Bir erkek cok konuskan cok hareketli ise ama konustugu kizin yaninda susup kaliyosa yani susup kaliyo degilde cok utangac oluyosa gozlerine bile bakarken utaniyorsa iyi bir sey mi bu kiza deger veriyor mu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılUtanmak = Aşırı değer vermek yani iyi bişey ama onu biraz açman lazım utangaçlıkta bir yere kadar sonuçta
120 Yorumla
En İyi Cevaplar
eğer erkek kızın yanında susuyorsa cevap veremiyorsa utangaçlaşmaya başlıyorsa o kıza aşık demektir çünkü hemen hemen herkeste olmuştur karşındaki kızdan hoşlanıyorsan eğer konuşkan olman sosyal bir insan olman hiç bir şeyi değiştirmez gözlerine bakamazsın nutkun tutulur sana bir şey sorduğunda seninle konuşurken gözlerini kaçırırsın ona bakacak kadar cesaretin olmaz kalbin yerinden çıkacakmış gibi olur yüreğin sızlar ama çok güzel bir sızıdır o söyleyeceğin her şeyi unutursun binevi biraz salaklaşırsın kontrolsüzce çünkü kontrol artık sende değildir çünkü o sırada ruhun bedenin herşeyin senin değil onun olmuş durumdadır
3317 Yorumla
Soran+1 yılBu cocuk boyle guzel davraniyo senin anlattiklarinin aynisi ama ben yazmadan yazmiyo kisa basit cevaplar veriyo
- +1 yıl
bence o aşkın olgunluğuna tam olarak erişebilmiş değil eğer gerçekten seviyorsan dünyaları söylemek istersin bütün güzel kelimeleri sevdiğine söylemek istersin ki onunla daha çok vakit geçiresin onun o güzel sesini daha çok hissedebilesin bunlar yoksa ortada da olgunlaşmış gerçek bir aşk yok demektir
Soran+1 yılKac kere biseyler icmeye davet etti gitmedim dun gittim guzeldi gozlerimin icine kesik kesik bakti utanarak konusurken utandi mesela opustuk tokalastik ama yazida yok yani telde konusurken iyi yazmiyo
- +1 yıl
değişik bir insan tam tersi insanlar konuşarak değil yazarak kendilerini daha rahat ifade edebilirler. seni neden ilgisiz bıraktığını bir kadının her zaman ilgiye ihtiyacı olduğunu birilerinin ona söylemesi gerek aşık bir kadın çocuk gibidir partnerinden herzaman ilgi bekler daima onunla ilgilensin ister çünkü normal bir şekilde herkesten kıskanır onu kimseyle paylaşamaz bunları bilmesi gerek
Soran+1 yılEvet ve ben asik oluyorum onu bilmiyorum
- +1 yıl
onun aşkını ne derece de olduğunu veya sana aşık olup olmadığını öğrenmek için onu karşına alıp o soruyu sorman lazım sen beni seviyor musun diye sorman lazım cevap verdiğinde unutma yüzüne bak helede gözlerine onlar asla yalan söylemez ve sen onun doğrumu yalan mı söylediğini anlamaya çalış içinde şüphe bırakma seviyorsan kesinlikle bunu öğren kaybedeceğin hiçbir şey yok
Soran+1 yılİstanbul'da şu an nasil yapiyim bunu ve 3 5 gunluk bir konusmamiz var 1 ay ayni yerdeydik ama 3 5 gun konustuk
- +1 yıl
ortada bir aşk var ve bir ay boyunca aynı zümrede yaşıyorsunuz ama sadece 3,5 günlük bir görüşmeniz oluyor ( eğer ortada büyük bir neden yoksa ) helede yılın büyük bir bölümünü ayrı şehirlerde geçiriyorsanız. yani bu durumda sence ortada bir aşk var mıdır varsa ne kadar gerçektir
Soran+1 yılAsk olmaz zaten yeni ama napsam da bana yazsa ilgilense simdi bana alisti ben yazmayim ozler mi
- +1 yıl
bence birazda şu şekilde dene sende ilgisiz kal konuşmalarınızın süresini daha aşağıya çek konuştuğunuz süre zarfında daha ciddi konuş yani biraz soğuk dur istediklerine hemen karşılık verme çok hafif yani biraz süründür onun ilgisini çekmeye çalış yani onun kalbinin yüreğinin bir köşesinde sana ait bir şeyler varsa işte onları hareketlendirmeye çalış
Soran+1 yılSence var mi yureginin bir kosesinde ya etrafinda bir suru kiz var kimse ilgisini cekmedi kafasini yerden kaldirmiyo ama bana cok iyi sadece yazmiyo 1 aydir evde degil adam sehir disinda cekim yapti simdi evine gitti ailesiyle vakit geciriyo anladim ama insan bir mesaj atamaz mi kiziyorum
- +1 yıl
belkide kendini çok iyi ifade edebilen birisi değildir kızmakta belki biraz haklı olabilirsin çünkü artık senide ailesin bir üyesi olarak hatta en önemli üyesi olarak görmesi lazım bence seni hala benimsiyememiş olabilir kafasının bir köşesinde hala bir şüphemi var bilemiyorum sona sormak isteyipte soramadığı bunları öğrenmen lazım öğrenmek içinde onu biraz cesaretlendirmen lazım sana karşı açık olabilmesi için artık ileride senin onun haya arkadaşı olabileceğini öğrenmesi lazım
Soran+1 yılO yazana kadar yazmayacagim ozlesin biraz
Soran+1 yılEvet durumumada ya sen farkima vardiginda farkin kalmamissa yazdim yazmayacagim ona surunsun ben ustune dustukce o cekildi ben cekildikce o ustume geldi
Gizli Üye(30-35)+1 yılböyle biri vardı kaybettim onu okadar çok üzülüyorumki hala cocuk karşımda resmen can çekişiyodu konuşmak için :)
150 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
42Cevap
Çünkü o çekindiği kızdan hoşlanıyordur erkekler hoşlandıkları bir kızla konuşurken genellikle çekinirler bu bendede var mesala hoşlanmadığım kızlarla konuşurken gayet rahat konuşuyorum şakalaşıyorum ama hoşlandığım bir kızla konuşurken elim ayağım tirtiriyor konuşamıyorum ne yani şimdi ben o şakalaştığım kızlardan dahamı çok hoşlanıyorum? tabiki hayır.
132 Yorumla
Gizli Soran+1 yılPeki bu hoşlanma öyle genel , fiziksel bi beğeni midir , yoksa duygusal bir şeyler mi?
Cocuk ayni benim gibi
O ezik gorunmemek icin kiz arkadasim
Var demistir
O cocuktan hoslaniyorsan karsindaki evlenilebilecek bir Adam
Adam gibi Adam emin ol onun onune cik senden hoslaniyorum De ya da elinden tut bir yere cek konus46 Yorumla- +1 yıl
Hayır o benim onu sevdiğimi ögrenmiş hatta hissetmiş beni üzmek istemediğini söylemiş bir arkadaşıma beni yanlış anlıyor demiş bende bişey olmamış gibi devam ettim o da yine aynıydı somra beni facedeistek atmıştım sildi ben bunla konuşmadım geri arkdamdan geldi seni üzmek istemiyoruö özür dilerim felan dedi
- +1 yıl
Öyle mi diyorsun ya ama sevgilim var dedi bana ama yalan tabi bu da bilmiyorum şimdi bak
- +1 yıl
Bu dediğini yapacağım zaten sadece şu aşamada içimi rahatlatmam lazımdı teşekkür ederim😊
Ya çekingen birisidir ondandır bendr önceden öyleydim kizin birisi sen seviyorsun gözlerinin ici gülüyor felan diyodu halbuki sadece utangaç olmam dı 😅😅
32 Yorumla- +1 yıl
Sevdiği için utanıyor benden yani 😂
- Kişilik & Karakter konusunda 511 cevap paylaştı.
+1 yılYani seviyordur ya da bir olay hakkında aklına komik birşey gelmiştir seni görünce o aklına geliyordur muhtemel olan seviyordur.
22 Yorumla- +1 yıl
Tek isteğim bu 😊teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim güle güle 😁😂
Bence güzel birşey değerini bil derim yanında sus olup kalıyorsa gözlerinde kayboluyorsa daha ne olsun
50 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 843 cevap paylaştı.
+1 yılÇekingen bir yapısı vardır seviyordur fazla kızlarla içli dışlı olmamıştır sebep bunlardır bana göre
48 Yorumla- +1 yıl
Cevabın beni çok sevindirdi teşekkür ederim peki ben ne yapmalıyım sence?
- +1 yıl
Yavaş yavaş suyuna git biranda olmasın hiçbirşey güzel vakit geçirmeye çalış yanında yüzüne bakıp gül böyle şeyler işte vaybe zamanında bende ne masumdum ne hale getirdiler :D
- +1 yıl
Yanına gittim sevdiğimi anlamış en yakn arkadışma gelip onu üzmek istemiyorum iyi bir insan ama beni yanlış anladı demiş ben bunu duyunca hiç bir şey olmamış gibi yaptım vakit geçiridğimizde az görüştük felan diye sitemlerde bulundu sonra ben buna faceden istek attım isteği sildi ben konuşmadım peşimden geldi özür diledi bana telefonunu uzattı hiç kız yok dedi sonra sen benim dostluğumu yanlış anladın diyince bir anda sevgilim var dedi gitti en sonda işte bir kaç ay sonra beni görünce utandı felan sence ne düşünmeliyim şimdi 😂😂 bütün derdimi sana anlattım şu an
- +1 yıl
Bu nasıl bir davranış biçimi derim öncelikle bu neyin kafası ya ayak yapıyor ya da gerçekten sevgilisi var , ya da bu sevgili muhabbetlerinden tırsıyorda olabilir malum dili ağzı yanan çok bu üçünden birisi ama net bişeyi ben değil kimse söyleyemez
- +1 yıl
Sevgilisi yok buna eminim o zaman ben buna dengesiz diyebilirim belkide benim sevgim hoşuna gidiyor olabilir mi
- +1 yıl
Bundan eminsen bir kez yanmıştır canı aynı şeyi yaşamak istemez malum devir belli
- +1 yıl
Teşekkür ederim haklısın bu konuda☺
- +1 yıl
Biraz
+1 yılDeger vermek gibi deyilde sen bir balığı al gölden okyanusa at o anlığına bir değişik duygu utanma diyebiliriz.
33 Yorumla- +1 yıl
oo senden bunları duymak ne iş. D
- +1 yıl
Ya kızım hasta mısın len bir git len başımdan
- +1 yıl
hastayım len :DD
+1 yılhiç milli olmamıştır ondan heycan yapıyor ona deki sabaha sabret öptürcek dediler de
14 Yorumla- +1 yıl
Tövbe yarabbim ya ne diyorsan
- +1 yıl
diyorum ki çocuk yeni acemi heycanlı onu diyorum bizde öyleydik
- +1 yıl
Anladım ama 21 yaşında da hiç olmasa 2 sevgilisi olmustur o kadar da değil bence
- +1 yıl
o zaman sen şimdiye kadarkilerin en narini en tatlısı en güzelisin senin yanında hata yapmamaya çalışıyor yanlış anlarsın diye
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇünkü Seni sevdiğinden utanıyor büyük ihtimallede seni görünce heyecanda yapıyordur konuşamıyordur aynı şeyi bende yaşadım
20 Yorumlatamamen psikolojik hata yapacağn ve sediğinin gözünde küçük düşeceği korkusu vardr içinde
00 YorumlaÖzgüven eksikliği olabilir. Çirkinse yüzünü saklayabilir. Sana hislerini açmak istiyor olabilir ya da bunlarınn hiçbiri...:D
01 Yorumla- +1 yıl
Çirkinlikle alakası yok çok yakışıklı hatta ama utanmasındaki sebebi bende anlayamadım işte
+1 yılBiraz asosyal olablir. Hiç kız arkadaşı olmamıştır heyecanlanıyordur, ben gibi.
011 Yorumla- +1 yıl
Sevgilisi olduğunu söyledi bana ama yokmuş öğrendim yalan söylemesindeki sebebi bile anlayamadım
- +1 yıl
Ezik görünmek istemediği için yalan söylemiştir. Asosyaldir. Arkadaş ortamı edinmek istiyor, kendini kanıtlamak istiyordur. Muhtemelen içine kapanık biridir, değil mi?
- +1 yıl
Evet kimse ile konuşmaz benimle konuştunda bile herkes çok şaşırdı ama ışte bende sevdim onu ama ne yapacağımı da bilmiyorum. Onu sevdiğimi biliyor ama benden uzakta durmuyor
- +1 yıl
Tamam işte. O da seni sevmiş. Sana yanaşıyor çünkü ona ilgi göstermiş olman hoşuna gidiyor. Ama öte yandan da senden çekiniyor çünkü korkuyor. Çünkü tamamen kaybetmekten korkuyor. Çünkü ondan uzaklaşmandan korkuyor. Sana nasıl açılacağını bilmiyor, kestiremiyor. Seni etkilemenin peşinde ama nasıl yapacağını bilmediği için kalkışmıyor buna.
- +1 yıl
Bu gün takip ettim onu beni gördü ama yanıma gelmek yerine güldü sadece yüzünü egip otobüse bindi insan sevse yanıma gelmez mi o kadar takip ettik😂
- +1 yıl
arafta şu an belki. Çekiniyordur. Ara sıra konuş onunla. Güvensin sana. Senden çekinmemesi gerektiğini görmesi lazım.
- +1 yıl
Seviyorsa emin ol ben teklif ederim o derece ama ayda bir görüşüyoruz oda ben çalıştığı yere gidersem numarası bile yok zaten telefonu var mı yok mu orası bile mechul 😢
- +1 yıl
Sevmiyor olsa utanıp kızarmaz. Başını eğmez ya da gülümsemez.
- +1 yıl
Haklısın😊 çok teşekkür ederim
- +1 yıl
rica ederim. :)
O çocuğa iyi bak. Belki sayende biraz daha açılır. - +1 yıl
Elimde olsa yanımdan ayrımam ama işte mesafeler😊bakarım inşaallah teşekkür ederim
bende de aynı şey olur ama hayatta senden utanıyorum demem yani :D sevdiğimden kaynaklanır zaten normalde de çok utangaçım :D
10 YorumlaBende fazla utanırdım kucukken sürekli swıcak davran yoksa alınır bide utanıyosa hoslanıyodur bence
02 Yorumla- +1 yıl
Kendi itiraf etti senden utanıyorum diye bu garip değil mi sizce
+1 yılÇok iyi seviyor demektir rol yapıp yapmadığına dikkat ! Yapmadığına eminsen senden iyisi yok :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldemek ki bir kız bir ekekten hoşlans ayanına gider benim yanıma gelenleri ben neden reddediyor anlamıyorum.
10 Yorumla
+1 yılutangaç demekki insan sevdiginin karşısında rahat konuşamaz :D
12 Yorumla- +1 yıl
Utangaç ama ben adım atınca onu da çeviriyor tepkisiz kalıyor yani bilemiyorum bencede bazı arkadaşların dediği gibi sevmiyor bence de
- +1 yıl
olabilir
Gizli Üye(30-35)+1 yılgercekden seviyorsa utanır zaten.. dalgageçtiğin kıza da seni seviyorum dersin falan ama gerçek sevgi değildir.. öylelerinin yanında utanmaz sıkılmaz. erkek..
00 Yorumla
+1 yılcekıngen ve utangaclık ver baellı yanı bu gune kdr pek bole ortamlar yapmamıs.) acman lazım cocugu
00 Yorumla19 yıldır bir kızla yan yana bile oturamadım
diyorum ben^^00 YorumlaVallaha bende öyleyim tam konuşucam diyorum ama onun yanında azımı açamıyorum onun yanına gidince gözlerimi ondan alamıyom
00 YorumlaNiye her soruyu gizliden soruyorsunuz ey kızlar!! ..
00 Yorumla
+1 yılKendisi utanıyor. Seninle konuşurken filan.
04 Yorumla- +1 yıl
Evet konuşamıyor bile iki kelimeyi bir araya getiremiyor ama sevse ilk adımı atar diye bekliyorum galiba ben sadece çok bekleyeceğim
- +1 yıl
Cesaretlendirmeleri lazım
- +1 yıl
Sevdiğinden konuşamıyor kötü :)
- +1 yıl
Ben her an yanına gidip sohbet etmeye çalışıyorum bir keresinde benim bileğim kesildi ben olayı buna anlattım çok sakarsın dedi sonrada ben buna bileğim kesildi diye ağladım felan dedim dikkat et abicim dedi bende tamam abi dedim çıktım oda dan arkamdan geldi çok garipsin hemen gözün doldu dedi bende garip insanlarla konuşma defol dedim manyak gibi özürdiledim geri affetti bende çıktım gittim
Kişilik & Karakter konusunda 16,4b cevap paylaştı. Cevap basit. Erkek utangaçtır.
00 YorumlaSeni o kadar seviyorki dili tutuluyor.
00 Yorumlaaşıktır. kendimden biliyorum :D:D
00 Yorumlaaçıkta bir yerini görüyor olabilir :)
03 Yorumla- +1 yıl
Tek konuştuğu insan bendim onun yaşıtı genel olarak büyüklerle takılır ya da dediğin şeyde mantıklı olabilir bilemedim
- +1 yıl
Belli etse olur herhalde edemiyor ki her zaman aynı şey beni görünce bana bakamıyor göz göze gelemiyor sadece bir yüzünde tebessüm
kendine güveni yok demektir.
00 Yorumla
+1 yılçok beğeniyor olabilir o kızı
00 Yorumlakızdan hoşlandıgı için
00 YorumlaAynı ben gerçek seven erkeği ele veren ipucu :)
00 Yorumla
+1 yılutanmazsa sıkıntı var demektir
00 Yorumla
+1 yılne yapacağını bilmediği için
01 Yorumla- +1 yıl
Seven insan peki ne yapacağını bilmez mi beni görünce gözlerime bile bakmıyor konuşmuyor benle sadece seni görünce utanıyorum diyor bu sadece
+1 yılYaşlarınız kaç?
01 Yorumla- +1 yıl
21 o ben 20 neden sordunuz ki?
Kişilik & Karakter konusunda 775 cevap paylaştı. Valla aynı ben. 😅
02 Yorumla- +1 yıl
Sen neden utandığını söylüyorsun peki
Gizli Üye(30-35)+1 yılergen oldugu ıcın olabılır
00 Yorumla
+1 yılSevmez
03 Yorumla- +1 yıl
Peki neden utanıyorum senden diyor yanımda yemek dahi yiyemiyor konuşmuyor sadece beni dinliyor sevmiyor mu sence?
- +1 yıl
İğreniyor işte sebebi yok
- +1 yıl
Çok sağol 😊
Gizli Üye(25-29)+1 yılbence sevdiği için
16 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim galiba istediğim cevabı senden aldım ama sevip sevmediği konusunda emin olmam lazım ama nasıl?
Cevap sahibi+1 yılya hoşlanmasa bile (bence hoşlanıyordur) bu saflık ve temizliğinin göstergesidir :) konuş onunla arkadaş gibi daha yakın olun belki açılır hatta onun keyfi yerinde olduğunda yani yan yanayken falan sor bir gün şak diye sen niye utanıyosun yaa diye şakayla karışık :D
- +1 yıl
Sordum sadece tebessüm etti bişey de diyemedi ki konuyu değiştirdi 😊Ki biz hiç görüşmüyor benim sınavımdan dolayı ona çalıştığım için konuşmuyoruz bile numarası bile yok ben acınacak haldeyim be şu an ilk sevdiğim beni sevmiyor belkide
Cevap sahibi+1 yılhakkınızda hayırlısı olsun ya :)
- +1 yıl
Teşekkür ederim ayrıca verdiğin cevaplar içinde😊
Cevap sahibi+1 yılRica ederim :)
+1 yılBüyük ihtimalle
00 Yorumlahoşlanıyordur
00 Yorumlapsikolojik durum
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 549 cevap paylaştı. Aşıktır
00 Yorumla
Devamını Gör(28)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı