Kovalamayı bıraktım. Peşinden gittikçe daha hızlı kaçmaya başlıyor istediğin şey. Bazen en doğru hamle bırakmaktır. Sen vazgeçince evren onu bir şekilde yine önüne çıkarıyor.
Bu sürekli beni başıma gelen bir şey değil ama hayatımın belli dönemlerinde bazen bu konuda tekrara düşebiliyorum. Hani ne kadar çabalarsan çabalayayım ya da ne kadar uğraşırsam uğraşayım o kovaladığım şeyi bir türlü ulaşamıyorum. O önde ben arkada sürekli bir kovalama halinde kalıyoruz. İnsan da ister istemez yoruluyor ve kovaladığı şeyin peşini bırakıyor.
Kovalamam Beğendiğim biri uzun süre etkisini sürdürüyorsa bi adım atarım. Gerisi ona kalmış. Mesela burada diyelim senden hoşlandım yorumların soruların oturaklı mantıklı geldi. Ne oranda denk geldiğimize bakarım sonra bi adım atıp sorarım. Olursa olur olmazsa kısmet. Hayat bu yani
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Üzülerek söylüyorum ki yalnız değilsin 😳 Bazı şeylerden vazgeçtim an düzeliyor. "Tamam" diyorum kendime ama ben tamam dedikçe tekrar uzaklaşıyor. Sanırım akışına bırakmayı öğrenmeliyim.. Öğretsene bana😱😂😂
Çok geç artık 😬😬geliyorum bu gece. Öğrenmek için araç gereçleride hazırladım. Bak çok heyecan yaptım 😱😱ama çok mutluyum sonunda akışına bırakmayı öğreniyorum 😬😬😂
Kızım sen gelme rüyalarıma 😬😬seni görmek isteyen kim😳sana kadar🙊🙊diyorum ve susuyorum 😂😂artık bilinç altıma nasıl yerleştiysen seni görüyorum 🤦♀️🤦♀️😂
Kovalamak yorucu olur, pek tarzım değil Kendime odaklanınca taşlar yerine oturuyor ve uzaklaşması gereken şeyler hayatımdan çıkması gereken şeylerdir demektir, herşeyde bir hayır vardır deyip yoluma devam ederim
Nankör olmaktansa hatırsız inadi için herdeyi göze alan mutsuz biri olmaktansa yanliz olur silerim hayatımdan enazinda kafam musayit olur unutulur sıradanlaşr soğumam daha iyi benim ici ben hep halhatır sorardım.
Kovalamayı sevmem istenmiyorsam. Sahip olacaklarıma koşarım ve sahip olduklarıma sahip çıkarım. Bunlar için koşarım işte. Yanımda olanlar da benle beraber koşar zaten.
Hic kovalamiyorum ki😅. Zaten kovalasam mümkün değil benden kaçamaz bir şey. Bendeki bu üşengeçlik ve utangaçlık olmasa dünyayı tek parmağımda oynatırım. Hitler falan halt etmiş
Kaçan kovalanıyor ve ben kaçanların peşinde zaman kaybedemem bazen kaçan ben oluyorum ama kovalanmak değil niyetim
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Arada sırada, olabilir dediklerim teker teker olunca mutlu olmaya başladım 😂 gıcık olunca birşeye yaramıyor. Bari güzel tahmin etme yeteneğimle mutlu olayım.