Okul travması nasıl yenilir?

Öncelikle Merhaba hepinize iyi geceler ben 18 yaşındayım erkeğim şu an liseye gidiyorum ama şu an açık öğretim lisesinde okuyorum yani liseyi evde açıkta okuyorum sebebi ise şimdi ben ilkokuldan beri hep okulda çok ezildim dövüldüm ve çok dışlandım Mesela ben ortaokulda da çok ezildim hatta hep dövüldüm sonra anneme bile hep küfür ediyorlardı ama bende yapı olarak çok saf sessiz kendi halinde kimseye karışmayan biriyim asla kimsenin kötülüğünü de istemem asla kimseye bir zararım da olmaz bu yüzden hiç kendimi de savunamadım cevabımı da vermedim ve hep ezildim ve dışlandım. Şimdi bende 2 yıldır anksiyete bozukluğu var kaç kez psikiyatri doktoruna da gittim bana antidepresan hap verdi şu an o antidepresan hapı kullanıyorum her gün 4 aydır kullanıyorum birde hiç arkadaşım bile yok çok asosyalim öz güvenim yok sonra sürekli evdeyim hiç dışarı çıkmıyorum hatta hiç sosyal medya da kullanmıyorum sadece WhatsAppı kullanıyorum yani bir tek WhatsApp yüklü telefonumda başka da bir şey yok. Sizce Ne Yapmalıyım? Lütfen Cevaplarsanız sevinirim o kadar yazdım. Size içimi döktüm.
Okul travması nasıl yenilir?