ben ne olursa olsun, geçmiş olaylardan da etkilenmeden ayırırdım ama adamı dövmek amaclı degil adamı uzaklastırmak amaclı sürekli ittirirdim
ayırırım
kadir şeker
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Okadar çok mal var ki etrafta biri bir kadınla tartissa da donkisotluk yapsam diye bekleyen. Maalesef medya da bu tarz canım cesaret veriyor. Şiddeti durdururken şiddet uygulamak çok çelişkilli ve saçma.
Ayırmak ayrı bir durum adama uçan tekme ile müdahale etmek ayrı bir durum. Bende konuyla alakalı yorum yaptım
İttirme ne kardeş ayirirsin tutarsın o ayrı bir şey lakin ittirdiginde adamın hedefi olursun belki adam cinnet geçirdi tutup ayiracaksin
Sen benim anlatmak istediğim olayı anlamadın. Sen adama neden vuruyosun şiddete karşı olduğunu savunuyor ama şiddet uyguluyorsun bu nasıl çelişki? Ayrıca adamı doveceginin garantisi yok o sinirle üstünden tır geçmişe çevirip pert eder seni sonra karısıyla Elele yürürler bukadar mal olmayın. Ayırmak yeterli
El ele gitmeseler bile şiddeti durdurmak için siddete baş vurmak ne derece doğru
adamı sakinleştirmeye çalışmak için ayırmaya çalışmak şiddete giriyorsa evet öyle yaparım. burada her kavga için genelleme yapmak mümkün değil, kadının tavrı ve adamın ne derecede vurduğu da önemli. ilk görüşüne cevap verdiğimde daha ciddi bir kavgadan bahsettiğimi söyledim zaten. şu an adamı dövecekmişim gibi lanse ediyorsun. seninle aynı yerdeyim sadece şiddet seviyesi aşırıysa elbet de ayırmaya girerim
Ayırmak şiddet değil bende ayiririm tutarım adamı ama sakinleştirmeye ugrasirim o bana vurursa vururum ama sırf bana vurdu diye vururum. Bu tarz olaylara adama saldırarak müdahale etmek şiddet zaten ve sen şiddeti durdurmaya şiddetle gidemezsin
Güzel kardeş ben zaten direk koşup ayiririm ama asla adama vurmam. Adama vurmayı yanlış buluyorum bilemeyiz ne yaşadıklarını ve şiddeti önlemek için şiddet uygulamak çok yanlış sen bunu anlamamakta ısrar ediyorsun.
şöyle normal şartta evet ayırırım ama aldatma falan gibi bi durum varsa hiç ellemem erkek kadın fark etmeksizin çok daha beterini hak ediyor yolu bu mudur değildir belki de ama öyle bir durumda karışmam ama böyle bişey yoksa direkt önce polisi arar/aratır sonra da adamı etkisiz hale getiririm.
etkisiz hale getirmek için dövmen gerekmez yere/duvara çivileyebilir veya kollarını arkasında birleşetirebilirsin eğer kadın bırak derse de herifi kendinden uzaklaştırman kolay olur o pozisyonlarda eğer bu sefer sana saldırmaya kalkarsa da aranızda mesafe olacağı için ona vurmadan kendini savunabilirsin
Ayırmam ama polise haber veririm
Cevap
4Cevap
Hayır karışmam. tanımadığım insanlar için kendimi riske atmam.
Yorumlara bak ne biçim erkek bunlar insan polise haber verir ortaya girin diyen yok öyle bir şey gördüğünüzde direkt polisi arayın yeter
hayır, ileri derecede dövüyorsa polise bildiririm durumu. canım kıymetlidir :D
Karışmam. İkisi de şikayetçi olur sonra.
Ayırırım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?