AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Olabiliyor böyle şeyler bazen bazı şeyleri görmesini istemedigi dünya görüşü uymadığı zamanlarda yapıyor insanlar şeker
Emın mısın ya? Aslında bende öyle düşünmüştüm kaç senelık arkadaşlık direkt hal hatır sorardım bundan sonra artık değmiyormuş kımseye bişey
Aslında üzüldüm ne bileyim sevinmeyi layık birisi değilim diye
İki cihanda yüz yüze gelsekte maalesef yüz vermeyeceğim ben takmayacağım direkt böyleymiş böyle olması gerekıyormuş
Kımseye yüz vermeye de değmıyor maalesef
Şeker bazı insanlar ahde vefa bilmez o nedenle normal üzerinde durma
Bu yüz vermekle ilgili değil insanların vefadan anlayış çok değişti ondan
Saçmalıyorsun her insan sevilmeye layıktır böyle bakış açısı olur mu yaaa
Tekrar ediyorum vefalı insan olsa bir bardak kahvenin yıllarca hatri olur burada aslında kazanan sen olmuşsun takılma gitsin
Ben vefalı bir insan mıyım yanı sana göre?
Öyle zaten kazanan benım kımseyı yüz vermeye hatta takmaya bile değmez kısaa kendıme bakıyorum kımse umrumda değil hatta senden değerli değil diye boşuna dememişler şair yanı
Benım üniversite sınavım var ona hazırlanıyorum zaten çokta takan birisi değilim yanı ilk defa yaşadığım için sorma şeysınde bulundum merak ettiğimden
Olmasan bunu dert edinmezsin
Takılma hayat böyle
Takılmıyorum neyse umrumda da değil ki
Malesefff aynen oyle
Soru nerde tam olarak
Yanii sonuç
Şimdi şöyle kaç senelık arkadaşım benı takipten çıkartması oysa ben hal hatır da soruyordum neden böyle yapmasını anlamadım tek bana karşı yapmış ilginç
ablam insanlar değişik bazılarına yaranilmiyor şimdiyse gormemezlikten gel
Doğru söylüyorsun maalesef öyle değmez kısaca yanı anlatabilmişimdir umarım
Kımseyı takmaya ve umursamaya değmez kısaca hiç kimseye değer vermeye hatta yüz vermeye bile değmez aslında bunu ilk baştan anlıyorum beri nerde hata yaptım diye düşünüyorum
Anladim ablam ben soruyu anlamadiydim ayıp etmiş onca senelik arkadasin yakismamis
Yok abla değer verince hatalı oluyorsun zaten
Yanı öyle de bilmiyorum ben
boş ver ya rabbımın bana açacağı kapılar var ya ben sadece Allah’ıma güveniyorum gerçekten tek isteğim o o en iyisini verendir bilendir aslında gerçekten
Uzak dur abla engelle gitsin bu bayan mı erkek arkadaş mi
Rabbım ne yaşadığımı çok iyi biliyor belki o yüzden sinsi insanları benden uzak tuttu ayırdı yollarımızı kısaca böyle yanı aslında ben o kişinin nasıl kişiliği var pek bilmiyorum halen bilmiyorum ama bilmek için anlayışlı olup o kişiyle zaman geçirmelisin öyle şeye de gerek yok duymuyorum zaten saçma sapan şey zamanını ona harcayacaksın bide
Aynen oyleee yaş 45 ustu yazoyor abla diyorum inşallah kizmiyorsundur
Bayan canım hemsincim sayılır yanı
Ay boş ver ne kırk beşi yapan o ben üni sınavına hazırlancam daha reşit değilim canım
Anladimm boş ver takilma sen yine engelle gitsin
🤣🤣🤣🤣 Ya dalga geciyor bide
Engellemedim öyle bişeye de gerek duymadım takipten çıkartmış zaten kendımde çıkmışım komple umrumda değil
Huzur içinde yaşamak çok iyi bence dpsçsğsis
Ney kım dalga geçiyor ben mı 😂
Gerçekten kusura bakma komık yeteceğim var benım güldürebiliyprım insanları bazen
Evettt sennn reşit değilm diyon bide
Doğru öyle zaten üniversıte sınavına gircem hatta bunun için çok çok çalışıyorum sen bunu bilmezsin
😅😅😅 nerden biliyon
Ya canım çok çalışıyorum hazırlanıyorum zaten bundan belli oluyor neyi abarttın
Sence benım konuşmamda kaç yaş gibi gösteriyor
40
Abartmadim sordum sadece
Çekemeyenim çokkkke
Anladim iyi günler
Eski adı üstünde