Paylaştığım şarkılara kadar ezberliyor, takip ettiklerime bakıp “bununla ne konuşuyorsun” diye soruyor, benimle ilgili ne varsa aklında tutuyor, kendisini ilgilendirmeyen konularla ilgili bile sorular soruyor falan.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Beni takip eden öyle takıntılı biri yok
ne güzel
Size ilgisi vardır ama yine de sıkıcı bir durum.
sorduğumda inkar ediyor. “kendim araştırdım buldum senden görmedim” falan diyor. bir de bana sen ruh hastasısın falan diyor gülsem mi ağlasam mı. 2 yıldır aynı.
Birkaç kez olsaydı tesadüf denilebilirdi ama bu durumda, belli ki sizi takip ediyor ve size ilgisi var.
tesadüf değil zaten 2 senedir kaçıncı kez yapışı. yazmayacağım dese de hep bana yazıyordu. az önce engelledim de tekrar bir yerden yazma ihtimali var ben bundan nasıl tamamen kurtulabilirim sizce
Bu da bir şekil tacizdir. Yasal yollara başvurmanızı öneririm.
fazla değer veriyor bence.
hakaret de ediyor bana ama.
hakaret üzücü. ama sana bağlı biri bence cünkü bir şeyi yapıyorsan sevdiğini gösterir bu da bunu düşünerek iyi şeyler yapmaya calısıyor
dengesizlikleri de var ve üzüyor beni. daha az önce engelledim sırf bu yüzden. yine üzdü zaten. bu arada seninle eski hesabımda da konuşmuştuk. :D
hatırlayamadım ya adın neydi? Derdini mi dinlemiştim? Engel varsa sorun vardır bence.
“nilayaz” diye bir hesabım vardı bir görüşümde konuşmuştuk ama baya oldu hatırlamazsın.
Özelden de konuştuk galiba senle konumuz neydi?
yok özelden konuşmadık bir ara takipleşmiştik diye hatırlıyorum sadece. okul hayatınız nasıldı diye soru sormuştum orada biraz konuştuk.
Sende de ne hafıza varmış be :D benim okul hayatı pek yok sana akıl vermişimdir :D
okuldan kaçtığını falan anlatmıştın sanırım öyle şeyler hatırlıyorum, evet hafızam çok iyidir
Scofield getir götürümü yapar gerci pp de yeni o kadar eski değil gecen sene felan konusmusuz veya 2020 de olabilir
tarihi hatırlıyor musun?
2020 sonuydu ben o zamanlar ki fotoğrafımı koysam tanır mısın acaba
Koy bakıyım.
koydum
Hatırladım seni aynen gördüğümü unutmam :D
ben de tam aksine nickleri unutmuyorum :D
:D bence pp yi yap güzel foto iyi çıkmışsın bu arada.
biraz da anonim takılayım diye düşündüm sonra koyarım kendimi :D
DM dolar :D Bence sen neden uyumadın da gece gece bu soruyu sordun merak ediyorum :D
tam uyuyacaktım geldi bana yazdı aniden sinirimi bozdu bahsettiğim arkadaş
Şimdi uyu uyuya bilirsen :D Benimde vardı eskiden böyle biri attık basımızdan bir şekilde :D bilirim bu durumu cok kötü engellesen de arar wp den yazar vs daha da modun düşer
hiç sorma ya bir de bana kafamda kurduğumu söylüyor derdi ne anlayamadım bir. sen başından atabilmişsin bu da bir daha bana sarmaz umarım
Yaw yok zor attık 40 yerden engelledim baska telefondan felan aradı evleneceğiz felan ben zaten evlilik uzağı bir insandım o dönem gene aynıyım.
Sende manita yapsan belki uzaklaşır veya öyle bir görüntü versen
flörtüm var dedim yine uzaklaşmadı hatta beni onla tanıştır bile dedi. beni her yerden takip ediyor ama sana hiç o gözle bakmadım diyor. çok ilginç yani. başka telefon falan böyleleri tam ruh hastası oluyor ya hiç çekilmez.
Buna takıntı deniyor ya sen ilişki yapsan bunla ayrılamassın kene gibidir bu tip insanlar istesen de bırakmaz genelde erkekler böyledir zaten.
takık zaten biliyorum kendi kabullenmiyor ama takıntı yaptığını. zamanında dertleşip ilgi göstermiştim sanırım ondan bu.
Evet.
Ben bir kızla hatta evli bir kızla gerçekten aşk yaşadım dertliydi dinledim aşık olduk hayat ayırdı ayrı konu ama dertliyken insanlara yardım edince bir şekilde bağlanıyorsun aşk olmasa da olsa da.
eşi kıza kötü davranıyordu sen de destek çıktın diye tahmin ediyorum, üzüldüm şimdi. o da benden bu yüzden kopamıyor demek ki
O hayatın her yerinde batmış biri
Ailesinden uzaklasmak icin evlen 18 de
sonra cocuk yap evlilik bitmesin laf olmasın
sonra hayat daha b. k intihar düşün
benle tanış
sonra bitmesi gerekti bitti
Şimdi napıyor bilmiyorum ama en son arkadasına sordugumda iyi halde değilmiş her şeyden kopmuş diyordu.
İntihardan kurtardın ama daha kötü oldu dedi.
umarım toparlanır o da diyeceğim de çok çok zor bu. benim de berbat bir hayatım vardı hala da unutabilmiş değilim yaşadığım şeyleri. en doğrusunu yapmışsın ama intihar asla çözüm olamaz.
Anlat özelden dinliyim iyi bir dinleyiciyim. kafa dağıtırsın
Abaza biri değilim 2 konuşmayla yavşayacak kadar.
Tabi istersen.
abaza olduğunu düşünmedim zaten, olur.
Dusuk zekali akil hastasi. Cok var boyle kisiler
iç sesimi konuşturdun resmen kuzu ahahahaha
Engelle o kişiyi.
daha demin engelledim :d
Allah kurtarsın
Evet psikopat
Psikopattır
Aşıktır 👌
ay allah korusun
Cokmu tipsiz
yok yakışıklı ve 190 eşşwndşwmfçföfşf ama istemez kalsın
Hndjsbdizbsizbdisd kızların hepsi aynı illa soylu kişi olacaktı sana yavşaydı kesin kabul ederdin tek sıkıntısı hunharca takip etmesi ah be ne bahtsızmiş
yahu bir anneme sövmediği kaldı ne diyorsun :D düzgün birisi olsa böyle soru sormazdım zaten
Baştan desenee. Sen farklı olan çok az kizdanmışsın