Günahlarımızın, suçlarımızın, hatalarımızın, yanlış tercihlerimizin ve bile isteye zarar verme eğiliminde bulunduğumuz için diğer dünyada yanma cezası yerine "ruhlar hapishanesinde" yatsaydınız hangi günah, suç ya da kötülükten dolayı yatardınız?
Bol yalan
Ucundan ihanet
Aşırı dedikodu
Takıntı seviyesinde kıskançlık ile sevdiceği daraltma
Baba-anne cüzdanından para araklama
Karşı cinsin aşkını ve duygularını öldürme suçu
Kendim belirlemek istiyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ölsek ve cezamızı "ruhlar hapishanesinde" çeksek hangi günahtan içeri yatardın?
Öldükten sonra İnsanı çetin bi hesap bekliyor gerçeği bu Allahu Teala insanı sorguya çekecek Melekler tarafından Sorgu melekleri görevlidir gelirler sorgu sorarlar Allah insanin neler yaptığını biliyor elbette ki ama soruyor yine de orada yalan söylemenin cezası kafana topuz yiyerek beynin parçalanıyor ölüm yok yeniden var oluyor tekrar Zaten vücudun konuşacak gerçek bu Rabbim müslüman imanlı ölebilmeyi nasip eylesin amin cehennem azabı çok kötü
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
24 yaşındayım hata ettim ve dünyaya gayri meşru bir çocuk getirdim babam 1 sene olacak nerdeyse ama bilmiyor dede olduğunu evli değilim, kızında kimsesi yok ve ilk kezde kıza ben dokunmamışım ama ona rağmen hap kullanmamış ve düşük yapmamış biraz yediğim bokun farkına sonradan vardım ama iş işten geçti BABAM BİLSE VURUR BENİ ERKEK İKEN
Bir adam öldürmüşlüğüm yok boyuma kadar günaha saplanmış durumdayım ama beni kurtarirsa şu kör olası vicdanım kurtarır. Hanginiz suya düşen karıncaları kurtarıyor? Ben kurtarıyorum valla tek tek hemde , bu minişler benim için ; Ece abla bizi kurtardı biz canım gibi suların içine atladık o da bizi peçete ile karaya çıkardı derseler yırtarım
Anne cüzdanından para aklama. Gülmeyeceğim çünkü komik bir şey değil gerçekten. Ama sonradan söyledim. Zaten kendisi hesaplı kitaplı birisi olduğu için 2 3 gün sonra anladı. Affetti beni sağolsun bir dahada olmadı :)