İntikamı bilmem ancak çok fena kinlenirim kinci bir yapım var bu huyumu da seviyorum.
Biri bana zarar verdiği zaman ya da kötü bir şey yaptığında yapmak istediğinde aklından böyle bir düşünce geçtiği zaman bile hayatımdan derhal çıkarırım ve böyle ensesine vur ekmeğini al tiplerden de değilim kesinlikle.
İntikam büyük bir sanattır. Zeka gerektiren bir figür olmakla birlikte, zaman da ister. İntikamı becerebilen kadınlara ve erkeklere hayranım. İçinde bulunduğu haksızlığa aynı zamanda cevap vermek ve konuştukça alta düşmektense zamanla yüzeye çıkışlarına hayranım. Tabii herkesin becerebileceği bir sey de değil
Aslında geçmişte evet besliyordum hatta büyük zararlarda veriyordum. Ama artık kimseyi çok önemiyorum. Herkes kalitesi kadar ederi kadar var. Yanımda da insan barınmıyorum
Çok fazla besliyorum. Bu huyumu hiç sevmiyorum sabırlı ve boşveren insanlara hep özenmişimdir. Ama elimde değil bir anlık gözüm kararıyor herşeyi yapacak potansiyele sahibim. Defalarca başım derde girdi. Diyorum bu sefer hayır boş ver keyfin kaçmasın uğraşma kendi utansın vs ama fayda etmiyor.
Bırakali çok oldu , Kin ve kibir.. Ikisi kötü birseydir.. Intikami doğurur, sonra bir bakmışsın, sen tükenmişsin.. Böyle iyim ✋ Kendimi , başka şekilde, endeksledim.. Bu da bir intikam çeşidi, ama kendimi acitmadan, kanatmadan 😌
Ya söyle soylıyım, bence yansıtma olayını da biz yapıyoruz.. Bakış açısıyla alakalı bir durum buna ınanın o kadar çok eksik olup , ama kendini birçok şeyle var eden insanlar var ki.. Dahiler mesela Dostoyevski Hitler Albert Einstein vb... gibi gibi
Hitler konusunda haklisiniz, ama sanatçılar, bilimadamlari bir eksiklikten dolayi o duruma gelmis olabilirler mi tartışılır. Sebebi o kadar net olmayabilir. Yetenek, deha başka birsey.
Demek istediğim şey suydu tabiki eksikliklerinden dolayı gelmediler aslında "eksiklik " kelimesini geri alıyorum özel demek daha doğru.. Yani bence her insanın kendine özgü bir yeteneği vardır ve bu yetenek belli değildir.. Kimisi dünyayı feth eder , Kimisi küçücük bir şeyden dünyayı yok eder.. Bunlarda bir dehadır 🤔Soylenilen sözlerin ifadesi derinlemesine , sorgularsanız ne demek istedigimi anlayacaksınız 😊Teşekkürler, tekrar..
Kinci birisi değilim, birisi canımı yakarsa ve elimde ona karşı kullanabileceğim bir şey varsa o zamanda ben hamlemi yaparım. Durduk yere kimseye zararım dokunmaz. Canımı yakmasın yeterli.
İntikam almak için abuk subuk davranışlar yapmam. kendi mutluluğum ve yolum en büyük intikamdır aslında. ama çok büyük yanlış yapılmaşsa falan sülalesini silerim o ayrı da