görüşlerimin ne demek istediğini anlamayan halk)). Anlamayan kulaklara ağız olmak istemiyorum , bu yaştan sonra beni anlayan insanlarla karşılaştır Eyy Rabbil alemin amin.
Farkında mısınız erkeklerim çoğu sevgiyi seçmiş. Biz kızlar ise gençken sevilmek isteriz en cok ve sevgimizi de en az istediğimiz kadar gösteririz hayatımıza giren yanlış erkeklere. Ama zaman geçer olgunlaşır insan sevilmek için cirpinmaktan vazgeçeriz ve tek isteğimiz huzurdur. Erkekler ise biz vazgeçtiğimiz anda sevilmek isterler halbuki gençken sevmek sevilmek en güzeli
Aşka çok ihtiyacım var. Yaşıtlarımın çoğu evlendi çocuk sahibi oldu, bense hala evde kaldım. Arkadaş ortamım yüzünden aşkı yaşayamadım, beni aşktan soğuttular!
Cevap
37Cevap
Sadece sevilmek
Anlayış ve samimiyet sanırım. Kimse de gerçek bir samimiyet ve anlayış bulamaz oldum. Bir şey anlatırken bile dinlemeyen, umursamayan o kadar çok insan var ki. Gel gör ki yine aynı kişiler ilk sorunda senden yardım isteyenler olur.
Kanka olduğunu ileri süren dostluklar bile arkasından konuşarak devam ediyorken samimiyete nasıl inanabilirim? Umarım yakında herkes bu sahtelikten ve yapaylıktan vazgeçip her şeyin gerçeğine döner. Çünkü bu durum çok sıktı artık ☯
Sanalda bile samimi misin?
Birde sonda neden hep o emojiyi kullanıyorsun?
huzur & özgürlük
Bunlara ihtiyaç duyup bunlara yöneliyorum
Farkındalık olursa ülkede bence huzur da olur. Onun içim farkındalık diyorum. Malum insanların büyük kısmı boş boş bilmeden konuşuyor. Biz, de diyoruz "Boş tenekeden çok ses gelir."
Yaşım ilerledikçe daha çok sağlam dostluklara ihtiyaç duyuyorum iki günlük insanları hayatımdan çıkarıyorum...
Yalnızlık... İnsan çoğu zaman kendisiyle baş başa kalmak istiyor. Gözden uzak, şehirden uzak, sadece kendisiyle...
Netlik herşeyin net olanını istiyorum çocuk değiliz sonuçta artık
Erkeği olmayan kadın
Kadını olmayan erkek...
İkisi de çöptür
Bunu anladım ben
Huzura ihtiyacımız oluyor
Huzurlu bir yasam ve insanın encok ihtiyaç duyduğu eşidir.
Genc insanla yasli insan bir olmaz o yuzden gencken anne olursun evlenirsin herseye sabredersin. yas gecincede tabiki huzur istersin
Az ve öz insana huzura ve seni gerçekten seven insanlara😊
Bu kız nerde?
Kesinlikle yalnızlık.
Farkındalık ve sağlık.
Az insan çok huzur
huzurum yerimde zaten sevgi lazım artık
Huzur kesinlikle huzur
Şefkat ya. Ah gösteren yok ki
Kendime zaman, ama bir o kadarda ara ara şefkat
Huzur ve yalnızlık.
Huzur bence
Huzur ve sevgi
Duble paçalı kumaş pantolon
Yalnızlık 😊 Sessizlik 😊 Huzur. 😊
Sevgiye ve ilgiye ihtiyacım var sanırım 😔
Yanlızlık, sessizlik, huzur, doğa ve bol para😪
Daha fazla huzura ihtiyaç duyuyor insan..
Para... Çok para... Daha çok para...
Huzur istiyorum huzur lazım
HuZur lütfen daha fazla huzur
huzur ve sevgi
Daha cok macera daha çok heyecan
Huzur ya
Huzur ve para
huzur saglıkkk
Sevgi
Sessizlik
Sevgi istiyorum
Huzurum olsun.