Arkadaşlar kendi içinde yaptığım bir yorumda bile yanlış yaptığımı hissediyorum. Sanki günaha vs. girmiş başıma bir şey gelmeden bedelini ödemeden bundan kurtulamayacağıma dair düşüncelerim var. Sizce bunu nasıl çözebilirim?
Herhangi gibi bir şey yapınca bile sizde de huzursuzluk oluyor mu?
Bu ufak çaplı psikolojik bişey bende vardı bunun gibi ve bir çoğu ama psikoloğa gitme ileride edineceğin bazı meslekleri egelleyebilir bunun yerine zihnini boşaltıp rahatlamayı dene :)
1
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Keşke söylediğin kadar kolay olabilse. Bir insanın bir konu da değer yargısı yüksekse daha da artıyor. Peki şimdi sende bu var mı, aştıysan nasıl aşabildin?
Kolay olan bir şey yoktur bunu önce bir bilelim😃. Şöyle birşeylerin farkına var mesela insanların düşünceleri benim hayatımda ne kadar önemli, ben bunu yapsam kimin ne demeye hakkı var ki gibisinden, kimseyi umursama herkes masum değil hata yaptıysan yaptın bu senin hatan her insan hata yapar 😃bende bu vardı artık insanları umursamıyorum bende daha farklı şeyler var benim psikolojik şeylerim bitmez kxskxnjsjs ama bunları aşmak bizim elimizde şu elalem ne der putunu yıkarsak her şey biraz biraz oturur, rahatla ve kendini başka şeylere adapte et
Hımm anladım. Bunları ilk başta yapmak az zor olur ama alışa alışa belki senin mentalitene gelebilirim. Çok güzel tavsiyeler verdin. Teşekkür ederimm. Bu arada sayın fenomen adayım EİG hak ettin 😃
Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
Ben tanrıya inanmadığım için böyle düşüncelerim olmuyor. yaptığım şeylerden pişmanlık duymuyorum. bence çok düşünmemeyi deneyebilirsiniz. ya da bu tarz düşünceler gelince mesela başka şeylerle ilgilenin müzik dinlemek ya da film izlemek gibi
Farkında olmakla başlıyor her şey. Senin sorman gibi. Ben farkında olmaya çalışıyorum düşünüyorum hayatıma katmaya çalışıyorum. Bunun içinde hangi konu üstündeysem o konuyu çekiyorum. Onunla meşgul oluyorum. O oturuyor zamanla.
Hatta yanlış anlaşılmayacaksa çünkü saçma sapan anlamlar çıkan bir sitedeyiz bir şey atmak istiyorum. " Tutumların edebe uygunluğu bedenleri yok eder, sözcüklerin ağırbaşlılığı söylemleri tertemiz yapar. Verimsiz olanda, eğer çok üsteleyecek ve ortalıkta görünecek olursa anormale dönüşür: O statüye girer ve bunun yaptırımlarına katlanmak zorunda kalır."
Sen baya zeki ve bilgili birisine benziyorsun. Yazdıklarını bir kaç kez okuyunca anca anlayabildim. Her şeyi oldukça doğru söylüyorsun. Yorumların için klavyene sağlık.