Hahaha. Burca inanan varsa net geri bir zekalıdır zaten 😃 Açın biraz psikoloji, insan kişilik ve karakterleri ile ilgili anne baba ve çevre tutumu içeren akedemik yayınları ve çalışmaları okuyun. Yok yıldız falı, yok bilmem ne falı, burcu falan.. Bunlara inanların hepsi narsist, bencil insanlar.
Akrep burcuyum çoğu kişi tahminde bulunurken balık der akrep burcuyum diyince şaşırırlar hiç akrep gibi durmuyorsun daha yumuşaksın derler.😂 Yükselenim boğa, alçalanım akrep, ay burcum balık, venüsüm terazi, marsım oğlak.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Yoo teraziden niye kaçsınlar terazi diyince daha çok geliyorlar 😒
Hahaha. Burca inanan varsa net geri bir zekalıdır zaten 😃 Açın biraz psikoloji, insan kişilik ve karakterleri ile ilgili anne baba ve çevre tutumu içeren akedemik yayınları ve çalışmaları okuyun. Yok yıldız falı, yok bilmem ne falı, burcu falan.. Bunlara inanların hepsi narsist, bencil insanlar.
Akrep burcuyum çoğu kişi tahminde bulunurken balık der akrep burcuyum diyince şaşırırlar hiç akrep gibi durmuyorsun daha yumuşaksın derler.😂 Yükselenim boğa, alçalanım akrep, ay burcum balık, venüsüm terazi, marsım oğlak.
Evet kaçtığı için artık burçsuzum 🤷🏻♀️ Burçsuzluğumu ilan ettim istediğim Burcu seçiyorum 🤷🏻♀️ Yeni değişik burçlar buluyorum 🤷🏻♀️
İkizler bu ya da akrep
@48382727 😱😱 yakalandık 🤷🏻♀️
Aslan burcu oluşum insanları birer atlet de yapmıyor balarısı da. her şey normal ve doğal akışında..
Selamlar.
Akrep olduğumu öğrenen erkekler kaçmıyor jsjjs ama kızlar kaçıyor...
Kova burcunu, çözen olursa, muhtesem bir yoldaşla birlikte olur, ama sadece çözene...
Kaçan görmedim 🤔 Ama sevilmeyen bir burç, önyargı ile yaklaşılıyor. Egoist değilim 😏
Koç?
Aslan
Bana da yaıpyorlar ben koçum da
Aslanları severim ben ama
Koç, Aslan uyumu iyidir. Ben de severim koçları
Yiok şimdiye kadar böyle saçma bir şey yaşamadım 😃
Kaçana şahit olmadım fhdhdh ama bu sitede koç burclarina yönelik ön yargilara şahit oldum
Aksine bana yürüyor anlayamadım, ne varsa artık yükselenip akrep olan kova erkeğinde :D
Oğlak burcu bilmem ama sevmedim bir yönü var çabuk acele ediyorum dedim o gün olacak
bilmiyorum ki kaçan varsa yazsın gerçi ben burcumu bir kere yazdım :D
Akrebim deyince ya suratlar değişiyor ya da aralarında gülüşmeler oluyor😂
Hiçte degil, biraz tutkunuz fazla oluyor okadar
@birten34 herkes senin gibi olgun düş0nmüyor işte
Burcum için benden kaçıyorsa arkadaşlığını hiç önemsemem
Güneş terazi yükselen ve ay balık alçalan başak
Kad yengeç
Gad oğlak
Burcum yüzünden kaçacak olanı zaten yanıma yaklaştırmıyorum
Genelde hayır, Burçlara inanmıyorum bu yüzden kaçıyorlarsa da ilgilenmiyorum
Bilmem kaçan hiç olmadı kaçıyor musunuz oğlak burcundan 🙄🙄😁
Toplum da biraz ön yargı var akrep Burcuyum diyince ooo tamam diyip sonra kaçan oldu tuhaf