Birilerinden giderken, veda ederken iyi-kötü, küçük-büyük izler bırakabiliriz ya da o kişinin hayatından iz bırakmadan silinip gideriz, iz bırakıp, bırakmamak bazen de bizim tercihimiz dahilinde oluyor. Peki ya siz?
İnsanların hayatından çıkarken iz bıraktığınızı düşünüyormusunuz?
Yani şimdi kendimi övmek istemem ama genelde insanların hayatında pozitif anlamda bir etki yaratırım. Bu sadece duygusal ilişkilerde değil arkadaşlık ilişkileri için de geçerli.
Kimseye hiçbir şey bırakamıyoruz sevgimizden başka. Onunda değeri yok ki rüzgar gibi geçip gidiyoruz. Çıkardığım sonuç; birlikteyken ya da ayrılırken nezaket, hoşgörü para etmiyor. Küfür kıyamet kavga edip davranınca gerçekten tuhaf bir kıymet görüyorsun. Neyse ben nezaket kısmından devam.
Belkide çok kafaya takıyorsundur, mümkün oldukça bırakmamalılar.. İyi bırakırsa tadı damağında kalır... Kötü ise düşmanlık eker.. çok takmamak gerek ama nasıl yapılır bilmiyorum
@Joseph_Goebbels bilemiyorum ya aslında tartışmaya baya açık bir konu bu insanoğlu yapılan iyiliği değil de bence yapılan en ufak kötülüğü hatırlamaya daha yatkın varlıklar. 10 sene sonra bile yapılan küçücük bir şey aklıma geliyorsa bence iz bırakmıştır :D
aslında evet bırakmamaları lazım ama bu kişiden kişiye değişir kanımca :) vurdumduymaz olmak lazım biraz.
Öyledir... Kötülük iyilikten güçlüdür.. Reddedilsede by böyledir.. İyiyi de çürütür ufak bir kötülük... Vurdumduymaz olmak lazım.. Bunu bende başaramadım
Biri hayatımdan gitmek istiyorsa ize gerek duymam iz bırakayım hatırladın diyede uğraşmam gerek yok benim için egerki biri bana gitmeyi hissettiriyorsa bende umudumu keser önüme bakarım.