Karısına düşkün olmak, onun isteklerine önem vermek erkeği " kılıbık" mı yapar?

Şimdi arkadaşlar düşkün olmakla ipleri eline vermek arasında dağlar kadar fark vardır, bir insan tabii ki evlendi eşine düşkün olmalı bu kadın için de aynı erkek için de aynı yani işine değer vermek eşine kıymet vermek onu mutlu etmek asla kılıbık olmak değildir.
Hasta olduğu zaman yemek yapmak yeri geldiğinde yardımcı olmak bunlar asla kötü şeyler değil ama sen şimdi tutup da evin içinde bir ağırlığını koymazsan ondan sonra yani kadının her dediğini yaparsan bu sefer de kendine nasıl söyleyeyim Kendi ailenden bile uzaklaştıracak konuma getirirsen asıl kılıbıklık bu demektir, mesela benim abim evdeyken WhatsApp'a zar zor girer ondan sonra evlendi evleneli dışarıda arkadaşları ile görüşemez.
5 dakika ekmek almaya gizli karısıyla beraber gider anlatabildim mi bazı şeylerin dozunu iyi ayarlamak gerekir
Merhaba,
Zehirle ilaç arasındaki fark, dozajdır.
Su bile fazla içilince sizi öldürebilir.
Bir erkek, kadın eşine iyi davranabilir ve davranmak zorundadır. Ancak taraflardan birisi bunu suistimal ederse, suistimal edilen taraf iyi davranmaya devam ederse, işte bu kılıbıklık veya bağımlılık olabilir. Saygı ve sevgi esas şarttır.
Bozulduğu an kokmaya başlar.
Ve saygısızlık dostum, inanılmaz keskin bir kokusu vardır.
Işıkla kal...
Hayır yapmaz düşünceli ve adam yapar. zaten bir erkek karısına değer vermelidir düşkün olmalıdır. gözü dışarıda olana karaktersiz denir. ya da ilgisiz olana da aynı şekilde. zaten ben eşimin isteklerine her zaman değer veriyorum. benim için eşimin mutluluğu benim mutluluğumdan daha değerlidir. zaten olması gereken de budur
Hayır aksine delikanlı yapar. Sevdiği kadına değer verip sahip çıkmak herkesin hakkı değildir çünkü bazıları korkaktır, ve bu dünyadaki en büyük talihsizliklerden biri de seni kollamayıp sana değer vermeyen, sahip çıkmayan birine aşık olmaktır.
Örnek : Aşk-ı Memnu Behlül / ahhahaa ben neden böyle yükseldim sonda ayol neyse öyle ama...
Aşkı memnu örneği kötü bir örnek
@Yamahamotocross tamam işte ben korkak birine aşık olmaya örnek verdim ama karışık karışık her konuya atladığım için anlaşılmamış sanırım
Cevap
59Cevap
Ne alaka? Bu eşine değer verdiğini gösterir.
karısına düşkün olmak hayır kılıbıklık değil uyumlu olmak kılıbıklık değil sevdiği insanla bir hayat kurmakta öyle değil
ama bu kadın bütün hayatı tahakküm altına alsın manasına gelmiyor
Hanımın isteklerine de önem vermemek olmaz. 😄 Böyle kılıbık olunuyorsa varsın olsun. Bunun yanında vatan da sağ olsun tabi 🫡
Hayır ama kendi sözünü söyleyemeyen sürekli eşinin dedikleri yapan erkek kılıbık olabilir
Hayır tabi ki de ama ev işlerini de yapıyorsa bence kılıbık sayılabilir 😄
Hayat müşterek. İki kişi de çalışıyorsa erkek neden ev işleri konusunda iş bölümüne katılmasın da sadece yardım amacı ile yapsın? Böyle yorumlarla etkilemeyin insanları. Asla kılıbıklık sayılmaz aksine verilen değeri gösterir
Düşünceli ve nazik olmak kılıbıklık değil bence
Neye düşkün olacak peki
Yapmaz
Hayır, karısına düşkün olmak, onun isteklerine önem vermek bir erkeği "kılıbık" yapmaz. Tam tersine, bunlar sağlıklı bir evlilik veya ilişkinin olmazsa olmazlarındandır. Bir erkeğin eşine karşı ilgi ve saygılı davranması, ona sevgi göstermesi ve ihtiyaçlarını önemsemesi, birbirlerine bağlılıklarını artırır ve ilişkilerini güçlendirir. Bir erkek, karısının isteklerine karşılık vererek, ona duyduğu sevgiyi ve özeni gösterir ve bu ona "kılıbık" olmak olarak nitelendirilemez. Aksine, bir erkek eşine karşı sevecen ve anlayışlı davrandığında, bunu gösteren cesaretli bir adam olarak değerlendirilir.
Evlenebilirmiyizzzz
Kılıbıklık demek eşinin baskısı altında bulunmak demektir. Eğer onun istediğini kendin de istediğin için yapıyorsan bu zorbalığa maruz kalmak değil, değer vermektir. Ve ben eşlerde bu diyaloğu görünce bunu çok şirin buluyorum. Yani eşlerin arasındaki bu olay zorbalığa kaçmadığı müddetçe, böyle jestlere etiket yapıştırmak asıl zorbalıktır.
Kılıbık denen şey ne? cok anlamıyorum!!
İnsan hayat arkadaşı olarak seçtiği eşini önemsemesi mutlu etmek istemesi.. kadar doğal bişey olamaz.. Biz kadınlar ilgi ve sevgiyle yeşeriyoruz.. Sevildiğimizi önemsendiğimi hıssedıgımızde bunun kat kat fazlasını veririz eşimize.. ⚖️
Birlikte olduğum insana karşı son derece dikkatli olurum odağım onda olur düşkün olurum ama parmağında oynata bileceği kadar değil ya da ne yapsam söylesem gitmez bu diyebilecegi kadarda değil hele saygısızlık göreyim. Dünyaları versem dahi bir kaşık suda boğarım.
Mesela Instagram profilini kaldirmani istiyor çünkü rahatsız oluyor kaldirirmisin
Hayır
Karısına odaklı yaşayan erkeklerin itilip kakıldıkları ve eninde sonunda terkedildikleri bir gerçektir. Kadınların çoğu kendi başına kendine odaklı kendi hayatını yaşayıp kadını yanına eş olarak alan erkeği tercih ediyor. Fedakar ve cefakar erkekler sümsük sünepe sıkıcı görülüp havalı beyler sempatik bulunuyor.
bu bir saygı meselesidir,
Kadın Tanrının (inanlar için) biz erkeklere en büyük mirasıdır, annedir abladır hala teyze kardeş eş ağlarken gülmesini bireydir Kadın
erkek onun isteklerini yerine getirmekle en büyük sevabı işlemektedir
çalışsın çalışmasın ki zaten en zor meslektir ev kadınlığı (çalışırsa hayatı %50 daha çabuk yol alırlar)
nokta
Yani her dediğine de he demezsin. Bir karakteri, kişiliği olduğunu belli etmeli. Ama eşine uyması, kıskançlıklarını maruz görmesi güzel tabi ki. Ki bu insanı da kılıbık değil uysal yapar ☯️
Hayır karşılıklı düşüncelerine değer vermek mutlu bir ailenin olmazsa olmazidir. Bu işler karşılıklı kimse sevdiği eşini üzmez mutlu evliliğin anahtarı karşılıklı sevgi saygı ve uyumdur. Bu kimseyi kılıbık yapmaz.
elbette hayır
önemli olan kadının gönlünü hoş etmek kadını mutlu etmektir
kadını mutlu etmek kılıbıklık değildir
hatta kılıbık diye bir tabir yoktur insana karşı
insanlar sevdikleri için söz dinlerler korktukları için değil
Bilakis benim gözümde yücelir. Erkekliğine zeval gelmesin diye hayatındaki kadına değersiz davranıyorsa, erkeğim diye dolaşmasın zaten.
Bu kız muazzam bir detay
Yani yerine göre davranmalı ağırlığını da koyabilmeli yeri geldiginde kendi kararlarını net şekilde verebilmeli.
Kadınlar hayatlarında bir erkek ister.
Insanların birbirleriyle güzel iletişimler kurmaya ihtiyaçları var ve bu iletişim güzelce kurulunca bazıları kıskanıp bazı terimler çıkarıyorlar onlardan bir tanesi kılıbık bence.🙄
En İyi Cevap