Ağzı çok laf yapan değil bu lafı nasıl yaptığı önemli. Öyle sürekli konuşan insanlar bana aşırı derecede itici geliyor. Ancak boş konuşuyorlar veya reklam yapıyorlar
Günümüzde özgüvenli, akıllı, uyanık , hoşsohbet, sıcak kanlı gibi algılanıyor öyle lanse ediliyor ama lakin. Çok konuşan insanda yalan çok olur. Babannen boşa dememiş çok mal haramsız çık laf yalansız olmaz diye. Boş lafın da kimseye faydası yoktur
Allah rahmet eylesin. Çok laf yapan insanların söyledikleri şeylerin altı doluysa, özgüvenlidir. Gerisini anlamakta karşıdakine kalmış, kimse kimseyi zorla kandırmaz, kanmak isteyen her türlü kanar, uyanık olmak gerek🤪
Bazi insanlar bu konuda cok kabiliyetliler. Dogustan hatipler sanki. Baskalarinin egitimle elde edemedikleri onlara islenmis gibi. Bos konusmayan her cumlesi degerli oldugu muddetce onlari dinlemek cok keyifli. Ozguvenliler evet.😊
Ya ben seviyorum ağzı laf yapanı dümenci de olsa eğlendiriyo dmcmskd biliyorum anlattıklarının yarısı palavra ama beni güldürüyosa hayran kalıyorum hayal gücüne cnvmzmx