Kişilik & Karakter İşlediğinizde cehenneme gideceğinizi bilseniz, hangi günahı işlerdiniz? Catutigernos Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor İşlediğinizde cehenneme gideceğinizi bilseniz, hangi günahı işlerdiniz? İşlediğinizde cehenneme gideceğinizi bilseniz, hangi günahı işlerdiniz? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. İntihar olurdu. 1 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Cehenneme gideceğimi bile bile neden o günahı işlemek isteyeyim kii. 1 1 Yorumla Catutigernos +1 yıl İsteyen var 🤔 cehenneme gitmeyi bile göze alıp yapacağın şey ne olurdu aslında bunu soruyorum 🙃 Yorumla
igdonducakss Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Konuya yeterince hakimim ve bilincindeyim.. Yaptığım herseye de devam.. 1 0 Yorumla
Siriusmavi Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 90% +1 yıl Benim istediğim tek şey var, tüm sapıkların çükünü kesmek. Bu yasal olmalı ve günah sayılmamalı... 1 5 Yorumla Catutigernos +1 yıl Kesmek de çözüm değil yenisini yapıyorlar artık 🤔 Yorumla Siriusmavi +1 yıl Testilere kadar aldın mı his mis kalmaz daha Yorumla Catutigernos +1 yıl Oldursek kesin çözüm bence riske girmeye gerek yok Yorumla Siriusmavi +1 yıl Benim daha parlak fikirlerim var da söylenmiyor işte 😀 Yorumla Catutigernos +1 yıl Söyle söyle 🤣 Yorumla
SerapNSŞ Takip Et Xper 1 Yaş: 41 +1 yıl Ben o kadar delikanlı değilim hem kim cehenneme gitmek ister ki ama keşke günah olmasa dediğim şeyler var 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Kanka cennet / cehennem kavramım yok ki benim. 1 36 Yorumla Catutigernos +1 yıl Olsaydı bro varsayimsal bir soru hemen konuyu saptırma 😱 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Kanka ben ahlaki değere bakarım cennet cehennem umrumda olmaz. Yapacağım şey toplumu olumsuz etkılerse yapmam. Yoksa ooooo ya ölüydüm şimdi ya hapiste 😂 Yorumla Catutigernos +1 yıl Lan soruya cevap ver geç ne varoluşsal felsefeye giriyon 🤣 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Allah seni emi 😂 kanka adam vururum. Bir kaç kişiye tutuldum Yorumla Catutigernos +1 yıl Heh bak isteyince ne güzel cevap veriyorsun 🤪 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Zor istiyorum ben bro 😂 Yorumla Catutigernos +1 yıl Zoru oynamayı bırak artık 🤪 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl 😂😂 la yok ne işim olur yorucu zaten Yorumla Catutigernos +1 yıl Hahah normalim böyle diyorsun Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Evet bro , ekstra çaba harcamıyorum 😂 Yorumla Catutigernos +1 yıl Harcasana ne olacak bakalım 🤪 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Hesabı kapatmam lazım 😂 Yorumla Catutigernos +1 yıl O niye la 🤔 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Sosyal medyaya kafa yormam , işime gücüme bakarım Yorumla Catutigernos +1 yıl Ben sosyal medya için demedim genel demiştim 🤔 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Genel olarak mı 😂 kanka çok kişinin canı yanar bak 😂 Yorumla Catutigernos +1 yıl Bro ben ne desem sosyal medyaya çekiyorsun 😱 haha kimlerin mesela 🤪 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Sosyal medyayı ciddiye almıyorum ki la ben 😂 Var bir kaç kişi 🤔 Yorumla Catutigernos +1 yıl Ben ciddiye alıyor muyum onu mu diyorsun dur trip atacağım 🤪 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Trip mi lan o ne 😂 Yorumla Catutigernos +1 yıl Ben atacağım şimdi sen tut görürsün ne olduğunu 🤪 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Tutmak mı la git boşluğa at 😂 Yorumla Catutigernos +1 yıl Ne var lan bir tutsan ucundan 🙄🥺 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Töbe töbe 😂 Yorumla Catutigernos +1 yıl Haha ateiste bak nasıl da imana geldi 🤪 böyle imana getiririm adamı 😏 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Ateist degılım la ben 😂 Hak yokundayız elhamdüllillah 😂 Yorumla Catutigernos +1 yıl Sus münafık 🤪 en son ne zaman cumaya gittin 🤪 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Çocuktum hatırlamıyorum 😂 Yorumla Catutigernos +1 yıl Nasıl bir çocukluk yaşadın bro 🤪 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Kanka muhteşem bir çocukluk donemım oldu , ciddiyim. Yorumla Catutigernos +1 yıl Anlat bakayım bro merak ettim Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Neyini anlatacam la 🤔 Yorumla Catutigernos +1 yıl Onu da sen bilecen mi soyleyim la 😱 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Ufaktım hatırlamıyorum lan 😂 Yorumla Catutigernos +1 yıl hatırlamıyorsan iyi bir çocukluk yaşadığını nasıl biliyon la :D Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Hayal mayal var bir şeyler 😂 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,5b cevap paylaştı. Cinayetttt 1 0 Yorumla
Sonasık24 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. İntihar. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İntihar olurdu.
Cehenneme gideceğimi bile bile neden o günahı işlemek isteyeyim kii.
İsteyen var 🤔 cehenneme gitmeyi bile göze alıp yapacağın şey ne olurdu aslında bunu soruyorum 🙃
Konuya yeterince hakimim ve bilincindeyim.. Yaptığım herseye de devam..
Benim istediğim tek şey var, tüm sapıkların çükünü kesmek. Bu yasal olmalı ve günah sayılmamalı...
Kesmek de çözüm değil yenisini yapıyorlar artık 🤔
Testilere kadar aldın mı his mis kalmaz daha
Oldursek kesin çözüm bence riske girmeye gerek yok
Benim daha parlak fikirlerim var da söylenmiyor işte 😀
Söyle söyle 🤣
Ben o kadar delikanlı değilim hem kim cehenneme gitmek ister ki ama keşke günah olmasa dediğim şeyler var
Kanka cennet / cehennem kavramım yok ki benim.
Olsaydı bro varsayimsal bir soru hemen konuyu saptırma 😱
Kanka ben ahlaki değere bakarım cennet cehennem umrumda olmaz.
Yapacağım şey toplumu olumsuz etkılerse yapmam.
Yoksa ooooo ya ölüydüm şimdi ya hapiste 😂
Lan soruya cevap ver geç ne varoluşsal felsefeye giriyon 🤣
Allah seni emi 😂 kanka adam vururum.
Bir kaç kişiye tutuldum
Heh bak isteyince ne güzel cevap veriyorsun 🤪
Zor istiyorum ben bro 😂
Zoru oynamayı bırak artık 🤪
😂😂 la yok ne işim olur yorucu zaten
Hahah normalim böyle diyorsun
Evet bro , ekstra çaba harcamıyorum 😂
Harcasana ne olacak bakalım 🤪
Hesabı kapatmam lazım 😂
O niye la 🤔
Sosyal medyaya kafa yormam , işime gücüme bakarım
Ben sosyal medya için demedim genel demiştim 🤔
Genel olarak mı 😂 kanka çok kişinin canı yanar bak 😂
Bro ben ne desem sosyal medyaya çekiyorsun 😱 haha kimlerin mesela 🤪
Sosyal medyayı ciddiye almıyorum ki la ben 😂
Var bir kaç kişi 🤔
Ben ciddiye alıyor muyum onu mu diyorsun dur trip atacağım 🤪
Trip mi lan o ne 😂
Ben atacağım şimdi sen tut görürsün ne olduğunu 🤪
Tutmak mı la git boşluğa at 😂
Ne var lan bir tutsan ucundan 🙄🥺
Töbe töbe 😂
Haha ateiste bak nasıl da imana geldi 🤪 böyle imana getiririm adamı 😏
Ateist degılım la ben 😂
Hak yokundayız elhamdüllillah 😂
Sus münafık 🤪 en son ne zaman cumaya gittin 🤪
Çocuktum hatırlamıyorum 😂
Nasıl bir çocukluk yaşadın bro 🤪
Kanka muhteşem bir çocukluk donemım oldu , ciddiyim.
Anlat bakayım bro merak ettim
Neyini anlatacam la 🤔
Onu da sen bilecen mi soyleyim la 😱
Ufaktım hatırlamıyorum lan 😂
hatırlamıyorsan iyi bir çocukluk yaşadığını nasıl biliyon la :D
Hayal mayal var bir şeyler 😂
Bile bile bunu yapmak istemem
Cinayetttt
İntihar.