Saygıdeğer hanımefendiler kaslı uzun boylu ve zengin erkeklere aşık oldukları için saygıdeğer hemcinslerim de kabadayı mafyatik ve belalı adamlarla kanka oldukları için ben kendime dışarıdan bakınca itici birisi olduğumu kabullenip, yalnızlığa alıştım herkese mutluluklar dilerim. 😊
Kendime bakinca manen fazla duygusal ve hssas buluyorum cok ince düşünüyorum. Iyi niyet hos goru ici deyim en kotu durumlarda bile iyi düşünüyorum bazen kiziyorlar bu kadar olmaz vs vs diye aslinda altinda baska seyler aramalimiyim bazen bazi seylerin aslinda istemiyorum iyi dusunce pozitif yapklasim genelde bana iyi geliyor. Ote yandan maddesel anlamda bu ara biraz daha vermem gereken kilom var verirsem. Daha mutlu hissedicem. Sanki ya da daha saglikli. Kendimi seviyorum ve saygi duyuyorum daha ne olsun
ah be tatlım, totolarla uğraşmak sandalyelerin işi :D kendime acırım sanırım dışardan baksam. İnsanlara gereksiz ve fazla fazla değer vermeyi kes, diye kendimi tokatlardım :D Sjskdk
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
"Sen ne olağanüstü bir insansın öyle. Maşallah sana" diyorum 😇😎😬😬😂 (Hele ki bugün yaptığım o muhteşem ötesi efsane yanlışlıktan sonra "harikasın yine" dedim kendime) 😎😎
İyi birini merhametli duygusal komik çabuk sinirlenir kimsenin kalpini kırmaz yalan yok doğru bildiğim konuyu ısrarla ona ispatlarim takıntılı biriyim🤭