Sana kendini sustuğun zamanlar mı, konuştuğun zamanlar mı daha iyi hissettirdi?
#DeliMavi
10 HAZİRAN 2022

#DeliMavi
10 HAZİRAN 2022

Söylediklerimin pişmanlığını yaşayacağıma, kırıp dökülmeyi haketseler bile bazıları, susmayı tercih ettiğim için mutluyum. Bana kendimi ilahi adalet denilen şey :) iyi hissettiriyor.. Ben susar içime atarım ama sesim duyulur yukardan.
Söylediklerimden sonra pişman oluyorum, söylemediklerimden sonra genelde iyi ki söylememişim diyorum. Ama bazen söylememek de daha çok pişman edebiliyor. Her durumda pişmanlık yaşıyorsam, neden söylemiyorum🙃
Söylediklerim bazı zamanlarda çok kalp kırıcı olabiliyor. O yüzden şimdilik sustuklarım için daha çok mutluyum..
Söylediklerim için çok mutluyum
Cevap
29Cevap
Söylediklerim için daha mutluyum. Aman bu kırılmasın akşam bu üzülmesin diye kendimi üzmek benlik değil
Ne istediğimi bildiğim için mutluyum. Bu hayatı çok fazla ciddiye almadığım için.
Söylediklerim için
Söylediklerim için mutlu sustuklarım için pişmanım.
Ama elden bir şey gelmiyor
Tesiri olmayacak yerlerde sustuğum için mutlu olurum, gönlümün razı olmadığı, vicdanımın kabul etmediği yerlerde de feriştahı gelse susturamaz. Açarım ağzımı yumarım gözümü allah ne verdiyse, o rahatlamanın hazzını yaşarım.
Söylediklerimden.. Zamanı geriye alsak da biraz daha söylesem diyorum hatta..
Bu hayatta istediğin kadar konuş insanoğlu kendi fikrinden dönmez her ne kadar doğruyu savunsan da seni haklı bulmaz illa kendi dediği doğru olacak bu yüzden boş yere çaba harcayıp kendini mahvetmenin bi anlamı yok sessiz kalıp olanı biteni izleyerek tecrübe edinmek hayatı daha kolay hale getirir
İkisi içinde mutlu değilim... Sussam da konuşsam da hiçbir şey değişmiyor her iki türlü de iyi hissetmiyorum...
Sustuğum zaman. Sanki kızdığım veya karşılık vermek için konuştuğum her şey işimde olana zarar verecek diye susarım.
Söylediklerim için, ama şunu da belirtmek istiyorum susmak da bir şey söylemektir ki bunu da yaptığım olmuştur..😌
Söylediklerim için mutluyum. Kendimi ifade edebilmek beni iyi hissettiriyor.
Söylediklerim için mutluyum. İyi ki de söylemişim, iyi ki de kırmışım hakedenleri
Söylediklerim için daha mutluyum.. Sustuysam elbette her zaman bir sebep vardır.
Konuştuğum kendimi tutmaya çalışmadığım zamanlar 👍
Bazen susmak, bazen konuşmak beni mutlu ediyor. Beni üzecek şeyi içime atmam illa konuşurum.
Sustuklarimdan pişmanım... umarım söylediklerim, yeterince can yakmıştır..
Bu değişken bir şey bazı zaman susmak mutlu ediyor bazı zaman kapağı yerine takmayı aeviyorum
Konuştuklarım için...
Bugüne kadar hep içime attıklarımdan kaybettim
Söylediklerim için tabi ki düşünmeden konuşan biri değilim o nedenle sıkıntı yok..
Söylenmesi gerekenleri söylerim ama bazı şeyler var söylesem kan çıkar
Üslubunca konuşmayı bildiğim için daha mutluyum çünkü vicdanım rahat.
Keşke söyleseydim dememek için hep söylerim. Susmadığım için mutluyum. 🙂
Söylediklerim için , söylemem gereken bir şey varsa çekinmem söylerim ben.
Sustuklarım için mutluyum.
Bana göre şu anda en doğrusu bu
Pek susan birisi değilim 😂 Genel olarak mutluyum.
Her zaman konuştuklarım için mutluyum. Çünkü ağzımdan çıkanı bilirim. İçimde tutmak kaşıntı yapar.
Söylediklerim için net. Her sustuğum içinde birikir arada boşalmak lazım
Soylediklerimden mutluyum sustuklarimda icimde kaldi keske susmasaydim soyleseydim herseyi
Söylediklerim için mutluyum mi susamam zaten genel olarak
Konuştuğum kesinlikle. İçimde tutmayıp yalan dolan yapmıyorum
Konuşunca rahatlıyorum.
Sustuklarım için daha mutluyum
Susarak cezalandirdiklarim oldu cok mutluyum
Söylediklerim için tabiki
Her ikisi için mutluyum.
Söylediklerim için mutluyum
Söylediklerim için mutlyum
Söyleyemediklerim için mutsuzum.
bazen susmak iyidir boş kafaya ne söylesem boş
Söylediklerim için mutluyum
Söylediklerim
Konuştuğum zamanlar herhalde
söyleyince daha mutlu oluyor insan
Zamanında söylemediklerim için mutsuzum..
Değişiyor..
Söylediklerim için, hakediyorlarsa susmam
Söylediklerim
zor soru ama ben hiç susmam sanırım
sustuklarım, çok pot kırıyorum
Susmak en güzeli
Söylediklerim için
Yerine göre değişir
Söylediklerim için
Tabikide söylediklerim 🙂
Söylediklerim için
kararsızım bu konuda.