Bazen, anlatırız ama çoğu şeyi içimiz de tutarız..
Çünkü sustuklarımız daha çoktur..

Her nereye gidersen..
Kendinle yüzleşirken kimse duymaz yalan söyle..
Terkettiğin şehirler, yarım kalmış şiirler..
Sustukların büyür içinde..
Bazen, anlatırız ama çoğu şeyi içimiz de tutarız..
Çünkü sustuklarımız daha çoktur..

Her nereye gidersen..
Kendinle yüzleşirken kimse duymaz yalan söyle..
Terkettiğin şehirler, yarım kalmış şiirler..
Sustukların büyür içinde..
Genellikle söylemek istediklerimi net şekilde ifade ederim ben.. Eğer içimde kalmasını istediklerim varsa onları da tutarım ayrı konu.. Bazı durumlarda insan gurur da yapabilir bundan daha doğal bir olay yok.. Keyifli akşamlar..
genelde net insanımdır. yani fikri neyse, zikri odur dediklerini cinsten diyebilirim. içimden geçenler ile dilimden çıkanlar aynıdır her zaman. pek öyle lafını esirgeyen bir insan değilim. o yüzden söylemek istediklerim ile söylediklerim arasında pek fazla fark olmaz. çok nadir eğer kırıcı bir şey söyleyeceksem. biraz daha tavrımı yumuşatmaya çalışırım o kadar
Söylediklerimiz aklımızın süzgecinden geçenler, söylemek istediğimiz ise saf kalpten gelenlerdir.
Söylediklerim cahili başımdan savmak için
Söylemediklerim gerçek oldukları için,
Cevap
11Cevap
Söylemek istiyorsam düm düz söylerim sakınmam. Ama söylemek istemeyip söylemiyorsam karşımdakini kırmamak için ya da söylesem ne değişecek diye söylemem...
Genelde tam da söylemek istediklerimi pat diye söylerim. Nadiren de kibarca söylerim. İkisi de aynı kapıya çıkıyor
Aşk meşk işleri hariç net biriyim.
Aşkta net olamıyor ben. Söylemek istediğim şeyin tam tersini söylerim genelde fkdkd
Bazen kalp kırmamak için susarsın. Bazen kırıldığın için. Bazen ise değmeyeceğini anlarsın. Bana göre ise bazıları hak ediyor kırılmayı
Birini söylemiş diğerini söylememiş oluyorsun
Ben her zaman söylemek istediğimi söylüyorum
ben söylemek istediklerimi direk söylemeyi seçiyorum yani söylemek istediklerimi söylemeyediğim çok az yer vardır onda da o yerde fazla durmam zaten..
düşündüklerini söylemeyen ve farklı şeylerle dile gelen her insan en sonunda patlar..
Bazen bazı şeyleri ortalığa döküp saçmak istiyorum. İçimde yaşadığım her şeyi dışa vurmak istiyorum. Sonra vazgeçiyorum.
Artık biriken zehri sürekli yutkunmaktan bıktım. Uyumadan önce, bir daha uyanmamayı diliyorum. Her uyandığım güne lanet ediyorum.
Ben hiçbir şey anlatmıyorum. Hepsi içimde.
Çok kırıcı değilse her şeyi söylüyorum
İçime attığım pek söylenemez
Neyi ne zaman ve kime söylediğine bağlı olarak değişir durum. İnsan bilinçaltındaki her şeyi dile getiremez. Konuşmak düşünürken farklı söylemlerden çıkabilir ancak hareketler direkt olarak eylem haline gelir.
bâzen o kadar yoruldumu anlıyorum ki tamam diyip geçiyorum
beni anlayabilecek duygularımı hissedebilecek birisi ise şöylemek istediklerimi söylüyorum
Eskidendi o, artık tam olarak aklımdan geçeni söylüyorum.
Birisi beyninden geçenlerken diğeri kalbinin derinliklerinde saklanan sözlerdir...
İstediğimi söylüyorum ama Türkiye’de olsam aklımdakileri söylememe imkan yoktu
Söylemek istediklerimi söylemiyorum. Bendeer. Boş yere deprem etkisi yaratmaya gerek yok.
Ne söylemek istersem onu söylerim zaten.
Kırıcı tarafımı bazen susturuyorum.
bazen susmak lazım dinlene dinlene döverek anlatsan sabaha kadar yetişkin bir akepeli anlamayacaktır.
Söylediklerimizi o kişiyi kırmak veya üzmemek için kullandımız kelimeler ama aklınızdaki sözler onları doğru yolu gösterir ve kırar
Ben hiçbirşeyi kimseye söyliyemiyorum hayatın bana verdiği imtihan içimde tuttuklarımla yaşarım
Söylemek istediklerim çok daha kırıcı olabilir
Bazı şeyler içerde kalır bazı şeyler açıklanır
sustuklarım da olur konuştuklarımda
Sustuklarım içimde büyüyor ve taşıyor resmen..
Aklımdan geleni çatır çatır söylüyorum 😜
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?