Sana karşı utangaç bir erkeği sakın kaçırmayın derim gerçekten seni seviyo çok belli. Ayrıca seni kıskandırmasının sebebide senin ona karşı ne hissettiğini öğrenmek istiyo genelde bu insanlar normal kızlardan utanmazlar yani konuşurlar muhabbet ederler hatta sakalaşırlar ama sevdikleri kızla böyle bir şey yapmazlar ilk hareketi senin yapman gerekiyo hoslaniyosan söylemelisin ya da bir arkadaşın aracılığiyla hoslandigini söylersin bunu ogrendikten
Sonra zaten sana duygularını açar yavaş yavaş ta olsa açar. Seni başkasınla kıskandırdığını takma bile. Senin yapman gereken sadece seviyosan sevdigini bisekilde soylemelisin01 Yorumla
Soran+1 yılO benim yuzume bile bakmiyor artik ben yokmusum gibi davraniyor konusmiyor artik gunaydindan baska
En İyi Cevaplar
her konusmasında kızaran erkek kendine güvensizdir bence ve cekilmez. hele arkadaslarının icindeyken de sürekli kızarıksa hic cekilmez, hic olgunca değil. ama mesela bas basasınız, duygularını söyleyecek, seni seviyorum diyecekse o zaman kızarması tabiki normal ama diğer türlü iyi değil.
17 Yorumla- +1 yıl
@aslindaa sonuna kadar katılıyorum bebeğim :)
- +1 yıl
Sana ne yapicanı bilen arkek lazım herhalde. Böylesi senin adına tehlikeli olmazmıydı?
- +1 yıl
kafalarımız uyuşuyor birkaç bilgi alcaktım senden ama mesaj gönderemedim seviye yetersizmiş :(
- +1 yıl
kendinden eminsin diye sormadık. ben kızın yere bakanını. Utanıp yuzu kızaranı arıyosamm. Bir kızda bunun erkek versiyonunun aramalı. Sen kendinden ne kadar emin olursan ol herşey bir gazoza bakar. O kızaran çocuk bunu sana yapamaz. Sen kendinden emin ol ama. Arkandakindende emin olman gerek.. Her kafe ye gidip her dişi geyikle muhabbet eden adam yaramaz adamdır.. Kız gibi
- +1 yıl
Bu son msjımda anladık kimin seviyesiz olduğunu. İşine gelmeyince kakara kikiri.. Umarım bulursun sana boynuz takacak kıcayı. Saygılar
Sevebileceği bir insan arıyor olmalı. Senden hoşlanıyor ve bunu nasıl ifade edeceğini bilemiyor. Ama davranışları onu ele veriyor. Pek bir ilişkisi olmamıştır. Olduysa da canı yanmıştır bu insanın... Ondan sana zarar gelmez, ama ona karşı doğru olmanı tavsiye ederim.
Sevmiyorsan seviyorum deme, arkadaş olarak kal. Bundan rahatsız oluyorsan belli etmeden yavaş yavaş kes irtibatını. Böyle insanları umutlandırmayın bayan. Onlar hayatı derinden yaşar...
Benim görüşüm budur.68 Yorumla
Soran+1 yılne olur ne olmaz, duygularımla falan oynar diye mesafemi koruyorum zaten
Soran+1 yılzamanla gözü açılacağı için tehlikeli bir tip utangaç tipler, o yüzden ben üzülmek istemiyorum sanırım bişeyler yaşamış birileri daha sadık oluyor
Soran+1 yılartık bıraktım, ondan bir durum olmayacağını.. 3 ay sonra gidiyormusum iş için yurtdışına uzun süreliğine
Soran+1 yılteşekkürler yorumuna
Bir an için benden bahsediyorsun sandım, seni sevdiği çok açık ve muhtemelen sana aşık. Sen gidip onunla konuşmadığın sürece seninle konuşmuyor değil mi. Benim gibi insanların olduğunu öğrenmek beni mutlu etti. Lütfen onu üzme ve onunla bir şeyler yaşamayı dene :)
010 Yorumla
Soran+1 yılgerçekten mi... ben konuşmazsam konuşmuyor, o da benim için aynı şeyi diyormuş ben konuşmazsam, o da benimle konuşmuyor neden diye ama ben onun gibi utangaç değilim, duygusuz hisleri olmayan işiyle dersleriyle ilgili olan biriyim, bende ne buluyosa artık, onu mutlu edecek çok kız vardır, yanlış kişiye bakıyor anlaşılan :)
- +1 yıl
Benim aşık olduğum kız da aynı şekilde her şeyden çok dersleriyle ilgileniyor fakat duygusuz mudur onu bilemiyorum. Fakat ileride pişman olmak istemiyorsan bence ona bir şans ver yakın olmaya çalış lütfen ben kavuşmuşum gibi sevinirim. Duygusuz bir insan değilsin duygusuz bir insan olsan onu önemsemez ve gelip buraya konu açmazdın :)
Soran+1 yılben kendimi çok kötü hissediyorum, onun evli olduğunu öğrendim, evde hıçkıra hıçkıra ağladım hala da ağlıyorum, benimle tanışmadan önce babasının ortağının kızıyla evlenmiş, aile baskısıyla evlenmiş, bugün ilk kez iş yerine karısı geldi kredi kartını istemek için, karısı ev hanımıymış, karısının yüzüne bile bakmadı, umursamadı bile, çok kötü oldum ya 1 tane de kızları varmış, iş yerindeki kimseye de söylememiş, öğrenince beynimden vurulmuşa döndüm, açılmama sebebi buymuş yani, evli bir erkek bekar bir kıza neden böyle davranır? :(( bununkisi hala aşk mı bana karşı, olamaz ya :((
- +1 yıl
Bir de duygusuz bir insanım diyordun, çocuğun ruh halini de düşünmek istemiyorum. Bundan sonra yapman gereken canını sıkmayacaksın ve artık onu umursamayacaksın hatta özellikle kötü davranacaksın. Nedenini merak ediyorsan seni sevdiği için eve gidip eşine ve çocuğuna ilgisiz olduğunu düşünsene ne kadar üzücü bir şey... Ayrıca madem eşini sevmiyormuş neden onunla çocuk yapmışlar madem çocuk yapmışlar neden bu adam hala seni seviyor... Fikrimi geri aldım bu adam sandığım kadar temiz kalpli bir insan değilmiş. Yani çocuğu da aile zoruyla yapmış olsalar bile çocuğumuz olmuyor diye yalan söyleyebilirlermiş. Tüm bunlara rağmen hala gelip daha önce yaşayamadığı aşk heyecanını seninle yaşamak istemişse bunu çocuk yapmadan önce düşünebilirmiş. Uzak dur dememin bir diğer nedeni de senin de onu sevdiğini varsayarsak çocuğunu ve eşini bırakıp direk seninle gelir düşünsene böyle bir duruma düştüğünü. Eğer ona bir iyilik yapmak istiyorsan kendinden soğut sürekli ters ters cevaplar ver,
Soran+1 yıliyi ki herşey çok geç olmadan öğrenmişim, sonuçta yuva yıkanın yuvası olmazmış, artık onunla mesai saatleri harici görüşmem bile, ortak arkadaşlarımızla bile olsak :( sonuçta birilerini mutsuzluğu üzerine mutluluk kurulmaz, onun karısı ve çocuğu var sonuçta evli biri, yine de az da olsa vicdanı varmış demek ki, ya bana açılsaydı ben de inansaydım şu an çok kötü durumda olabilirdik, kimbilir karısı onu ne kadar çok seviyor o karısını sevmese bile... çevremde benimle konuşmak, evlenmek isteyen bir sürü insan var ya da zamanla gelir bulur beni de hayırlısı, Allahtan hep hayırlısını istiyorum, evliyse bir erkek bitmiştir benim için, ona başka gözle bakmam bu saatten sonra, bundan sonra çok çok dikkatli olucam karşıma çıkan kişilerde, ben karısı ve çocuğunu düşünüyorum sadece onun gibi kalitesiz birini değil
Soran+1 yılartık böyle yapıcam senin dediklerini dikkate alıcam kız arkadaşlarımla falan da telefonla konuşurken bir süre erkekle konuşuyormuş gibi yapıcam, sevgilim var sansın, hatta yeni atanan polis arkadaşım beni ziyarete gelmişti geçenlerde beni görmek için, kız arkadaşlarım benim erkek arkadaşımı benim sevgilim sanmışlardı, çok yakışıklı falan dediler, o gün o da görmüştü onu, belki bir daha hatta defalarca görürse onu sevgilim olduğuna inanır, arkadaşımla da onunla bir oyunlar yapabiliriz onun görebileceği şekilde belki bıkar, soğur da evine ilgili alakalı olur, beni boşverir.. polis olan erkek arkadaşıma söylemeli miyim böyle böyle diye, söylersem tepksi ne olabilir?, onunla rol yaparak duygularıyla oynandığını düşünmez inşallah, sadece karşı tarafı kendimden soğutmak arkadaşımla iş birliğinin nedeni
- +1 yıl
Bu sefer onun sana açılmasını istediğini düşünür bu yüzden onu kıskandırmaya çalıştığını düşünür, bana kalırsa sadece başka erkeklerle daha samimi olman onu biraz daha fazla görmezden gelmen yeterli olur, hem onun da neler yaşadığını bilemeyiz buradan konuşuyoruz fakat yine de kalbini kırmamak lazım, dediğim gibi başkalarıyla samimi olman onu senden soğutacaktır kendini çok kasmana gerek yok zamana akışına bırak derim. Allah yardımcın olsun..
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim sağolun herşey için, Allah temiz düşünceli, iyi niyetli herkesin yardımcısı olsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
161Cevap
Kendimden düşünecek olursam baya utangaç biri olduğu kesin çevresindekilerin ne düşündüğünü yanlış bir hareket yapıp yapmadığını düşünüp durur konuşurken bile insanın yüzüne bakmaktan korkan genellikle iyi düşünen ve karşısındakini incitmemeye çalışan başarır ya da başaramaz mutlu etmeye çalışan mutlu ettikçe mutlu olan kişidir kıskandırmaya çalışmasının nedeni de kendisinin senden üstün olduğunu beynine kabul ettirip seninle daha rahat konuşabilmek istemesindendir çünkü heyecanı belkide söyleyebileceği bir çok güzel şeyi engellemektedir...
15 Yorumla
Soran+1 yılzaten benimleyken fazla konuşamıyor, konuşsa bile lafları uzatıyor, ben anladım anladım dediklerini diyorum, yine aynı şeyleri söylüyor ama bugün beni kıskandırmaya çalışarak sinir etti bir kızla ama yüzüme bakmıyordu, ben gittikten sonra peşimde çok dolaştı ama ben taksiye atladım eve gittim yetişemedi, neden kıskandırdı soğudum ondan böyle yaptığı için
- +1 yıl
Ya kıskandırmakla birşey elde edeceğini zannetmiş ya da anlattığım kişilikte biri değildir bunu nasıl anlarız ikinci bir şans vererek yüz vermemeye devam et baktın bir kaç gün sonra aynı hareketi yapmadı ister istemez kendide üzülecektir zaten bir şans daha hak eder ama aynı hareketi yaparsa yüz verme anlattığım kişi o değildir o zaman...
Soran+1 yılevet zaten çok kızdım ona bir süre saha yüz vermiycem.. sabahki insan bu değildi benim ona getirdiğim bilgisayarın üzerine yapışkanlığı uğurböceği yapıştıran kişi :) ben uğurböcekelrini çok severim ve anahtarlığımda da vardı uğurböceği.. ama akşamki kıskandırma hareketine çok kızdım
- +1 yıl
Dediğim gibi yüz verme birde bakarsın konuşmaya çalışır ve açılmasını sağlarsın emin ol denerse size nasıl görünür bilmem ama korkarak ve bir o kadarda utanarak yanlış bir şey mi yaptım ve ya bir sorun mu var demeye çalışır en azından konuşur :) Çünkü ne kadar sinirini bozsa da sana ihtiyacı vardır seni mutlu etmeye çalışır koz sende ya onu aç ya da eski halinde kalsın... :)
Soran+1 yılson zamanlarda benimle konuşmuyor artık sadece sabahları günaydın diyor, ben de konuşmuyorum artık onunla, 3 ay sonra iş için yurtdışına gidecekmişim, onun haberi yok, o da böylece unutur beni, ikimiz de kurtuluruz artık, ikimiz de aynı yere fazlayız onunla, birimizin gitmesi lazım ben gidecekmişim zaten
Bende oyleydim utangacligim yendim sevgiim sayesinde sonrada sen beni kullaniyon demeye basladi once samimi ol utanma derdi sonradan kullaniyon beni dedi neyse durumu 3 ayda cozduk artik o kapandi degisti hersey neyse ama mutluyuz artik o tur seyler sorun olmuyo bizde
02 Yorumla
Soran+1 yılumarım çok ama çok mutlu olursunuz :) bizden bir durum olmayacağını anladım ben
+1 yılBir öğretmenim kızarmak terbiyenin belirtisidir demişti.
Aslında utanmanın belirtisi ama terbiyesiz insanlarda utanma olmaz zaten. Kızlar genelde böyle terbiyeli erkekleri sevmediği için ben pek iyi düşünmem. Ama eğer kendini sevecek birini istiyorsan bu tarz erkekler sadece sana o güveni verebilir. Gerisi palavra sıkar.02 Yorumla
Soran+1 yılzamanla gözü açılıyo utangaçların tehlikeli değil mi?
- +1 yıl
Elbet herkesin gözü açılır. Yapacak bir şey yok.
+1 yılBuradaki kızların yazdıklarına inanıyor musunuz gerçekten? Kızlar mantıksal düşünüp duygusal davranır ve erkeğin baskın olmasını ister. Mantıksal olarak düşününce utangaç erkek daha hoş gelirken kızların duyguları utanmayan baskın lider bir erkek ister. Bu nedenle kızların mantığına değil duygularına hitap etmeli. Bakmayın burada utangaç erkeği övdüklerine, iş ilişkiye gelince böyle erkekleri hiç çekici bulmazlar. Hatta dalga dahi geçebilirler.
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle
Kişilik & Karakter konusunda 339 cevap paylaştı. 01 Yorumla
Soran+1 yıl:)))
+1 yılSenden hoşlanıyordur. ayrıca bu cocugun yüzündeki ar perdesi diğer erkekler gibiyırtık değil. olumlu yönde tabiki. cok fazla kızla muhattap olmayan bir erkek tipi bu devirde iyi bişey. pek zarar geleceğini sanmıyorum. fakat atalarımızın sözunu unutmamak gerek ummadık tas bas yarar diye. temkınlı olmak gerek yinede :)
06 Yorumla
Soran+1 yılevet, haklsın ya fazla da kaptırmamak gerek kendimi
- +1 yıl
e tabiki öyle ama fazla bir araya gelirseniz o da alısır normal olur bu arada.
Soran+1 yılişte gelemiyoruz, ben gitsem o kaçıyor, o gelse benim işim çıkıyor :)
- +1 yıl
Vardır bir hayır. o zaman küstür et :)
Soran+1 yılteşekkürler :) olmayacak duaya amin denmez demek ki :)
- +1 yıl
Rica ederim. tabi ki olmayacak duaya amin denmez. dereyi görmeden paçayı sıvamamak gerek. dağ dağa kavusmaz kedi fareye kavusurmus. bıldırcının yumurtası deve olur cıkarmıs. deve timsah birleşiminde zürafa meydana gelirmiş :D
+1 yılsana çok fena abayı yakmış o çocuğu üzme sakın:), senin olmadığın zamanlarda içine girdiği bu garip duygu senin gelmenle yerini mutluluğa bırakıyorsa sorgulaman bile hata ve haksızlıktır aslında.
utanma konusu zamanla geçer ama ne süre olduğunu burada kimse bilemez, bu onun karakterine bağlı kimi 1 haftada aşar bu duyguyu kimi 1 yılda, sabretmeye değer diye düşünüyorum05 Yorumla
Soran+1 yılhoşlantı mı aşk mı olabilir?
- +1 yıl
seni yanıltmak istemem ama hoşlantıdan daha fazlası var gibi:)
Soran+1 yılbelki de öyle olabilir, ben de hoşlantıyla aşkı ayırt edemediğim için sordum insan emin olamıyor, teşekkürler :)
- +1 yıl
seni gerçekten önemsiyor, bundan emin olabilirsin
Soran+1 yılteşekkürler :)
+1 yılOna karsi kanka gibi davran remiyeti aradan kaldir bir nebze olsun degilse oyle gider o mesajlasirken trip at senin sakallarini yolarim felan de tabi sakayla karisik kendini daha iyi hissedecektir haa ama sadece sana karsi boyle olur diger bayanlara karsi yine qyni olur degismz yani bu boyle illet bir hastalik...
07 Yorumla
Soran+1 yılsadece bana karşı böyle diğer kızlarla çok rahat ya bende mi bir sorun var diyorum kendime :)
- +1 yıl
Sana Asık olmus o valla bak kendimden biliyorum diger kizlarla sen sakrak asik oldugim kizin yaninda aptal gibi oluyorum... Yine de sen cok soru sor acilsin garibim :-)
Soran+1 yılbazen yüzüme çok dikkatli bakıyor, bir keresinde yüzümde bişey mi var dedim makyajım falan mı akmış ona mı bakıyorsun da söyleyemiyorsun yanlış anlarım diye dedim, o da hayır yok bişey dalmışım dedi, gittim lavaboya yüzüme baktım bişey yok anlam verememiştim, komk duruma düştüm onun gözünde böyle deyince belki de :)
- +1 yıl
Sikinti yok arqnizdaki resmiyeti eritmeye bakin birlikte etkinlige gidin ne bileyim piknik olur cinema olur zamanla acilacaktir bir erkek icin e kotu sey reddedilmektir.. emin olmqdans ana karsi belki de hislerini acamayacak
Soran+1 yılteşekkürler, sanırım açılamayacak bu gidişle çünkü 3. seneye girdik arkadaşlıkta
- +1 yıl
Kafasina kitabi vur anlamqzsa bir daha vur yine anlzsa vurma bos ver ona vuran vurmus zaten
Soran+1 yılyok ya ona vuramam ben kitabı falan :) ona kim vurmuş
bence seni sevdiği için kasılıyordur bende öyleyim hoşlanmadığım kızın bir üzerine zıplamadığım kalır fakat hoşlandığım bir kızın yanında tıpkı annemlerin evde görmek istedikleri gibi oluyorum ama eve gidince yine tarzanım Allahın izniyle :D
02 Yorumla
Soran+1 yılne güzel :)
Ole biri kalmis mi. hemen kendime alayom onu. Kacirma sahip cik ona. Nesli tukendi onlarin. Ole b erkek yanindakine iliskisine yuregine sahip cikar basta ugrastrsada acilir nasilsa😉
33 YorumlaRahat ol utanç iyidir, erkek sevdiğine kıyamaz, adam bırak elini tutmayı seninle konuşunca domatese bağlıyorsa şefkat göster ona, kaybetme, biraz zor bulursun bu devirde onun gibisini :)
15 Yorumla
Soran+1 yılbenim uğurböcekli anahtarlığım vardı, bilgisayarına yapışkanlığı uğurböceği yapıştırmış, çok hoş görünüyordu, ben uğurböcekleri çok severim, o zaman o bunu biliyor mudur? ama akşam yemekte kıskandırarak sinir etti, ben de gittim ters ters bakıp
Soran+1 yılyapıştırmaz ama neden böyle bişey yapar? ne anlama geliyor? bazen uğurböceğine dalmış vaziyette bilgisayarın üstündeki uğurböceğine bakıyor dalmış şekilde, anlam veremiyorum
Soran+1 yılbu çok değişik biri ya, insan uğurböceğine bakıp bir kızı düşünür mü :)) ama bu onu da başardı, bir ilk :)
Ne güzel işte. Senin bundan memnun olman lazım. Erkeğiz ama utanmayız diye bir kaide yok sonuçta. En azından sana zarar gelmez ondan. Bunu biliyosun...
19 Yorumla
Soran+1 yılevet ama fazlası da insanı sıkıyor
Soran+1 yıl3 ay sonra yurtdışına gönderilecekmişim iş için, o bana açılamadan ben gitmiş olucam, onun gideceğimden haberi yok
Soran+1 yılolmaz, çok utangaç olduğu için tehlikeli bence, gözü açılan bir erkek tehlikeli olur bence, ben artık pes ettim, ne hali varsa görsün, başka kızlara gelince utanmıyor ama
Soran+1 yılartık umrumda değil, benimle uzun süredir günaydından başka kelime konuşmuyor, ben hariç herkesle konuşuyor, o da vazgeçti bişey olmayacağını anladı demektir
Soran+1 yılteşekkürler yorumuna, elektrik alamadıysa olmaz bu iş zaten
Öz güveni tam kazanmış değil o utanarak çekinerek korktuğu için ve sende onu ezik gördüğün için o da kendini seninle aramız bozulmasın diye ve (aşık olabilir.) düşüncesiyle. seni onun terkeder korkusuylada olabilir.
06 Yorumla
Soran+1 yılbeni kendinden üstün mü görüyor, ondan mı açılmıyor ya da arkadaşlığımız bozulmasın diye, eskiden konuşurduk artık benimle konuşmuyor bile tek benimle konuşmuyor herkesle konuşuyor, artık ben de onunla konuşmuyorum
- +1 yıl
evet kendinden Üstün görüyor sen onu öyle alıştırmışsın... konuşmamasını doğal karşıla artık. hep seni istedi sen teptin o istedi sen tepince o anladı ki beni sevmiyor odan başkasına gitti. Seni bıraktı.. oda seninle konuşmadığı için mecburen o umrunda olmadığı için sende onu bıraktın.
Soran+1 yılevet ikimiz de pes ettik, zaten 3 ay sonra yurtdışına gönderilecekmişim uzun süreliğine, zaten anladığıma göre vazgeçmiş o da ben de vazgeçiyorum artık ondan, o hariç herkesle vedalaşıcam sanırım, hayırlısı, beni kaybetme korkusu yokmuş olsa ne yapar eder konuşurdu
Soran+1 yılteşekkür ederim yorumuna
+1 yılçok tatlı bence :) bu devirde utanan erkek mi kaldı sar sarmala onu kaçmasın bir yere :D
11 Yorumla
Soran+1 yıldemek öyle :) bazen panik olup kaçıyor :) hava alıp gerigeliyor sanırım konuşurken geriliyor :)
+1 yılArlanmak ( utanmak ) yigitligin sanindandir. Utanan erkek iyidir. Ard niyeti yoktur. Samimi yasar. Daha ne istiyorsun :))
18 Yorumla
Soran+1 yılutanan erkeklerin olduğunu görmek de güzel, değer verdiğim normal bir arkadaşım kendisi :)
- +1 yıl
Hmmm evet senden etkileniyor kiz. Ilham nese vermissin cocuga:))))
Soran+1 yılhadi ya.. ilham versem şiir yazar ama bu üniversiteyi kısa sürede bitirdi :) ya oturuyor uslu bir çocuk gibi yerinden kalkmıyor bazen, bazen de eli ayağı dolaşıyor arkadaş ortamımızdan gidiyor hava alıyor geri geliyor anlamak zor
- +1 yıl
Evet peki sen ne hissediyorsun ona karsi
Soran+1 yılbilmiyorum ama iş yerine başladığım ilk gün, işte bu dedim içimden gözlerimi alamadım ondan ama zamanla iş yerinin etik kurallarına aykırı olduğu düşüncesine girdim sadece normal bir iş arkadaşı olarak görüşüyoruz sadece, aksi takdirde birimiz iş yerinden gidebilir, o da açılmıyor bana
- +1 yıl
Hayirlisi olsun. Sen yine bir sekilde telini al. Facene ekle. Zamana birak olursa oh ne ala. Bahtin acik olsun
Soran+1 yılface bile kullanmıyor :) telefonla da konuşurken rahat değil, ses tonu değişiyor sürekli, saçmalıyor bazen ne dediğini anlamıyorum bile.. teşekkürler, hepimiz için hayırlısı olsun inşallah :)
- +1 yıl
Amin amin :)))
aboo lisedeyken bende öyleydim var yaa tamam yüzsüzlük iyi bir şey değil arsız olmaktansan utangaç olmak iyidir ama fazlası zarar be hacıı
11 Yorumla
Soran+1 yılzarar
+1 yılBenim sevgilimde bir zamanlar konusamayacak kadar utangacti gel gor ki 9 ay bitti hala bazi konularda cekingen. Zarar gelmez zamana birak. Deger veren biri oldugu kesin :)
01 Yorumla
Soran+1 yılinşallah öyledir, teşekkürler, size de mutluluklar :)
Bazı hayvanlar (ö: bukalemun) kamufle olmak için bulunduğu yerin rengini alabilirler,
bazı erkekler de istedikleri zaman yüzünü kızartıp utanmış havası verebilirler,
ben yapamıyorum ama yapan arkadaşım var çok işe yaradığını da söyler :)15 Yorumla
Soran+1 yıldoğru söylemiş arkadaşın, inanmamak lazım her yüzü kızaran erkeğe :( çünkü bugün onun evli olduğunu öğrendim, artık hislerin önemi kalmadı
Soran+1 yılbenim hislerim önemli olsa ne olacak, ailesi onu zorla evlendirmiş, benimle tanışmadan önce babasının ortağının kızıyla evlenmiş, bir kızı varmış bir de ben hislerimi içime gömdüm, yuva yıkanın yuvası olmaz, iyi ki çok geç olmadan öğrendim bazı şeyler için, ya ben bekarım dese ben inansaydım evlenseydim çok daha kötü olurdu ama benim karşıma çıkıp söylemedi iyi ki, demek ki biraz da olsa vicdanı varmış
Soran+1 yılçok doğru, kesinlikle bundan sonra çok daha dikkatli olacağım, ben hep Allhtan hayırlısını istedim, yine aynı hayırlısını istiyorum her zaman için, bir gün biri de gelip bulur beni de hayırlı, ne diyeyim yapacak bişey yok bu konuda
- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılher şey ortada niye sordun ki sen bunu sana aşık olmuş.
110 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum neden aşık olmuş olabilir? sadece arkadaşım samimiyet yok ki arada, iş yerindeki arkadaşlarımdan biri sadece, 2 sene bitti hala gelip de söylemedi, ilk gördüğü günden beri böyle
- +1 yıl
utangaçtır pas ver biraz ağzındaki baklayı al.
Soran+1 yılyok artık ben pes ettim, zaten 3 ay sonra yurtdışına iş için gidecekmişim uzun süre, onun haberi yok, o da unutur zaten beni, kaybetme korkusu olsaydı gelip konuşurdu bu zamana kadar, ben daha bişey yapamam
- +1 yıl
bazıları çok uzatır söylemekte hata yapıyorlar, bazen benimde uzattığım oldu ama iyi olmuyor, kız başkasıyla çıkmaya başlıyor, nişanlanıyor, evleniyor v. s. ucunda ölüm yok aslında anında söylemek gerek.
Soran+1 yılbugün çok kötü bişey öğrendim, şok oldum, onun evli olduğunu öğrendim, benimle tanışmadan önce ailesinin zoruyla evlenmiş, o yüzden açılmıyormuş demek ki, artık onun yüzünü bile görmek istemiyorum :((
- +1 yıl
iyide çocuk uzaktan uzaktan insan gibi bakmış sana 2 senedir bir şey dememiş adamın ne suçu var aile zoruyla evlenmiş senden hoşlanıyor ama elden gelen bir şey yok, senin bu durumda yakın dost olman senle dertleşse dünyalar onun olur.
Soran+1 yılbenimle samimiyet kurup dertleşir dostluk kurarsa işler daha kötüye gider diye düşünüyorum, ben yuva yıkan biri olmak istemiyorum o yüzden, karısını niye sevmiyor, sevmese evlenmezdi bir de kızı varmış ya, bir de bugün aşık olduğunu söyledi ya, bu nasıl aşk? evliymiş, evli biri aşık olur mu? inanmıyorum
- +1 yıl
hadi ya sana aşık olduğunu mu söyledi yoksa genel olarak mı söyledi. Neyse sen olduğunu söylediyse bile, ben yuva yıkan birisi olmak istemem deyiniz açık açık adama adamdan kaçmak, kayıtsız kalmakta çokta iyi olmaz aslında.
Soran+1 yılyani genel olarak diyeyim, geçen gün en yakın arkadaşına söylemiş, ben ona aşık oldum ama evliyim, bunu ona söyleyemem, içime atıyorum herşeyi demiş, bu olaylar olmadan önce arkadaşı da bana söyledi, ben gidip de ona bişey demedim, sonra da evli olduğunu öğrendim yani karşıma çıkıp söylemedi iyi ki, yine de az da olsa benim kabul etmeyeceğim mantığından geçmiş çok şükür gelip de söylemedi, arkadaşından duydum sadece
- +1 yıl
tamam her zaman ki gibi davranmana devam et, ama adam sana bir şeyler söylemek istersede kaçma söylesin sonuçta zorla evlenecek değil ya ya da daha fazla yakınlaşacak değil ya sen istemeden. Normal şeyler bunlar evlilerde aşık olabilir hele istemeden aile baskısıyla evlenmiş.
+1 yılHimmm eger gercekten boyleyse zarar gelmez. Ama yine de dikkat et.
11 Yorumla
Soran+1 yılevet
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim erkek versiyonum:) seni görünce mutlu oluyo demek ki:) utanması da sana duyguları oldugundan dolayıdır:)
24 Yorumla
Soran+1 yılolabilir de yemekte beni biriyle kıskandırmaya çalıştı ben de ona ters ters baktım, yemeği bırakıp taksiye atlayıp eve geldim, peşimden geldi ama yetişemedi eve gittim, sinirimden ağladım, neden kıskandırıyor ya?
Soran+1 yılumursamadı ki ben onları öyle görünce
Cevap sahibi+1 yılTamam işte önemsiyo seni aynı şeyleri ben de yaptım. tepkini ölçüyordur belki. bakalım tepki verecek misin diye. kıskanmanı, onu önemsemeni istiyordur. senin duyguların yok mu ona karsı?
Kişilik & Karakter konusunda 662 cevap paylaştı. Senin yaninda kalbi ucusa gecio demekki naprin kiz cocuga
016 Yorumla
Soran+1 yılne bileyim ben, ilk gördüğü günden beri bir tuhaf ya, son zamanlarda benimle konuşmayı unuttu sadece günaydın diyor, hiç konuşmuyor
Soran+1 yılbugün onun evli olduğunu öğrendim, çok kötüyüm şu an, ağlamaktan gözlerim şişti :((( babasının ortağının kızıyla benimle tanışmadan önce evlenmiş, ailesi baskı yapmış evlenmesi için, beynimden vurulmuşa döndüm, bir de kızı varmış ya, Allah'ım beni nelerle sınıyor, onun yüzünü bile görmek istemiyorum artık :((
- +1 yıl
Anlattiklarina gore onun icin baya bir zorunlu bir ewlilik olmus ki esini dunyada tek olarak goremio basklariylada ilgilenebilio senin icinde bak herseyde bir hayir vardir bn bugune kadar maddi anlamda cok sey kaybettim ama saglikliyim ve hayatimda cok uzun suredir kimse yok ozellikle once kazanip sonra kaybettiklerimden sonra artik hic bir kiz bana sevgili gozuyle bakmio kimseye deger veremiyorum en azindan halen deger verebilcegin birsuru insan var hayatinda hayat herseyden guzeldir unutma ve iyiki olmams ya olsaydi ve aileler ogrenseydi karsindaki kizin yerine koy sewgilide degil kocan altatio bu olumden daha beter simdi gerccek yuzunu ogrendin ve o degerli goz yaslarini sana asla deger vermicek biri icin harcamamn gerektigini ogrenmis oldun bence tecrube herseyde bir hayir vardir
Soran+1 yılÇok sağol güzel yorumun için, zamanla bu günlerde geçecek, iyi ki de çok geç olmadan öğremişim gerçeği, o benim bundan sonra benim için aynı iş yerinde çalıştığım sıradan biri, yuva yıkanın da yuvası olmazmış zaten, şu bir gerçek artık bana ilgi duyan erkeklere istisnasız hepsine şüpheyle yaklaşıcam acaba evli midir diye? inşallah gerçekten sevgimi hakedecek dürüst biri karşıma çıkar, artık evli erkekler yüzük takmıyor, kimliğinde de bekar yazabiliyor , bunu nasıl ayırt edicez peki?
- +1 yıl
Yuzuk olayi farkli mesala bende bugun ewli olsam yuzuk takmayi sewmiyorum esim israr etmezsede takmam takiyla hic aram yoktur cocuklugumdan beri sewmem ole seyleri ama karsindakinin ewli oldugunu anlamak birazda kolay ewli olanlar genelde biraz yirtik olur akli sadece seninle iliskiye girebilmek olur cunki sonucta seni nolursa olsun esi yapamicak ve cogunluklada bulusmalarda garip bahaneler uydurur ewdeyken bulusmaya cikamaz ama isteyken bn mesaiym dyip dsari bulusmaya kacabilir ve cogunlukla aksam ustu bulusmak ister aksam 9 guzel bir film var izleyelimmi diyemezsn bikere dersin bidaha diyemezsn ne dcek esine
- +1 yıl
Ewe giderken hep makete ugrar biseler alir biz bekarlar kac kere markete giriyoruzki kiyafetleri hep utuludur bizde hic onemli degil yemek olmadimi duramaz duzgun yemek arar biz yicek ac kalmicak bise olsunda gerisi cok ta tinn facede bize bir bakarsin bigun orda bigun burada ona bak hergun is ev
Soran+1 yılevet, sağolasın anladım demek istediklerini yani büyük çoğunluğunun amacı cinsellik, eşlerini aldatmasının altında da bu sebep yatıyor o zaman, demek ki neymiş evli erkekler aşık olmaz ben bunu anladım, umarım doğru anlamışımdır
- +1 yıl
Aynen oyle asik olamaz zaten esine ne. aciklayabilicek yani dunyanin en yakisiklisida olsa bunun bir onemi yok ama zorla ewlilikte cok sacma insanlar asil iclerindeki aski o ölümsuzlugu asla ortaya cikaramiolar we ewli biri herywrde elini tutamaz ya tanidik biri cikarsa die esim olduktan sonra nie guzel elini tutmayimki kendin sewgilinden uzak mi durmak istersin
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim, bu kadar ayrıntıdan sonra karşıma çıkan benimle ilgilenen adayların, bu şekilde evli olup olmadığını anlayabilirim sanırım, devir çok kötü olmuş gerçekten çok dikkatli olmak lazım, ne insanlar var, mesela bir kişiden şüpheleniyorsak evli mi değil mi diye ilk hangi yöntemi denemeliyiz, sen bekarsın sanırım ama evli erkekler hakkında fikir verebiliyorsun
Soran+1 yılçok doğru söylüyorsun, zaten elini tutmuyorsa sevgilisinin bu işte bir tuhaflık vardır, iyi ki de sevgili de olmadık onunla, o benim için sıradan biri oldu, gitsin bana vereceği değeri karısına versin, madem eşini sevmiyor niye evlenmiş, büyük konuşmayayım ama ben duygularımı satamam para ortaklık için bile olsa, zorla güzellik olmaz ki, hangi devirde yaşamış bunlar, evlendiyse de karısını sevmeye, ilgi göstermeye zorunlu bence bir de kızı var, yazıklar olsun ona
Soran+1 yılbalıklar çok duygusal olur diyolar sulugözlü anlamında demedim, yani hissettikleriyle alakalı bir de sadık oluyorlarmış sevdiğine karşı doğru mu? ben de inanırım burçlara, ben yüzde yüz koç burcuyum
- +1 yıl
Sadiklik konusunda ewet bn sadikligimi sadece bir kez bozdum oda soyle yaklasik 6 sene once bir sewgilim vardi ve benden ayrilmak istedi neden dedim sikildm dedi baska hc bisi demdi ve bir yildan fazla beraberligimz vardi sonra cok israr etmem ragmen ayrildi ki cirkin bir kizdida ama sewiodum o zmanla napasin neyse ayrildi bnden ve bikacgun sonra bir baskasiyla cikmaya basladgini duydum ayni okuldaydik diger cocukta okuldandi neyse sustum neden die dusundum derken bir ay sonra bn yururken kosarakgeldi acil konusabilrmiyiz dedi anlatti basindan gecenleri iste cocuk bnu kullanmak istemis cikin oldugu icin ama bn sewiodum ve kesinlikle ona leke getircek bir hareket yapmiodum sonrA once kabul etmedim ama israr etti kabul ettim ama artik icime sinmiyodu ve hc beklemdigi bir anda terk ettm
Soran+1 yılumarım başından geçenler için üzülmüyorsundur artık 6 sene önceymiş hem o kız seni gerçekten çok sevseydi sıkıldım deyip durduk yere gitme gereği duymazdı, sen belki de çok sevilecek çok iyi birisindir o kız senin sevgine layık biri değildir böyle düşün bir de her şerde hayır vardır, Allah karşına düzgün seni çok seven değer veren seni hakeden birini çıkarır inşallah
- +1 yıl
şu an soylediklerin cok zor. artik hic biseye uzulmuyorum cunki kaybedicek biseyim yok hayattan onemli olan sagligim yerimde istedigm yere gidip gelebiliyorum ve artik gercek arkadaslarimin haricinde yalanci arkadaslarm yok hayatmda cok daha rahatm bazen parasizlik daha dogrusu borc icinde yasamak daha iyi oluyomus bnu anladim şu an yaklasik 150 bin tl borcum var ticarette cok iyi kazanirken cok guzelde bir batis yasadim halen agir sorumluluklarim var yerine getirmem gereken ama artik hepsi kendim icin ve boylesi cok daha rahat noluyosa bana oluyo kimseye bir zararim yok 23 yasindayim ama en cok istedigim karavanla dunya turu haricinde pek yapamadigim hayalim kalmadi elbet bigun oda olucak senin bir hayalin var mı ama gercek olabileck bir hayal
senin karşında domates gibi kızaran erkek bulmuşsun daha ne istiyorsun yar arsız yüzsüz olsaydı hııı :)
02 Yorumla
Soran+1 yılgözü açılırsa daha tehlikeli olur :)
- Kişilik & Karakter konusunda 963 cevap paylaştı.
+1 yılbir erkek için çok ezikçe.. soruna cevap verecek olursam.. pasiflikte nirvanaya ulaştıklarını düşünüyorum..
05 Yorumla
Soran+1 yılöyle biri karşıma bugüne kadar hiç çıkmadı yani utangaç olanı, o çok farklı ya, alışkın değiliz utangaç kişilere :)
- +1 yıl
sosyal fobi denir ona..
Soran+1 yılevet, yenmesi lazım bu huyunu da ama sadece bana karşı böyle, diğer kızlarla konuşurken rahat, utanmıyor sıkılmıyor
- +1 yıl
bazı kimselerde aile içerisinde rahattır dışarıa değildir.. yine bazı kimseler arkadaş ortamında rahattır aile içerisinde değildir aileden kastım akrabalarda dahil tabi bazı kimseler ise hem aile içerisinde hem de arkadaş ortamında rahattır ama yabancılar karşısında değildir.. yine bazı kimseler sadece toplum karşısında rahat olamazlar falan filan sosyal fobi çeşit çeşit..
Soran+1 yılanladım, teşekkürler :)
+1 yılSenden hoslaniyor. Bu durum sana terse onla iliskin yurumez. İliskin olursa yine utandiginda bundan yine hoslnmazsin. ama hep karsina cikacaktir bu durum.
02 Yorumla
Soran+1 yılbazen sıkıyor bu durum, beni rahatsız ediyor kendini ifade edemeyişi
- +1 yıl
Belki ilişkiniz olursa, zamanla sana açılabilir. Onu rahat hissettirir ve senle konuşmasını sağlarsan ona yardımcı olabilir.
benimde konustugum bir kız vardı çok utanır kızarırdım hoşlanıyordum çok heyecanlanırdım sanırım hoşlanıyor aşık olabilir benimkisi öyleydi öyle zannediyorum :)
16 Yorumla
Soran+1 yılpeki bugün beni yemekte kıskandırmaya çalıştı neden?
Soran+1 yılondan soğudum hem bugün 3 ay sonra iş için yurtdışına gideceğimi öğrendim, o da kurtulur bu durumdan
Soran+1 yılAmerika :)
oglan sana asik omus; agzindan yanlis bisey cikar da sana rezil olurum diye dusunuyordur. cocuk senin yaninda kendini asiri kontrol altina aliyor seni etkilemek icin. gozun aydin...
01 Yorumla
Soran+1 yılevet ama beni çok sinir etti az önce beni bir kızla kıskandırmaya kalktı, ters ters ona baktım yemeği terkettim, onun umrunda değildi
Kişilik & Karakter konusunda 839 cevap paylaştı. hoslaniyordur belki de caktirmamaya calisiyordur bu turler tukenme asamasinda sewelim bu turleri :)
11 Yorumla- +1 yıl
Eyw xd
Utanmak, çekinmek karakter sahibi olduğunu gösterir.
Hem senin olmadığın ortamdan keyif almıyormuş ya bence seni çok seviyor ;)10 Yorumla
+1 yılBenimde yüzüm kızarır konuşamam, o kişiden zarar verme bırakma onu :D
13 Yorumla
Soran+1 yılbeni kıskandırırken benim gitmeme izin verdi ama
- +1 yıl
Nasıl yani?
Soran+1 yılumursamadı, yüzü asıktı ve biraz da sinirliydi
+1 yılÇocuk aşık :) erkeğin en tatlı hali bu bence durumu yani :)
04 Yorumla
Soran+1 yılaşık mıymış :)
- +1 yıl
Değil miymiş :)
Soran+1 yılBana niye soylemiyo belki kendine bile itiraf edemedi :)
- +1 yıl
Belki de :)
Ya nadiren de olsa bende de oluyor :D normal bir durum utanıp sıkılmak dışında. Ama emin ol arsız olmaktan çok çok iyidir :)
02 Yorumla
Soran+1 yılorası öyle
+1 yılyüzü kızarıyosa dürüsttür. yalan söyleyemez. hali yüzünden belli olur.
00 Yorumlaçocukken ben de öyleydim :) sene 99-2000 falan :) lisede bir açıldım pir açıldım :D
13 Yorumla
Soran+1 yılondan sonra tutana aşk olsun :)
Soran+1 yılbence de, kaybetti zaten
Heyecanına yenik düşüyor işte belli. seviyor seni. Normal karşıla. Sana alışınca geçecektir.
02 Yorumla
Soran+1 yılevet olabilir ama az önce beni çok sinir etti, biriyle kıskandırmaya kalktı, bende sinirli sinirli baktım ona, sonra ortamı terkettim
Erkek kendin2 guvenmeli.. ama kizariyorsa demekki temiz o masum kiyilmaz ki
11 Yorumla
Soran+1 yılkıyılmaz da kıskandırırken başkalarıyla beni gözden çıkardı ama
Seni seviyodur, Yanında iki kelimeyi bir araya getiremiyosa sana aşıktır,
İbrahim tatlı ses boşuna bu söleri söyleyip mermiye kafa atmadı
Sen yoksan herşek eksik
sen varsan herşey tamam
yani onun herşeyi sen olmuşsun bilmem anlatabile büldüm mü08 Yorumla
Soran+1 yılherşeyinden kastın nedir? işten çıkıp eve gidince de mi düşünüyor, kafaya takıyor
Soran+1 yılben ne yaptım :) yorumunu beğendim gerçekten, çok teşekkür ederim :) sen aşık mı oldun daha önce birine, aşkı yaşamışsın sanki :)
Soran+1 yılo da öyle sen gibi söylemiyor :) o farkedilemediği düşünüyor
Soran+1 yılneden önemi yok :)
+1 yılNormal neşe veriyosundur ona :D değerli birisin onun çin işte daha ne istion
022 Yorumla
Soran+1 yılbilmem.. ortamda daha güzel kızlar var, ona ilgi gösteren, daha eğlenceli tipler var, onlar da neşe verebilir ona.. ben aşırı güleryüzlü mutlu biri değilm ki, kendi halinde işine derslerine bakan biriyim, onlarla daha mutlu olabilir yani , neden değer vermiştir?
- +1 yıl
Sende anlatıyosun onlar güleryüzlü ilgi gösteren kızlar ama sen farklısın :) onu çekende bu zaten :)
Soran+1 yılolabilir, mesela benim karşıdan çok sert, havalı, kendini beğenmiş, soğuk olduğumu söylerler, tanıdıkça sen hiç öyle değilsin alçakgönüllü iyi kalpli birisin diyolar
- +1 yıl
Aynen benim içinde aynı :D ama ben biraz daha farklıyım tabi :D çocukta kalpten anlıyodur belki?
Soran+1 yılkalpten anlıyormudur? :) daha önce ruhsuz bir kızla zun süre çıkmış, sevgiliymiş, kız çok ilgisiz, alakasız, sorumsuz, ev kızıymış
- +1 yıl
Oda böyle tipleri seviyor demekki :) bu yüzden sende ilgisini çekmişsindir :)
Soran+1 yılbilmiyorum ya belki eski kız arkadaşını unutamadı boşluk doldurmaya çalışacak benimle belli olmaz çünkü uzun sürmüş eski sevgilisiyle
- +1 yıl
Oda bir ihtimal :)) Elbette olabilir ama sendne hoşlandığıda bir gerçek
Soran+1 yıleski erkek arkadaşım aleviymiş, bana alevi olduğunu söylememişti sonra öğrendim, ailesi beni sünni olarak istemediği için beni terketti, ruhsuz biri oldu çıktı sevmiyormuş demek ki, terkedildiğim için böyle duyguları unuttum sanırım aradan 3 yıl geçti.. tekrar terkedilme korkusu yaşamak istemediğim için bağlanmaktan korkuyorum ona açıkçası
- +1 yıl
Anlıyorum korku hayatta korkunun elde edebileceklerinin önüne geçmesine izin verme korkun yüzünden bir çok fırsatını kaçırabilirsin :) ve bağlanıp bağlanmamayada gelrisek bağlanıp üzülmek istemiosan bir dene çık onunla daha sonra nekdr iyi bazo zor durumlar var gibi oyun yap hep senin yanında olacakmı diye bir dene daha sonrada rahatça bağlan :)
Soran+1 yılbir keresinde iş için başka bir şirketle toplantı vardı oraya gitmiştim ama hem geç bitti, hem baya bir geç kaldım iş yerine çünkü trafiğe takıldım, merak etmiş başına bir şey mi geldi diye arkadaşlarıma sormuş bıktırmış arkadaşlarımı nerde kaldı bu kız diye, emniyete sormuş, hastanelere sormuş, aramış beni telefonum da kapalı malum toplantı için gittim telefonu açmayı unutmuşum, sonra geldim arkadaşım böyle böyle yerine bile oturmadı kapının önündeydi döndüğümde, o nasıl mutluluktu ya yüzündeki :)
- +1 yıl
Seviyor demekki işte sende boş değilsin alaşılan :)
Soran+1 yılinsan birini ne kadar çok sevdiğini anlayabiliyor da karşı tarafın sevip sevmediğinden kesin emin olamıyor işte :) teşekkürler görüşlerin için
- +1 yıl
Karşıt arafın sevdiğini kanıtlicak bir sürü şey var :D ama senin yok o baya kanıtlamış sen oturmuşsun :D onunki belli önemli değil görüşlerim için :D
Soran+1 yılo baya kanıtlamış sen oturmuşsun :D iyi de ben bu duyguları gömmüşüm içime açığa çıkmıyor demek ki, 3 sene önce hislerim vardı ama terkedildiğim için kayboldu, ona nasıl kanıtlayabilirim ki?
- +1 yıl
O sana ne yapıyorsa sende ona yap :)) Hem hislerinin olmaması nedir çok iyi bilirim :D
Soran+1 yılevet hislerim yok, kendimi işime derslerime verdim, daha iyisi en iyisi olmak için hırs yaptım ileride çok iyi yerlerde olmak istiyorum, bana aşık olduğunu falan söyleyen biri olsa aşk mı hadi ordan derim diye korkuyorum o derece durum vahim, bu çocuk bende ne buluyor ya kim ne yapsın benim gibi duygusuz birini, mutlu olacağı tonla insan varken, tehlikeli sularda yüzüyor bence ben onu üzebilirim çünkü hislerim, duygularım yok oldu, kalbimi kapattım sanırım karşı cinste sevgili olarak düşünenlere :(
- +1 yıl
Bende kimsye karşı birşey hissetmiorum :D duygu 0 ama benimde senin gibi tipler diikkatimi çeker şahsen burada olsan bende uğraşıdım seninle :D öyle normal neşeli kızları sevmem banane onlardan mutlu hayatlarında keyiflerine baksınlar bana senin gibiler lazım :D
Soran+1 yılneden uğraşırsınız bizim gibilerle :) gerçekten neleri var ya :) eski erkek arkadaşım terketti 3 sene önce demek ki benden sıkıldı gitti, tabii çocuk haklı kim ne yapsın bizim gibi işiyle dersiyle ilgilenen turşu suratlıları, hayatını cehenneme çevirmek istememiş işte.. ben de ruhsuz, duygusuz, fazla mutlu değilim, asık suratlıyım benimle kimse mutlu olamaz zaten ;)
- +1 yıl
Örnek veriyorum ben olurum :D tam aksine seninle olurum ben o mutlu neşeli insanlarla aslağa mutlu olamıyorum neden diye sorarsan hiç biri hayatı bilmiyor ama sen herşeyi farkındasın bunun kanıtı olarak duygusuz olmuşsun :) Hem sen benim amacım olursun sen duygusuz olsanda ben insanları bilirim nekdr duygusuzsan eğer birini seversen okdr sadık okdr bağlı olursun bu yüzden uğraşırdım seninle bir defa elde edersem kalıcı olduğunu bilirim :)
Soran+1 yılbizim gibilerle olmayı isteyen birilerinin olduğunu görmek de güzel :) ben ilk ve son olsun diyenlerdenim, insanlardan kazık yedikçe daha ada duygusuz acımasız oluyor insan ama acılar da güçlendiriyor, hayat kendi ayakların üzerinde durmayı ve kimseye güvenmemeyi öğretiyor, arkadaşalrım ve çevrem hep çok güçlü hayata karşı dimdik durduğumu söylerler bu yüzden ama hep sert, otoriter, işini seven, ciddi bir tip de sıkar bir yerden sonra :)
- +1 yıl
Beni sıkmaz hem rahat ol ben insanları içindekilerini görmekte ustayımdır :D seninde içini görebilirim bende aynı şekilde düşünüyorum ilk ve son en iyisi :)
+1 yılBoşver bu cocugu.. Senle cıkmaya başlasın hic öyle cekingenligi utangacvlıgı kalmaz. Sonra dersin ben senin bu utangaç hallerini sevmiştim diye.
04 Yorumla
Soran+1 yılkabak çiçeği gibi açılır da elimde tutamam mı diosunuz aslında haklısınız :)
- +1 yıl
Valla bilemem :) kendinize güvenmiyorsanız bu cocuktan uzak durum derim:) sonra aşık olur kalırsın.
Soran+1 yılkendime güvenme değilde, gözü açılan erkek iyi değildir bence, ondan dedim, yani kendine güven derken ne konuda? utangaç tipler mi yoksa birileriyle bişeyler yaşamış birileri mi sadık olur sizce?
- +1 yıl
Bilmiyorum belkide şu an o cocukla cıkıyorsun. Sen karşındakini nasıl görürsen karşındaki seni öyle görür. Sen sadıksan oda sadık olur. Göz acılması sadece karakteri oturmamış belli yaş seviyesi altında olur. Belli bir yaşa erişmiş birisi gözü acılcaksa acılmıştır acılmamışsa daha da acılmaz.
+1 yılAynı ben la zararsızız biz kanka endişelenme yani onu rahatlatabilirsin yanında kasıldığı için yüzü kızarıyodur
12 Yorumla
Soran+1 yılkıskandırırken yüzü yine kırmızıydı, niye kıskandırdı beni yemekte çok sinir oldum ve gittim eve
- +1 yıl
:)) aşıksınız siz :)
ne kızlar kandırdım bu numarayla oscarlık oynarım :) gözlerrine bakamaz utanıp kızarır rolleri haha çok yiyorsunuz bunu :)
04 Yorumla
Soran+1 yılNumara mi
Soran+1 yılCok tehlikelisiniz :)
Senden hoşlanıyor ve kızlarla çok fazla tecrübesi yok gibi. Peki sen ona karşı bir şeyler hissediyor musun?
05 Yorumla
Soran+1 yılbu hareketleri onu daha çok düşünmemi sağladı, kitap okurken, müzik dinlerken, çalışırken aklıma geliyor onun davranışları :)
- +1 yıl
Bu tarz davrananlar genellikle kızların dikkatini çekemezler çünkü kendimden biliyorum :) hoşladığım kızla bende pek rahat bir şekilde konuşamıyorum. Ama senin dikkatini çekmeyi başarmış :) sana karşı saf, temiz, masum duygular beslediğine inanıyorum. Ona karşı biraz yakın davransan inan bak dünyalar onun olur :)
Soran+1 yılHayatimda boylesini ilk defa goruyorum o yuzden cekti :)
Soran+1 yılİs ortami
ben daha beterim, cok utangacm sadece hoslndgm kzn yaninda degil baskalirinin yaninda kalabalik ortamlrda falan hepsi bna bakarsa kpkrmzi oluyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılAllah yardımcın olsun, sosyal fobi seninki
ben de zamanın da utanıp kızarıyodum fakat kızların yazdıkları kadar görmedim ben kimseden. hep itici buldular
02 Yorumla
Soran+1 yılbence çekici :)
+1 yılkızaran yüzden zarar gelmez. sen onu hiç bırakma bence. nassıl minnoş ya
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 421 cevap paylaştı.
+1 yılkaçırma bence bulamazsın kolay kolay bolesini yorumları okudumda sen yokmussun gibi yapıyomus etrafındakilerde akıl verip doldurmuş olabilir cocugu onada dıkkat et ne var yanı sen konus derdını sor kotu bısey deılkı.
00 Yorumla
+1 yılzarar gelmez böyle birini bulduysan kaçırma derim ama sana zarar gelmez buna inan kendimden bilirim bende kızarım ama okadar çok değil utangaç içine kapanık lıkdan kaynaklanan birşey
112 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler, o içine atarak kendine zarar veriyor galiba
- +1 yıl
evet ama kimseye zarar gelmez sen kaçırma bu çocuğu derim sevgisine indıysan tabbiki)))
Soran+1 yılinandım ama beni kıskandırmaya çalışıyor, ondan soğuyorum ben böyle yaptığında, yakınıdayken yüzüme bakmıyor, uzaktayken ben bakmazken falan bakıyor, her hareketimi takip ediyor, ben yakınlaşınca kaçıyor, uzaklaşınca yaklaşıyor analamıyorum artık onu
Soran+1 yılpardon anlamıyorum
- +1 yıl
vallaha çocuk tam olarak ne yapmak istemiş tam olarak bilemedim ama biraz kendimden yolacıkıyım sen biraz yaklaş sana karşı olan vucut haraketlerini falan kontrol et saçmalamaya başlarsa yüzü kızarırsa seni çok seviyor ama red edilmekten korkuyor demektir
Soran+1 yılonu da dikkat ettim, iş yerinde ben gelince yerinde rahat duramıyor geziyor, birşeylerle uğraşıyor evraklarla falan, ben gittim mi uslu bir çocuk gibi oturuyor yerinde çıt çıkmıyor, ben onun yanına gittim mi kıpkırmızı oluyor, ateş basıyor, ceketini çıkarıyor, hava almaya gidiyor, yüzünü yıkamaya gidiyor tuhaf şeyler böyle, baktığı zamada genellikle yüzüme ve gözlerime bakar, beni gördüğü zaman gözleri parlıyor falan böyle
- +1 yıl
adam kör kütük aşık sana anlaşılan normalde hiper aktıf çocuk ama seni görünce çocuk seni seyretmekten başka birşey yapamıyor anlaşılan biraz açılma problemi var heralde ya da aynı şırkette çalışmanında etkisi ama huyu suyu hoşuna gidiyorsa sen bir yol aç çocuk bir ışık alsın teklif eder
Soran+1 yılama son zamanlarda artık benimle konuşmadığını farkettim sadece günaydın diyor sabahları, günlerce konuşmuyor hala konuşmadı, bir sessizlik var, suratı da asık, sinirli görünüyor, artık bana bakmıyor gideceği yöne bakıyor, eskiden benim odama uğradığında gülümseyerek bakardı, odama geliyor odamın penceresinden dışarı bakıyor ama konuşmuyor, bir keresinde yağmurun yağışını ikimiz de konuşmadan seyretmiştik pencereden, ben yağmuru izlerken o da geldi yanıma ama hiç konuşmadı, nedenini bilmiyorum
- +1 yıl
çocuğaa biraz yaklaş ona onunla ilgilendini göster senden uzaklaşmaya başlamış sende seviyormusun ilk önce bu lazım seviyorsan belli et ona mimklerinle sözlerinle o konuşmuyorsa sen laf at falan
Soran+1 yıl3 ay sonra yurtdışına iş için gidiyormuşum uzun süreliğine, nasıl olsa ha varlığım ha yokluğum onun için, gideceğimi bilse bile bişey yapmaz o
- +1 yıl
sen bilir sin
Soran+1 yılteşekkürler
utanıp sıkılandan zarar gelmez derdim amma ve lakin bende kızlarla konuşurken utanırım ama erkekler arasında tam bir gansta olurum
00 YorumlaUtanmak kadına yakısır erkek adam utanmaz neyse o seviyorsa sevihorum diyecek
01 Yorumla
Soran+1 yılbence de utanmasın ya
+1 yılKadınlardan utanan erkekler sevse bile söyleyemez git sor seviyon mu beni de
22 Yorumla
Soran+1 yılcevabını vermezse rezil olurum
Gizli Üye(30-35)+1 yılKız ya da erkek utangaç ve iyi insanları yoldan çıkartmayı sevmiyorum bu yüzden onlardan uzak duruyorum. Ama kibirli olduğu halde iyi olan maskesi altında saklananları avlamaya bayılıyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yıldeğişik bir düşünce
+1 yılBırak utansın sıkılsın ama çocuğu gidipte salak yerine koyma bak eskiden bende öyleydim kızların yanında konuşamazdım kızın biri geldi açtı iyice açmaz olaydı :D eski hallerimi özlüyorum sjdkfjf
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİyidir iyi kaçırma onlar sevmeyi de bilir bende en güzel şekilde severler..))
01 Yorumla
Soran+1 yılkıskandırmaya kalmasına ne demeli
bende cok utanirim ama pekde iyi bisey değil bence kendini ifade edememk ama sende ondan hoslandiysan bence sende konusabilirsin illa her zaman erkek konuscak diye birsey yok :)
05 Yorumla
Soran+1 yılonu da denedim, işim var deyip çıktı, fırsat da vermiyor konuşmaya :)
Soran+1 yılevet, demek ki duygularını içinde yaşamak istiyor, yapacak bişey yok :) belki de böylesi daha masum daha güzeldir
Soran+1 yılbunu zaman gösterir, belki de çok geç olur o açılasıya, teşekkürler
Adam platonik. Varsa hissettiğin birşeyler bir elini uzat :D
03 Yorumla
Soran+1 yılonun bugün evli olduğunu öğrendim, şok oldum, artık hislerin bir önemi yok :(
Soran+1 yılhayır, gönül verme evliye, eve gider unutur diye boşa dememişler, evli bir erkekten kimseye hayır gelmez, evli bir adam aşık falan olmamalı, yuva yıkanın da yuvası olmaz
Bence çok tatlı oluyorlar ne demişler utanan erkek ve elini tutamayan kız aşk en çok onlara yakışıyor..
00 YorumlaKızaran insanlar en şerefli insanlardır
Bir atasözü imiş11 Yorumla
Soran+1 yılöyledir
Nasıl Domatesin Kırmızısı makulse Erkeğinde Kızaranı Makuldur Kaçırma Derim :)
11 Yorumla
Soran+1 yılorasını bilemem
adam gibi adamdır zarar gelmez lakin böyle insanların kıymeti bilinmez
213 Yorumla
Soran+1 yılkendini ifade edemediği için bilinmez
Soran+1 yılben onu anlamaya çalıştıkça bir sürü şey çıkıyor anlayamıyorum
Soran+1 yıl2 senede çözemedim zaten 3 ay sonra yurtdışına görevlendirilecekmişim, onun gideceğimden haberi yok
Soran+1 yılhaftalardır günaydından başka kelime duymadım ağzından, iş hakkında konuşuyor sadece, onun harici adımı bile anmıyor artık, yüzüme bile bakmıyor, herkesle normal konuşuyor, benimle hiç konuşmuyor, ben de onla konuşmuyorum ben de onun yüzüne bakmıyorum artık, surat sirke satıyor, biraz da sinirli gibi yanına yaklaşılacak gibi değil zaten, ben de gidiyorum ya rahat etsin artık
- +1 yıl
Bence gideceğini ona söyle bakalım ne tepki verecek belki gideceğini duyunca hislerini içinde tutamaz açılır. ama şu son yazdığına bakarsak yani seni üzmek istemem ama pek umut yok gibi belki vazgeçmiş olabilir diye düşünüyorum kendini aşamadığı için. Sen yinede gideceğini söyle
Soran+1 yılbugün onun evli olduğunu öğrendim, benimle tanışmadan önce babasının ortağının kızıyla evlenmiş aile baskısıyla, artık onun yüzüne bile bakmıyorum, gideceğimi de söylemiştim, odasında ne var ne yok masasındakileri kırıp dökmüş, evli olduğundan söylememiş demek ki neden evli biri başka kızla ilgilenir?
- +1 yıl
Gerçekten üzüldüm seni beğenmiş ve hoşlanmış belki eşine hissetmediği şeyleri sana hissetmiştir zaten geri adım atmış hep yaptığının hata olduğunu bilerek zaten aile baskısıyla evlenmiş mutlu değil eşine bir şey hissetmiyordur yani gerçekten zor bir durum onun içinde senin içinde sonuçta evli değilim de diyebilirdi veya karşına çıkıp evliyim ama sana aşık oldum da diyebilirdi o seni uzaktan uzağa sevmiş evli olduğu içinde diyememiş. Kader ne diyebilirim ki... film gibi hikaye gerçekten
Soran+1 yıliyi ki bazı şeyler için çok geç olmadan öğrendim onun evli olduğunu çünkü onun yuvası da dağılabilirdi benim ailem, çevrem, arkadaşlarım da muhtemelen karşı çıkacaklardı onlardan önce ben istemem kabullenemem bu durumu birilerinin hayatlarını yıkıp üzerine mutluluk kuramam, belki o beni seviyor belki çok yakın kankasından bana aşık olduğunu öğrenmiş olabilirim ama bunun bir önemi yok, o sevmeyebilir eşini ama karısı kimbilir onu ne kadar çok seviyor, karısını yerine kendimi koydum, çok kötü bir durum gerçekten. En mantıklısı iki taraf da ne hissediyorsa kolay olmasa da içine gömecek duygularını, en doğrusu bu, inşallah o da bana hissettiği duyguları hatta fazlasını eşine hisseder, benden de soğur inşallah, Allah onları mutlu etsin, ne kadar üzgün olsam da diyecek bişey yok onların mutluluğunu istememden başka, Allha'tan hep hayırlısını istedim, hala da hayırlısını istiyorum
Soran+1 yılÇok sağolun çok teşekkür ederim, hepimiz için hayırlısı inşallah
+1 yılSenden utanıyorum, burada iş sana düşüyor konusarak onu acabilirsin oda sana katılır.
13 Yorumla
Soran+1 yılbu sıralar konuşurken gözlerime bakmıyor artık, yüzüme de, uzaktan uzaktan bakıyor
- +1 yıl
utangaç utangaç, sana acılmayı düşünüyordur ama yapamıyordur
Soran+1 yılböyle giderse olmaz bu iş, ben de sıkıldım artık
- Devamını Gör (175)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım