- İçi çirkin olan insanlar, sonunda kendilerini mahvederler. Bu yüzden söz konusu can ve vatan olmadığı sürece intikam yok.

Yok ya, bende intikam alma huyu yok. Açıkçası kin taşımak insanın içini yoruyor. Kırıldığım olur ama gidip de “nasıl ödetirim” diye düşünmem. Zaten herkes yaptığını bir şekilde hayatında yaşıyor diye inanırım. Ben de yoluma bakarım, mesafemi koyarım. Bana en iyi gelen şey de bu oluyor...
Çoğu konuda yok hayır. Zaten insanlara en büyük ders bence kendi pişmanlıklarıdır. Hemen olmaz belki ama günün birinde anladıklarıyla başbaşa kalırlar. He ama hak ediyorsa kaşınanı kaşıma konusunda oldukça iyiyim o ayrı.
Hayır. İntikam zayıf ve kalbi kötü olan içindir. Kalbimde kin, nefret ya da olumsuz duygu beslemem. Yapılan kötülüğü unutmam o ayrı. Muhatap olmam. Ama intikam vs gibi kötü şeyler için enerji harcamam🙃
Eskiden almaya çalışırdım, öfke patlamalarim vardı, hep kendime yaptım, hiç faydasını gormedim.
İntikam alacaksaniz ilk sizin kalbiniz kararıyor. Tavsiye etmiyorum
Benim intikam huyum yok, daha çok mesafe koyma huyum var diyebilirim 😊 Biri canımı yakarsa “hesap kesmek” yerine, enerjimi ondan çekip kendime yatırmayı seçiyorum. Çünkü haklı da olsan, intikam peşinde koşarken ister istemez kirleniyorsun. En büyük intikam, gerçekten iyi ve huzurlu bir hayat yaşamak bence 🌿
Cevap
13Cevap
Hayır ya kinci biri de değilim. Çok önemli bir şey değilse aradan zaman geçince yumuşuyorum bile
İntikam alma huyum yok ama her şeyi de görmezden gelmemek olmaz bazı durumlarda ödeşmek şart
gelmek**
Var ya
özellikle bu sitede
flankes1 diye bir herif var
onu bulursam kötü olacak
Yoktur hiç bir zaman olmadı zaten ben geç kendimi farkettim ilk mucize oldu ya orada değişime uğradım kararlar verdim 23 yaşında kendimi düşünmeye başladım
Leon diyor ya hani "İntikam iyi bişey değil Mathilda, inan unutmak daha iyi" diye.. intikamla hiç işim olmadı. Zaten öyle duygular besleyemem de.
İntikam almakla vakit kaybetmem, direkt hayatımdan çıkarır yok sayarım. En büyük cevap bazen sadece sessiz kalmaktır.
Her türlü alırım. Karşımdaki her şeyi unutur, hayatının belki de en mutlu gününde ben intikamımı almış olurum.
Allaha havale ederim ve bişey olursa gram üzülmem. Mahşer de hesaplaşacağız elbet ama basit ucuz oyunlarla uğraşmam
Çok güzel bir tabir var. İpini salarım gider hangi olay olursa olsun şu saatten sonra hiç kimseyle uğraşmam.
Çocuk işi bile değil intikam almak, komik buluyorum intikam alanları kusura bakmasınlar
Hiiiç uğraşamam. Ben direkt allaha sevki uygundur diyip geçiyorum
Kin tutmam çok canım yanmadıysa... insana en cok yakısan duygu merhamettır...
İntikam bana göre değil, hayatımdan çıkarır, yok sayarım.
"İntikam soğuk yenen bir yemektir." sözünü unutmayın nxnx
Var da aşırı sabırsız olduğum için intikam almayı da beceremem
ilahi adalet ⚖ var. Gerek yok intikama bence. ✨
İntikam peşinde koşmam ama yapılanı da asla unutmam.
İntikam almak zaman kaybıdır, zamanım ise kıymetli..
Öyle bir huyum yok Allah'a havale ediyorum ne hale geldiklerini de bilmek isterim sonuçta benim hakkımı yemiş yarı yolda bırakan insanaşrı ne hale düştüklerini görmek isterim
intikamla bu ördeğin alakasını ne laaaa 🤪
Bide oyle ikili gonder bakimm 🤨
ama kız tam ikisinin arasında kalsın😅
Diyemezzz ki 😬🥳🥳
hâlâ demedi ki🤣😬
👻👻👻
intikam için enerji harcamak bile malum şahıslara değer vermek demek asdfghj bence en sağlam intikam sallamamak yok saymaktır.
Yok yavrum ugrasmaya degmez
İnanma zaten ahahaha
Yokkkk o kadar önemsemem kimseyi
Yok hayır hiç uğraşmam
İntikam değilde ödeşmeyi severim
Vicdanıma izin vermez
Hayır yok Allah'a havale ederim.
Hehehe bir zamanlar bir zamanlar
Ben havale ettim mi oturup izlerim
Hayır asla o derece düşmem🤷
Hayır yok. İlahi adalete inanan biriyim.
Pek yok zamana bırakırım uğraşmam
Uğraşmam normalde ama bazen insanı zorluyorlar
Hayır yok ama elime fırsat geçerse acımam
Öyle huylarım yoktur 😏
Ben Allah'a havale ediyorum gereğini o yapıyo
Yok ya hiç yoramam kendimi öyle şeyler için
yapılan şeye göre değişir
Evet kocama bispet yaparim
Hayır, yok.
Hayır yok
Yoktur
Hayır asla