Arkadaş diyebileceğin biri seni her seferinde yok sayar gibi hareketlerde bulunur mu?

Merhaba arkadaşlar. Benim sürekli düşünmeye iten durumu anlatmak ve tavsiye almak istiyorum. Bu sene üniversiteye başladım. Biriyle tanıştım gerçi tanışma faslı da benim ona selam vermemle iletişimi başlatmamla başladı. Gayet iyi bir şekilde konuştuk çok samimiydi. Ertesi gün gördüğünde bana bakmadı bile. Bu durum biraz canımı sıktı ama aldırmadım. Yine her seferinde selam veren ben oldum. En son onunla bir mekanda karşılaştım, yanımda vermiş olduğu kitabı vardı. Onu verdim ve arkamı döndüğümde bir görüşürüz dahi demeden gittiğini fark ettim. Bu benim için kopuş oldu. Bunu ona anlattığım zaman durumun öyle olmadığını ve bu sorunu çözmek için konuştu benimle. Yine aynı samimiyetini görüp iş tatlıya bağlandı fakat ertesi gün yine bir görmemezlikten gelme umursamama durumlarına girdi. Geçen gün de bir anda mesajıma yanıt vermeyi kesip bir gün sonra görüldü atıp yanıt verdi. Ne yapmalıyım bırakmalı miyim iletişim kurma çabamı?

Güncellemeler
+1 yıl
Lütfen yanıt verir misiniz
Arkadaş diyebileceğin biri seni her seferinde yok sayar gibi hareketlerde bulunur mu?