Onun bana söylediği sırları ifşa ederim
Hiç bir şey yapmam
Onun aklına bile gelemeceği şeyler yaparım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sessiz kalma, sessiz kaldıkça üzerine biner insanlar. Sırrını ifşa etmene gerek yok, o kadar insan arasında seni rezil ediyorsa "hayırdır, ne oluyor, ben seni arkadaşım sanmışım, sen ne yapmaya çalışıyorsun, sen beni utandıramazsın, ben senin rezilliklerini söylesem kepaze olursun, açtırma benim ağzımı, seninle de görüşmek istemiyorum, kendin gibi kişilerle arkadaşlık yap''diyebilirsin ama acaba arkadaşın sandığın yılan seni insanlar içinde mi rezil etti, arkandan mi iş çevirdi?
Ama anladığım kadarıyla seni herkesin içinde rezil etmiş, o an niye sussun?
Ona bunu ödet, yine aynı arkadaşlar bir araya gelirseniz "o gün ben kitlendim, arkadaş sandığım kişi beni sizin yanınızda utandırdığınızda kendimi ifade edemedim, sahiden arkadaşım olsaydı beni sizin sizin yanınızda rezil etmeye çalışıp bundan da keyif duymazdı ama bence kimseye kendimi ezdirecek değilim, onun bir sürü yüz kizartici sırları var, ben bunları ifşa etmiyorum, çünkü ben insanım, onun gibi insan dışı bir yaratık değilim, siz de şahit olun bu insan dışı yaratıkla arkadaşlığıma son veriyorum. Ben onun kaprislerini çekemem"diyebilirsin ama kendini savun, susma.
Duruma göre onun da sırlarını da dök herkesin içinde. O senin canını yakacak sen susacaksın, onun da canı yanacak.
Cevap
2Cevap
Eskilerden kim kaldiki, kaldiki bu arkadas degil düsman olsa gerek günaydin ve iyi bayramlar
hiçbir şey yapma arkadaşlığını kes direkt
Bende onu eziklerdim bir sekilde
Ne gibi
B şıkkı
C sikki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?