Kim değiştiriyor bir bilsem 🥺
Fazla ilgi karşıdaki insanda gereksiz bir ego mu yaratıyor?
Kim değiştiriyor bir bilsem 🥺
Fazla İlgi insani şımartabiliyor öyle değil mi?
ego değilde bu insanın en temel duygulardan birinde yatıyor bunun cevabı hırs ve doyumsuzluk adını verdiğimiz bir duygu sadece ilgi de değil belki farketmişsinizdir bir iş yerinde dahi sırf yardımcı olma amaçlı birine yardım edersiniz ve bir kaç kez tekrarlarsınız sonraki bir kaç günde yapmayınca sanki bu sizin vazifeniz ve siz onu yapmamışsınız gibi bakarlar yani evet siz kendinizden ödün verdikçe insanlar hep fazlasını isteyecek alamayıncada kötü siz olacaksınız..
Bak yolumuz yakınken inat yapma gel istersen alim seni bak gel düşman olmayalım konusalim halledelim sevgi kolay kolay olmuyor anlaşabiliriz açık konuşarak yuzyuze gel bırak inadını söz anlat seni dinlerim ben ama yapma vallahi yapm böyle soğurum bende istemiyorsan anlarım ama boyke değil yuzyuze söz kabil ederim yapma günah
Kesinlikle. Mesela şöyle bir algı vardır, bir buluşmada adam kadını beğenmemiştir. Beğenmediği için kadına karsı bir üstünlük duygusu benimsiyor. Nereden biliyorsun onun senden memnun kaldığını? Hisle alakalı.
Herkeste oluşmaz o ego. Tamamen kişiye bağlı. Aynı zamanda aşırı ilgi de olmamalı kimseye karşı diye düşünüyorum. Zira bu kendinden ödün vermek, karşıdaki kişi için yaşamak gibi bir şey.
Cevap
46Cevap
Bu zaten kişilik karakter kategorisine daha uygun.
Bana göre hayır öyle bir şey yapmıyor
Aile toplumada uygun
Yoo değil hiçte bile
Ne sorular görüyoruz kaldirilmiyor
Kaldirilmiyo mu 😬
Kategorisi değişmiyor yani, hayır öyle duruyor
Püü o zaman Allah onların sorularına urklar yağdırsın
😏
Fazla ilgiden ego yapanlar varsa eğer bu tür kişiler genelde kimseden ilgi görmeyip görmeyip birden ilgi görünce ne oldum delisi oluveriyorlar. Şımarmaları da bu yüzdendir...
Evet, öyle yapıyor maalesef. O yüzden yeterince ilgi göstermek lazım. Her şeyin fazlası zarar diye boşuna denmiyor.
Bendeki egoyu değil bunalım modunu ortaya çıkarıyor😂 yoksa kimsenin kimseye hiçbir yönden üstünlüğü yok ve asıl insanlar asla şımarmaz 😌
Ben fazla ilgiden sıkılırım.
Sıkılmak ayrı bir şey
Peki baştan alalım..
Genelde kendi özgüveninin farkına varamayan, bir kaç iltifat ve pohpohlanmayla bir yerlere gelmiş insanları etkisi altına alır. Kendini bilen bir insan ne kadar çok ilgi görürse görsün. O egoya asla yakalanmaz. Soruya cevap olarak..
Fazla ilgi+ kişilik= sonuç diyoruz.
Bu süper oldu 👍
Diğeri kötü mü oldu 🙄
Kötü değil ama süperde değil. 🙄
Hep Hep üşengeçlikten bunlar 🙄
Ahahaha olabilir 😂😂😂
Kendini yetiştirememiş bir insanda yapar
Evet gereksiz ego yaratıyor
Herkese hak ettiği kadar ilgi ve değer verilmesi gerektiğini düşünüyorum ki ben bunu hayat felsefelerimden biri haline getirdim. Gerçekten cinsiyet fark etmiyor bu konuda fazlası olunca ego tavan olup senin üstüne daha da çıkma durumu meydana gelmiş oluyor.
Çok doğru 👍
Sevgili konusuysa, ilgi ben de ego yapmaz. Aksine mutlu eder..
Arkadaşlarla ise zaten günün belirli saatlerinde sohbet ediyoruz. Öyle mıç mıç olmaya gerek yok.
Karşıdaki kişini karakteri ile alakalıdır ego. Kimisi hiç etkilenmez bozmaz kendini, kimisi de en ufak iltifatta kendini dağın tepesindeymiş gibi görür.
Çok doğru 👍
Özellikle bu sitede çok karşılaşılan bir durum. İlgi demeyelim de yalakalık diyelim😃 Kadınlara o kadar çok yalakalık yapılıyor ki, kadınlara ego dan yaklaşılmıyor 😃
Sadece tek cins için düşünme bak aşağıda erkekler demiş aynı şeyi demişim.
Başkasının görüşleri beni ilgilendirmez, ben kendi görüşümü belirttim. Katılır veya katılmazsın senin bileceğin bir iş.
Yine de senin için şöyle düzeltme yapayım;
Dediğin gibi her 2 cinsiyet için geçerli olabilir, ancak kadınlarda bir tık daha fazla, özellikle bu sitede
Güncelleme mükemmel 😅👌
Ben katılmıyorum.. Ya da henüz o kadar ilgi görmedik kim bilir..
:)))
Kesinlikle. Herkese hak ettiğini vermeli. Hak etmediğinden fazlasını vermek egosunu yükseltir.
Aynen öyle oluyor kendini bir şey zannetmeye başlıyor heleki sanal ortamlarda gerçek hayatta yüzüne Bakmayacağımz insanları başımıza çıkartıyoruz.
😄😄😄😄😄😄😄😄😄
Genelde öyle ama bunun nedeni ilginin fazlalığından değil; ilgi görenin henüz kişiliğinin oturmamasından ya da daha önce ilgi göremediğinden..
Net dötü kalkıyor yeminle eski sevgilimi gören. Hiç yakışmıyorsunuz çirkin denilecek insanla sevgiliydim benden sonra ayyy dötüm bir halt sanıyor kendini sanırsın bridddd pitttt🤣🤣
Kahkaha attım kizz 😂😂😂
Tamam şımarmak iyi de ego biraz ters tepki oluşturur. Ego bana ters olaydır ve kaldıramam.
Başkasında olan ego mu?
Öyle. Egolu tavırları sevmem.
Aynen valla 👍
Her daim. 👍💯
bence sevgi konusu ise insan sevdiğinden ilgi bekler iki cins içinde söylüyorum fazla boğmadan ilgi güzeldir bence
Evet, kararında bırakmak lazım. Ayrıca herkese eşit ilgi de olmuyor. Bazılarının egosu erken şahlanıyor!
Karşındaki insansa yaratmıyor ama maymunsa olabiliyor öyle terslikler.
Bana iltifat ediyorlar yine karamsar ve umrumda değil
Gereksiz olup olmadığını anlamak için o kişiye bakmak lazım.
Bence ilgi olmasada oluyor bu ya bazilari çünkü boş ego
Kesinlikle. Insan kendi nankorunu kendi yaratir
Herkese eşit ve hak ettiğini vereceksin,
ne eksik ne fazla ⚖
Her şeyin fazlası zarar. Ego yaratıp yaratmayacağı ise karşındaki insanın karakterine bağlı.
E tabi bu hep böyledir. Bunun sonunda bazıları kendisini bulunmaz hint kumaşı sanıyor
Normalde yaratır ama karşındaki kişi kendisini biliyorsa yaratmaz
Kesinlikle öyle, bundan dolayı fazla ilgi olmamalı
tadında tuzunda şımarsın aşırıya kaçmasında
Ben dermisim😂😂😂
Ya simariyorsun orası ayrı ama. Ego kişide varsa sonradan olmaz bence... alışkın olan kişi. İltifat karşısında ego yapmaz bana gore...
Fazla ilgi boğar o da var tabi
Evet yaratıyor. Kendini bulunmaz hint kumaşı zannediyor. Sen onu sevdin ya aman Allah'ım kesin bütün dünya ona aşıktır 😂 o öyle görüyor
Simartsin n'apalim. Simarmak o kadar kotu bir sey degil. ilgilendigim insanı simartmicaksam kimi simarticam
Karşındaki kişinin karakteri bozuksa ilgi de sevgi de fazla geliyor. Hak edene hak ettiği kadar değer vermeli gerisi zarar
Ya hiç ilgi görmeyen biri olarak bişey diyemicem
Fazla ilgi;
Zayıf kişilikleri yoldan çıkarır
Asil kişilikleri mutlu kılar
Hayranındır. :)
Soruna cevap : Maalesef olusur net..
Evet genelde yapar ama insanı değil karaktersiz insanı... Buna iki ilgi ile tepene çıkan sevgili de dahil güç zehirlenmesi yaşayan liderlerde
Öyle erkekler için.
Yoo çoğu insanda öyle bu
Herkese hakettiği kadar. Herşeyin fazlası zarar alıyor maalesef ilgi, aşk, sevgi vs.
çünkü oyle olması gerekıyor yoksa insanların tabiatı değişir
Fazla ilgi bencil bir insan için bir yerden sonra kişiyi cepte göstermeye başlatıyor ama her iki tarafta karşılıklı ilgiliyse sorun yok bence
Beni şımartmaz
Karakter yoksunu ise ego yapabiliyor
Evet fazla olan her şey zarar.
fazla ilgiye şımarıyolar evet
Beni şımartmaz ama sıkar.
Aynen fazla ilgi sık boğaz eder beni❌
Kişiye göre değişiyor bu
evet hiç şaşmaz bu
Evet yapıyor fazla ilgi bazılarının egosunu tavan yaptırıyor
ülnlü popçu bakın kimle yakalanmış şok olum resmen video burada
Bu dogru fazla ilgi karsidakinde ego yapiyor
Kendin ucan biri sanip seni begenmiyor
Çünkü soru kişilik karakteri içeriyor cahil misi acaba
Öyle fazla ilgi göstermemek gerek. Kudurur sonra.
evet. kalkmaması gereken her yerleri kalkıyor
Kesinlikle öyle
Evet insanların pek çoğunda öyle maalesef!
Cok ise itici bile olur
Kişiden kişiye değişir bu durum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?