Zihninizin bir köşesini boş bırakın orayı özelikle kendinize ayırın en ufak umudunuzu bile oraya koyun. Bir sorun mu var istedin yere git o sorun seninle gelir ne yap ne et yakanızı bırakmaz. Ama o ayırdığınız köşeye tutunursanız bir nebze rahatlar sonra güzel bir motivasyon konuşması yapın kendinizle rahatlayacaksınız toparlıcaksınız hem bu sayede başkalarına ihtiyaç duymayacak kendinize zaman ayrıcak ve kendinizi seveceksiniz. Ben böyle yapıyorum. İş kendinizde bitiyor nasıl olumsuz düşünceleri düşenebiliyorsanız olumluyada odaklanabilirsiniz. Son olarak ölüm var gençler Birgün her şey bitecek üzmeyin toparlayın kendinizi.
Kendime düşünmek ve sakinleşmek için uzak kalma fırsatı ve zamanı veriyorum ancak öyle normalleşiyorum. Keşfetmek ve iyileşmek için yine kendimize ihtiyacımız var bize bizden başkası iyi gelemez.
O duyguyu komple üstlenirim bu benim için ne ilk ne de son olur bu hayattan sen ne kadar dürüst iyi ve karakter sahibi isen o kadar sinanirsin. Bin kere yikilsam yine ayağa kalkarım. Çünkü ben bu güce ve tutkuya sahibim.
Yürüyüş yaparım iş yerime gelirim. isime odaklanamam yaşadım çünkü herkes neyin var diyor başım ağrıyor diyorum olmuyor eve gitmek☺️ en iyisi yat uyu uykuda tutmaz 😊