Hem hayatlarını Hem de sahip olduklarını biraz da oldukları konum. Bu daha çok Hem bizim elimizde olan birsey biraz da onlar gibi şanslı dogmamiz gerekir. Çünkü kimisi şanslı doğar.. kimisi bunu kendisi çalışarak elde eder. Kimisi de hiç uğraşmaz ya da hiç uğraşamam Çünkü ya elindekinin değerini bilirler ya da hazır beklerler..
mutsuz insanlarin mutlu insanlari imrenmesi normaldir keske bende mutlu olsam sevglim olsa arkdsim olsa evli olsam gibi gibi. ama mal mulk para bunlar biraz imrenirsin neden yok dersin kendine ve cevaplar icin calismaya basarsin onun diisnda pek kafaya takmam.
İmrenmek zavallıların işidir kendine değer vermeyenlerin ne olduğunun kim olduğunun farkında olmayanların işidir. Çok şükür ne olduğumu kim olduğumu net biliyorum 🙏😉
Kıyaslamam ama yanlış zamanda gelmişim derim çünkü yeni nesil herşeyi korkmadan ulu orta yapıyor ve seks te herşeyi eskiden tabu ve yasaklar var gerçi ülkede geri kafalı halen çok
Kişilik & Karakter konusunda 19,5b cevap paylaştı.
Hayır imrenmem ama o güzel halleri daha çok artsın diye dua ederim.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
İlk kez gizliden yorum yapıyorum. Ben çok kıyas yaparım aşırı hem de. Bende olamayan şeyler için yakınıyorum ama ama yakındığım şeyler bende olsa yine başka sye için yakınırim. Anlatabildim mi acaba ✨