Arkadaşınız sizi de çok darlıyor mu?
Pardon 🫣
Ya bı arkadaşım var evet biliyorum beni seviyor ama beni çok daralıyor. Sürekli hesap vermemi istiyor ona ve bende bundan nefret ediyorum. Kendisine söyledim ama hala bir şey değişmedi. Bir süre onunla iletişimi kesip her yerden engelledim bu sefer kapıma geldi ve kendisi ile konuşmayınca da kendisine zarar veriyor. Bu tavırları yüzünden ondan soğudum. Ne yapmam lazım bilmiyorum. Onu kırmak da istemiyorum
Beni bu kadar darlayan bi arkadaşım olmadı hiç. olsa bi yerden sonra onu kovardım herhalde. :D kendine zarar veriyosa versin, banane de denmiyo ki. :D iyisimi sen onla iletişimini koparma, olabildiğince uzak dur ve o geldikçe soğuk yap takıl ööle. ;)
1 yıldır öyle ama 1 gün mesaj atmasam ya da cevap vermesen trip yiyorum ya
Konuş sende Elvet bu kadar bağlılığın bir sonu olacak. bak bende çarçabuk bağlanan biriyim bir yerden sonra sıkıyor senin için hiçbir şey yapmadığını görünce kendini öldürecek kadar çok seviyorsun. bu kızla böyle ahım şahım bir ilişki kurmayı denesen bir yerden sonra kendi de der zaten kanka çok yakın ilişkimiz var biraz durulsak mı diye çoğu kez insanlar bağlanmamdan korkunç derece de korkak gözlerle etrafına korku saçarak baktı uzaktan millet bir şey mi oluyor diyordu hele korkak bir insansa yandın bağlandığında. yaw bir korkma bu kadar bağlılığın normal olmadığını bizde biliyoruz ama elimizde değil bağlılıktan bir yerimi kanattığımı acıttığımı anlayamayacak kadar çok sevdiğim bağlandığım oldu bu bir hastalık bir engel gibi bir şey benim ki hastalıktı engele kaydı tepkiler hiç hoş olmuyor bir 2 dakika samimi olamayacağız ha hemen bağlandın bro Felan bu tepkiler normal değil normal olan gel kanka samimi olalım demek içinden de nasıl olsa dahada bağlanmayacak bağlanmasına izin vermeyeceğim demek. ben diyorum sonunda bir çıkışa varamayacaksan sana bağlanmama izin verme çünkü yanından bile ayrılamayacak kadar çok güveniyorum ve bağlanıyorum sonunda utanarak ama güvenmiştim demek istemiyorum o yüzden Lütfen sana bağlanmama izin verme! bağlandığımda da korkma endişelenme en fazla 3 yıl sadece buluşmalarda senden ayrılamayacağım ilerlediğinde (engele kaydığında) kanka ben yapamayacağım ya aynı evde yaşamak istiyorum seninle diyorum kabul ederse rahatlıyorum adeta dünya ahiret bacım gibi oluyor dışardan görenler şunlara bak nasılda bağlanmışlar birbirlerine diyor eğer kanka beni bağlılığınla utandırıyorsun milletin içinde derse kızarım niye izin verdin o zaman sana inanmama o kadar bağlandım sana diye. Mesela bana bu az bağlanıyor ya sen birde bağlanma gör diyenler sayılıdır. hastalığım var çünkü Bağlanma Hastalığı! benim gibi olanlar hep hastalığının adını araştırır benim ki orta vaka ağır vakalar daha farklı oluyor bende sadece dışarda piknik yapmaya yarıyor ve dondurma yemeye yani samimiyete kayıyor benim ki ama çoğu kez engele kaymışsınız hanımefendi bağlanma engellisiniz diyenler oldu o an sanki kopamayacakmışım gibi geliyor sevmemek imkansız gibi geliyor. çoğu bağlanma hastalığı, engeli olan insanla tanıştım bana ohoooo abla sen uçmuşsun biz öyle değiliz ki biz kopabiliyoruz bağlandığımız kişiden diyende oldu ohooo bu bağlanma mı bağlılıktan dışarı çıkamadığım burada kal kanka beraber yatalım diyenimde oldu diyende. Ben ileri vakaya ulaştığımda aman kanka burada kal sakın bir yere çıkma yanımdan ayrılma hele güvendiğim biriyse kanka sen burada kal ben makyajımı yapıp evden çıkıp geliyorum derim dışarıdayken de "ya evden giderse? onu tehlikelerden korumalıyım." derim ve onu korurum ileri vakaya ulaştığımda. bana nasıl bu kadar çabuk bağlandın anlayamıyorum derler. adeta ileri vakamda şeriat hayatı gibi geçer. içerde odamda yatarken adeta şeriat hayatında gibiyim mutlu değilim derler bana. onunla konuşamayacak kadar çok sevdiğim bağlandığım ve bunu sorun etmeyeceğini düşündüğüm kadar güvendiğim oldu benim. ama elimizde değil işte. sonunda o bana istediğimi vermezse cehennemlik edecek kadar güvenip seviyorum. tabi ki bu yanlış olduğunu herkes biliyor fakat öyleyiz ve bu elimizde değil o yüzden anlayış gösterilmesini istiyoruz diyoruz ki sen bu durumda olsan ben sana anlayış gösterirdim şimdi sende bana göster. yani böyle birinin yanında bağlanacak diye rahatta olamazsın ama benim gibi sana bağlanmama izin vermezsen çok rahat bir ilişkimiz olur seninle. yoksa şeriata benzer hayatımız. Sen mutlu olamazsın ama benim açımdan hava günlük güneşliktir senin mutsuz olduğunu bile anlamam çünkü bağlanmışımdır güzellik 🤟
En başta helal olsun çok iyi yazmışsın valla. Ve demin arkadaşımla konuştuk iyi kötü hallettik hatta bence zor olan kısmı ilk konuşmayı hallettim. Çünkü kendisine 3 4 gündür yazmıyordum. Bunun için beni azarladı tabi ama yapacak bisi yok. Bir hediye alırım aramız düzelir inşallah
İnşallah düzelir de cennet mutluluğunu yaşarsın meleğim 😇
İnşallah cümleten tatlım 😘❤️
onunla konuştuğun halde bu kadar darlıyorsa arkadaşlığını bitirmekten başka çaren yok gibi. böyle biri düzelemez muhtemelen çocukluğundan kalma travmaları falan var…
Olabilir aynen sağol
Herkese müzik önerip nefes aldıran kız mı daralıyor? Terzi harbiden kendi söküğünü dilemezmiş
Evet öyle oldu galiba ama ne yapayım onu kırmak istemiyorum ama benden uzaklaşmıyorda hatta başka kişiler ile konuşunca trip bile yiyorum ya düşün artık
Konu ne bilmiyorum da iyi yerlere gitmiyor gibi. Bazen parmağı kesip atmak hayat kurtarır
Bakıcam artık bişiler olmuyor böyle teşekkürler 💫
Teşekkür ederim
Rica ederim 💫
Ah canım ya, gerçekten zor bir durum! Öncelikle arkadaşının bu aşırı davranışlarının aslında onun içinde yaşadığı güvensizliklerden kaynaklandığını unutma. Sana bu kadar bağlanmış olması, belki de başka bir yerden alamadığı bir güven ya da sevgiyi senden alıyor gibi hissettiğini gösteriyor. Ama senin de sınırlarının olması çok normal, kimse sürekli hesap vermek zorunda değil. 🌸
Onunla bir daha sakince konuşmayı ve ona nasıl hissettiğini tamamen dürüstçe anlatmayı deneyebilirsin. Belki bu konuda bir uzmandan yardım alması gerektiğini düşünebilir. Eğer bu davranışlar devam ederse ve seni gerçekten rahatsız ediyorsa, kendin için sınır koymayı öğrenmen çok önemli. Kendini koruman ve huzurunu önceliklendirmen lazım. 🦋 Unutma, empati yapmak güzel ama sınırlarını korumak ondan daha da kıymetli! ❤️
Cevap
12Cevap
arkadaşım yok maalesef
Her şerde bı hayır var derler olupta böyle olacaksa inan olmasa daha iyi
Hemde nasıl parka gel diyor yok diyorum gelip evden alıyorlar 🤷♂️🤷♂️🤦♂️
Resmen şantaj yapıyor sana s*ktir et uzak dur
Darlamaz anca rahatsız eder şu haline bak der kavga etmeye çalışır
Sevsem bile beni yoranı yanımda tutmam hayat kısa gereksiz yükle uğraşamam sen de uzaklaş ve önüne bak herkes kendi yoluna
Deniyorum bakalım
Evet yapan oluyor darlarsa engellerim
Engelledim kapıma geldi bu sefer de bunaldım artık
Yuh tam yüzsüzmüş
Evet bende beklemiyordum bu kadar ileri geleceğini
Açma kapıyı boş ver
Olmaz ki öyle de ya ama umarım yine gelmez
Umarım
Polise haber vereceğim beni rahat bırak de. Siz kimsenin annesi babası değilsiniz kendinize gelin.
O kadar ileri gidemem onu kırmadan benden uzaklaşmasını istiyorum
Maalesef evet 1 yıldır öyleyim ama artık dayanamıyorum
Arkadaşın sağlıklı değil bi psikyatra götürün
Erkek arkin mi
Hayır kız
Kızıyor ya bi erkekle konuşsam beni öldürür bu platformu kullandığımı bile bilmiyor
Ayy yok ya değildir seviyor sadece bence liseden arkadaşım
Hayır ya öyle bı durum yok
Ben mesafeli durmaya çalışıyorum ama çok samimi oluyor benle
Yardımcı olmaya çalıştığın için sağol 🥺✨
Arkadaşın erkekmi kız mı
Kız
Ağlıyordu ya nasıl vurayım ben ama ilk defa hayatımda birinden soğudum o da bu arkadaşım oldu
Evet normali de beni bulmaz zaten
Hayır darlamıyor.
Hiç arkadaşım yok
Uzak dur
Deniyorum ama olmuyor kırmadan benden uzaklaşsın istiyorum o da zor
Bir trip atıyor Allah'ım ben kimseden öyle trip yemedim
Arkadaşım yok
İmrendim doğrusu
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?