7 aylık evliyim kocamla bu tarz şeyler yaşadığım için böyle yaptım ve ne yapsam bilmiyorum yardım?

Kimse beni yargılamasın sadece fikir versin riac edicem 5 sene sonunda severek evlendik fakat onun zamanla kabalaşmasi saygısız ve hakaret edip beni aşırı cinsel obje olarak görmesi beni yordu zamanla ondan uzaklaştım konuştuk bazı harkeetleri düzeldi seviyor beni biliyorum bende onu seviyorum fakat o bana böyle davrandığı zaman 2 ay önce biriyle tanıştım duygusal boşluğumi gidermek için şu an bu çocukla ciddi düşünüyor benim için evli olduğumu sorun yaşadığımı söylemedim aman vakit geçer biter sanarken bu çocuğada aşık oldum nasıl bir bokum içindeyim 5 aya istemeye istemeye gelelim diyor çocuk kocamla bşyler Yolunda gitmezse 2 3 aya boşanmayı bu çocuk duymadan onunla ciddi bir yola girme fikri var kafamda bir kaç ayda bu çocuğu iyice tanırım hem ben ne yapsam kafayı yicem uzak mesafe ilişkisi zor diyir ayda bir görüşmek yetmeyecek Temelli İstanbul'a gel diyor evliyim diye başka yerdeyim
7 aylık evliyim kocamla bu tarz şeyler yaşadığım için böyle yaptım ve ne yapsam bilmiyorum yardım?