Kişilik & Karakter konusunda 21,7b cevap paylaştı.
İntikam duygusunun bende yeri yok. İlahi adalete güveniyorum, havale ediyorum seyrediyorum. Tabii ki, damarıma aşırı yüklenme oluyorsa eh ufak çaplı dersini veririz, kaşınanı kaşırız. Ama istemem onların seviyesine düşmeyi.
Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı.
Hayır ben intikam almam hiç bir şekilde.. bu duyguyu da sevmem.. bazı insanlar var ki mesela kıskançlıktan hasetlikten başkalarıyla uğraşıyor. ama ben birini sevmiyorsam ya da kötülük gördüysem bile umursamam sadece hayatımdan çıkartırım silerim o kişiyi o kadar. ya da yasal olarak sadece haklarımı ararım savunurum. ama kendim kişisel zarar vermem karşımda ki insana. :)
ben intikam almayı hep saçma buldum hiç o potaya girmedim o yüzden intikam almak bir hastalık gibi aslında en iyi intikam ne olursa olsun unutmak hayatına devam etmektir.
Hayır, hiç aşina değilim ve olmak istemiyorum. İntikam kişinin kendisini tüketen bir duygu. Kötü niyetli insanların bir gün kendi çamurunda boğulacağına inanırım, hiç aksini görmedim. Benim ekstra bir çaba sarfetmem gerekmez, kimse için buna değmez.
Sinsice intikam alırım ben. Muhatabı ne olduğunu, bu bedbaht hadisenin başına ne ara neden geldiğini anlamaz bile, kendisi zor bela bir hale düşmüşken civarında ona sırtım dönük halde ellerimi kovuşturup hihıhıhıhı diye tüm çirkinliğimle kıskıs güler belli etmeden şaheserimi izlerim.
Hayır yeşermez o duyguyla yaşam sürmek kendi hayatını değil başkasının hayatını yaşamak çok berbat bir şey eğer insan kendi yaşamı hayatı ve gelişimi ile meşgul olduğunda böyle yıkıcı duygularıda içinde barındırmıyor
Hiç tarzım değil. Bunun yerine sevmediğim kimselere beklenmedik bir anda ilginç süprayzlar yaparım. Karşı taraf süprayzlardan hiç memnun kalmıyor ama olsun, ben tatmin olmuşsam mesele yok.
Canımı yakanlardan intikam almayı hiç bir zaman düşünmedim. Allah'ın adaletine sığındım hee zaman. Kin küçük insanların işidir. Ben görmezden geliyorum girllssss💪🏻
Çok abartılı durumlarda bile kullsnmadım o duyguyu. Aslında yapsam tam yaparım boğa burcuyum uysalım, herkesle geçinirim ama danarıma basılırsa acayip şeyler yspabilirim.