Tahammül edilmesi zor biri misin yoksa aksine sabredilebilen kolay anlaşılır mısın?

11 Temmuz 2022
Tahammül edilmesi zor biri misin yoksa aksine sabredilebilen kolay anlaşılır mısın?

11 Temmuz 2022
Aslında uyumlu biriyim. Öyle sınırları, sabırları zorlamam.
Ama bir yandan da düşünüyorum da ben kendime tahammül etmekte zorlanırdım. Yani kendim gibi biriyle iyi anlaşamam bence. Aslında gayet şeker lokum gibiyim ama niye böyle oldu bilemedim😂
Evet..
Ama nedeni ben değilim.. İnsanların doğru, dürüst ve saygılı olmayı bilmemelerinden dolayı zor geliyorum..
E bunları bilmiyorlar diye onlar gibi basit olmayı asla tercih etmedim, etmem de..
Bu yüzden herkesi kendi pisliğinde debelenmeye davet ediyorum..
Kimine göre kolay kimine göre zor biriyim kimin nasıl yaklaştığına bağlı ama genelde zor biriyimdir alınganlığım ve triplerim meşhurdur 😅😅
Erkeğe trip hiç yakışmıyor yaaa
Siz anlattıktan sonra sıkıntı yok.🤣👍
Anlaştiktan*
Duruma göre değişiyor.
Teşekkürler hayat
Cevap
40Cevap
Zor biriyim gerek ruh hali değişimlerim gerek kıskançlığım olsun zor ya gerçekten
Tahmin ediyorum ve bir boğa olmak bun7 gerektirir.
Hahah evet bunu gerektirir bizi sevenin vay haline 😂
Ama güzel severiz, deli severiz.
Adamına göre muamele etmeyi bıraktım. Tamamen kendime odaklıyım bundan sonra kimse sevildiği kapıya değil, sqildiği kapıya.
Tahammül edemiyorlar genelde. Oysa çok uyumlu biriyim.😃 neyime katlanamıyorlar anlamıyorum sjsj
Tam tersi bu anlamda kolay birisi olduğumu düşünüyorum
İnatçılığım dışında tahammül edilmesi gereken bir yanım yok.
Evet zor birisiyim insanlar genelde sinir olurlar
Tahammül edilmesi en kolay insanım "bence"
Karşımdaki insana saygı göstermeyi, onu anlamayı bilen bir insanım, ayrıca sabırlıyım. Kendimi biliyorum, bunlar birer övgü değil. Tamamen benim zıttım olan insanla bile çok düzgün bir şekilde sohbet edebilen bir insanım, kolay sinirlenmem. Yani insanlar bana tahammül edemezler ise daha da kimseye tahammül edemezler.
Yani…oturmuş bir düzenim, karakterim var. Aynı kafadan olursak anlaşması kolayım ama ben Venüs’ten o Mars’tan ise anlaşamayız tabi. Bu ne benim ne de onun zor olduğundan değil de, daha çok farklı olduğumuzun işaretidir.
Yerine göre davranışta bulunan biriyim çoğunlukla sabırlı bir mizacım vardır. Damarıma basıldığı yerde benden kötüsü yok.. Yaptıklarımın hiçbirinden pişmanlık duymam. Hakkeden hakkını vereceksin benim felsefeme göre..
*Hakkedene
Sabrımı zorlayanlara karşı dünyanın en zor adamı olabilirim ama damarımı bulanlara karşı dünyanın en kolay anlaşılan insanı olabilirim.. Tamamen karşıdaki kişinin tutumuna ve bana yaklaşımına bağlı..
Gerçekten tanımak anlaşmak isteyene hiç zor biri değilim ama keşke zor biri olsaydım isterdim bunu çünkü o zaman daha çok kıymet veriliyor diye düşünüyorum.
Biraz bana bağlı galiba, istediğimde insanların tahammül sınırlarını zorlarken istediğimde uyumlu davranırım
Tanıyan sever, tanımayan sert bulur. Tahammül edilmesi asla zor biri değilim aksine böyle insandan nefret ederim.
Tahammül edilmez olduğumu düşünmüyorum. Ben uyumlu ve pozitif bir insanım. Hayattan bezdirenlerden bezmişken kimseyi hayattan bezdiremyi tercih etmem.
Kişiden kişiye göre değişiyor tabi ama genelde tahammül edilebilir biriyim ya. Yani bence öyle en azından
Genel olarak kolay anlaşırım ama bazı zamanlar gerçekten sabredilmesi zor birine dönüşebiliyorum
Kisine göre değişir benim durum. Bazılarına göre çok zor birisi olduğumu biliyorum. Ama bu durum beni rahatsiz etmiyor.
Karşımdaki insanın beklentileri ile benim beklentilerim çakışırsa zorluklar olabilir. Ama uyumlu olduğuma inanıyorum.
Bazıları için öyleyim dayanamayıp gidiyorlar ve bu eğlenceli oluyor çünkü beni tam tanımıyorlar ön yargılı insanlar beni güldürüyor
Hayır değilim sabırlı ve uyumlu olduğumu söyler çevrem
Evet sebebi sıkıcı Banel biriyim arkadaş canlısı değilim.
Karakter olarak öyle biri değilim ama yaşam şeklim kendim ve çevrem için öyle olabiliyor
Bazen gerçekten öyleyim ama sinirlendiğim zamanlar işte
Galiba öyleyim. Bazen ben bile kendine tahammül edemiyorum
Emek isterim zaman isterim sabır isterim ama zorluğu kişisine göre. Sevgiyle bakana zor gelmez.
Yaani insanına göre davranıyorum kimisine göre dünyanın en çekilmez gıcık egoist insanıyım soğuğum kimine göre de çok cana yakın samimi ve güler yüzlüyüm değişiyor
Tahammül mülkümü yıkanın kalbini yıkarım..
Bazen cidden tahammül sınırlarını zorluyorsun.
Evet fazla inatçıyım ve ruh halim çok sık değişiyor
Genel olarak anlaşılır ve anlayan bir kişililiğim var
Ben kendime katlanamıyorum elin oğlu nasıl katlansın
o kadar çekilmez bi kızım ki tandıklarıma acıyorum bazen
Kolay anlaşılır biri değilim, tahammül edilmesi zor da değilim. Soru içinde soru olmuş
Evet tabiki
Çok sabırlı olduğumu söyleye bilirim.
Anlaşması zor biriyim evet.
Evet, bazı konularda..
Hic değilim benim gibisi yok
Gayet iyi bir insanım bence
Karşımdaki kişiye ve yerine göre diyeyim :)
Deyilim fakat ben artık kimseye tahammül etmiyorum
Aksine bütün kartlarım açık
biraz kıskançlık üst seviye
Aslında çok kolay bir okadar da zor biriyim
Bazen çekilmez olabiliyorum evet
istekli biriyim. O yüzden evet.
Kimine göre değişir
Anlaşırım herkesle
Huyuma gidilmezse evet
Aksi yönüm çok ama genel olarak uyumluyum
Bana göre tahammül edilmesi zor biriyim
Çekilmez lanet kadının tekiyim