Hangisi daha fazla sizin hayatında? Hangisi daha fazla?
" İyiki var" dedikleriniz mi?
"Olmasa iyiydi" dedikleriniz mi?
" İyiki var" dedikleriniz mi?
"Olmasa iyiydi" dedikleriniz mi?
Benim için keşke olmasaydı dediklerim daha fazla oldu hep. yani ben hayatımda iyi ki lafını kullanmayı bile unuttum. sadece küçük güzel şeyler oluyor arada ama hayatımın büyük resmine baktığım zaman keşkeler ya da keşke olmasaydı dediklerim ile dolu maalesef... ama buna rağmen seviyorum kendimi
Anne babam. Bazen diyorum ki dinci bir ailenin çocuğu olarak büyüyeceğime keşke batakhane işleten bir anne babanın çocuğu olsaydım bu yazılım ve donanımım ile en zirvede olurdum. Şimdi en dipteyim.
Din öyle bir şey ki, içten gelerek yaşayan her iki cihanda da mutlu oluyor. Mahalle baskısıyla yaşayanın ise ne hayattan, ne de maneviyattan hiçbir nasibi yok.
Biliyorum sorunun içeriğinden saptın ama. Milli manevi değerlerimi tamamen çöpe attığım (inkar ettiğim değil terkettiğim) 2019 yılına kadar 1 kez bile içimden gele gele namaz kılıp oruç tutmadım. Hepsi mahalle baskısıyla yaptığım ibadetlerdi.
4 yıldır seküler yaşıyorum. Ama hala bir arpa boyu yol alabilmiş değilim. Din öyle bir uyuşturmuş ki tüm kapasitemi, tüm sınırlarımı zorlayarak gayret edip çırpındığım halde en küçük hedeflerime bile varamadım hayat boyu.
Cevap
5Cevap
olmasa iyiydi dediklerim daha fazla iyi ki var dediğim şu an sadece 1 tane bir şey var o kadar
Olmazsa iyidir dediklerim daha çok var maalesef,,,
İyiki varsın dediğim kimse olmadı
Keşke olmasaydı dediklerim daha fazla
Çok az
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?