Eşinden yeterli ilgiyi görmeyen erkek mi bu yollara başvurur?

Bir arkadaşım var. Erkek. Evli. Çocuğu var. Karısıda gerçekten çok güzel yanı yüzde doksan dokuz erkegin dönüp bakacağı güzellikte ve bakımda bir kadın. Görünüşte çokta mutlu aşk dolu bir evlilikleri var.

Ama gelin görün ki benim bu arkadaşım telefonda başka kadınlarla ilgileniyor mesajlasiyor özel sohbetler yapıyor artı on sekiz muhabbetler anladınız siz. Yani bir erkeğin bir kadına göstereceği ilgi sevkat her türlü şeyi yapıyor.

Bunun sebebini soruyorum ben böyleyim diyor. Ben böyleyim yeterli bir cevap mı sizce? Evde beklediği ilgiyi sevgiyi şefkati gören erkek buna ihtiyaç duyar mı?

Eşine sorsanız asla yapmaz 😀 hiçte çaktırmaz. Neden yapıyor sizce?

Güncellemeler
+1 yıl
Eşime aşırı güvenirim temas bağımlılığı var bende sarilmadan dokunmadan duramam. Sürekli dip dibe olmamıza rağmen, bu arkadasimdaki profesyonelligi görünce acaba diyorum sürekli, esjm bana yaparsa yaşayamam ölürüm diyorum telefonlarına falan bakmaya başladım. Çok yakınım olmasa çocukluktan beri yediğim içtiğim ayrı gitmese canımı istese vereceğim insanlardan olmasa gidip eşine pat pat soylicem ama çok seviyorum serseriyi
Eşinden yeterli ilgiyi görmeyen erkek mi bu yollara başvurur?